Şimdi Ara

İngilizcemi Geliştirmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar bildiğim tek yabancı dil olan ingilizceyi biraz daha üst seviyelere taşımak istiyorum

seviye olarak ;
    yazı orta seviye
    konusma düşük seviye

kendi çabalarım
    ingilizce diziler (türkçe alt yazılı)
    ingilizce şarkılar
    ingilizce yazılar vs. okumak

genede bana yetersiz geliyor başka önerisi olan var mı ?

Not: Kurs vs. düşünmüyorum gereksiz geliyor bana

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarVan -- 29 Temmuz 2012; 3:27:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lapodyaminibacin

dil dile değmeden dil öğrenilmez

ingilizce konusabileceğim sadice 1 arkadaşım var onlada işi abartırsak cuvallıyoruz
  • Erken bir yaşta aralıksız dizi-film izliyerek oldukça geliştirmiştim ingilizcemi.Dizi-film izlemek gerçekten işe yarıyor.Onun dışında konuşacak birini arıyorsan omegle gibi sitelere girebilirsin ama genelde kız arayan abazalardan oluşuyor ama iyi insanlar da bulabilirsin

Orijinalden alıntı: Damızlık

Erken bir yaşta aralıksız dizi-film izliyerek oldukça geliştirmiştim ingilizcemi.Dizi-film izlemek gerçekten işe yarıyor.Onun dışında konuşacak birini arıyorsan omegle gibi sitelere girebilirsin ama genelde kız arayan abazalardan oluşuyor ama iyi insanlar da bulabilirsin

yaşım 17 biraz işe yaradığını fark ediyorum hatta bazen 1-2 çeviri hatası bile fark ettiğim oluyor fakat bu şarkılarda bazen öyle yerler oluyo kestiremiyorum tam ne dediğini

Orijinalden alıntı: BarVan

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Erken bir yaşta aralıksız dizi-film izliyerek oldukça geliştirmiştim ingilizcemi.Dizi-film izlemek gerçekten işe yarıyor.Onun dışında konuşacak birini arıyorsan omegle gibi sitelere girebilirsin ama genelde kız arayan abazalardan oluşuyor ama iyi insanlar da bulabilirsin

yaşım 17 biraz işe yaradığını fark ediyorum hatta bazen 1-2 çeviri hatası bile fark ettiğim oluyor fakat bu şarkılarda bazen öyle yerler oluyo kestiremiyorum tam ne dediğini

O zaten herkese olur.Bir şarkıda Türkçe bile olsa tam duyamadığın yerler olur ya onun gibi düşün.Şarkı dinleyerek geliştiremezsin zaten ingilizceni.Geliştirmek istiyorsan liriklerine bakmalısın.

• Sözlük oku arkadaşım, kitap okur gibi önce ing-tr ve tr-ing sonra ing-ing sözlük oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SejanRuby -- 29 Temmuz 2012; 3:41:14 >

İyi geceler arkadaşlar bildiğim tek yabancı dil olan ingilizceyi biraz daha üst seviyelere taşımak istiyorum

seviye olarak ;
    yazı orta seviye
    konusma düşük seviye

kendi çabalarım
    ingilizce diziler (türkçe alt yazılı)
    ingilizce şarkılar
    ingilizce yazılar vs. okumak

genede bana yetersiz geliyor başka önerisi olan var mı ?

Not: Kurs vs. düşünmüyorum gereksiz geliyor bana

edit : imla

Sadece Türkçe alt yazılı değil, İngilizce alt yazılı ve alt yazısız izlemeyi denedin mi? (Tabii ki de Türkçe alt yazılıdan sonra ve yine aynı filmi)

• quote:

Orijinalden alıntı: SejanRuby

Sözlük oku arkadaşım, kitap okur gibi önce ing-tr ve tr-ing sonra ing-ing sözlük oku.

hmm mantıklı kelimelerle aram iyide benim sıkıntım genel olarak cümle kurmakta

Orijinalden alıntı: Narthyard

Sadece Türkçe alt yazılı değil, İngilizce alt yazılı ve alt yazısız izlemeyi denedin mi? (Tabii ki de Türkçe alt yazılıdan sonra ve yine aynı filmi)

1-2 kere denedimde pek başarılı olamadım ama ingilizce alt yazılı değildi sadice ingilizce ve altyazısızdı

quote:

Sözlük oku arkadaşım, kitap okur gibi önce ing-tr ve tr-ing sonra ing-ing sözlük oku.

hmm mantıklı kelimelerle aram iyide benim sıkıntım genel olarak cümle kurmakta

o zaman dil okulu ya da work and travel kelime bilgisi olan biri, cümle kuramıyorsa pratik eksiği vardır. diziler müzikler işe yarayacaktır ama en kısa sürede yabancı arkadaşlar edinmelisin. imkanın varsa wat ya da ingilterede falan bir dil okuluna git

• quote:

o zaman dil okulu ya da work and travel kelime bilgisi olan biri, cümle kuramıyorsa pratik eksiği vardır. diziler müzikler işe yarayacaktır ama en kısa sürede yabancı arkadaşlar edinmelisin. imkanın varsa wat ya da ingilterede falan bir dil okuluna git

oynadığım online oyundan dolayı bayağa bi geliştirmiştim kelime haznemi falan ama pek cümle kurma ihtiyacım yoktu devrik ve bozuk cümlelerle derdimi anlatıyordum iş ciddiye binince sanırım çuvalladım

• quote:

quote:

1-2 kere denedimde pek başarılı olamadım ama ingilizce alt yazılı değildi sadice ingilizce ve altyazısızdı

Aynı filmi tüm şekilleriyle izle. Türkçe alt yazılı, İngilizce alt yazılı ve alt yazısız.(İngilizce dublaj olacak tabii)

• bizle pratik yap...

başlıyorum

what is your name?

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

bizle pratik yap...

başlıyorum

what is your name?

may neymis baltalı,your what name is?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heves baltası -- 29 Temmuz 2012; 15:33:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: berkeger

bu sekilde ogrenecegin ingilizce ile ingilizce sinavlarinda basari elde edenessin. tam bir ingilizce icin kurs sart

benim amacım sınavlardan çok (bu arada ingilizcem hep iyidi) günlük hayat konusmalar yazışmalar vs.
  • Türkçe altyazılı dizinin hiç bir faydası olmaz. TR altyazı da zaten kendini diziye kaptırıyorsun konuşmaları mı dinleyecen bir de? Gelişmek istiyorsan ing. altyazılı izle. Hatta şöyle bir şy tavsiye ediliyor, bir dizi bölümünü önce tr. altyazı, sonra ing. altyazı daha sonra altyazısız izlemek de etki ediyormuş baya..
  • quote:

quote:

quote:

Aynı filmi tüm şekilleriyle izle. Türkçe alt yazılı, İngilizce alt yazılı ve alt yazısız.(İngilizce dublaj olacak tabii)

Kesinlikle bu sekilde yapmak çok fayda sağlıyor.Ama ilk baslarda bildiginiz bir film üzerinde deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.