Şimdi Ara

İNGİLİZCEDEKİ EN ZOR ZAMAN (ANKET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İNGİLİZCEDEKİ EN ZOR ZAMAN (ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 6.12.2020)
Giriş
  • Soru başlıktaki gibidir.İngilizcede öğrenirken en çok zorlandığınız ve anlamakta güçlük çektiğiniz zaman hangisi? Forum ahalisinin de bu konuda görüşünü merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 6 Aralık 2020; 2:18:22 >

• oyumu present perfect continous’dan yana kullansam da perfect continous olanların hepsinin ilk başta “ne bu yaw “yaptırdığını düşünüyorum. aslında önemli olan tense zorluğu değil de ne kadar pratik yapıldığı bence, göz aşinalığı olunca zorlamıyor o kadar:
  • Future perfect contunious benim en zorlandigimdi hâlâ daha hata yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla İngilizceyi hiç akademik olarak öğrenmeyi denemedim birçoğunun anlamını bile bilmiyorum ama yurt dışında gittiğim ülkelerde hiç zorluk çekmedim. Sadece şu have been cart curt olan kısım aklıma geldi o biraz zor

• ahahaahahah ingilizcede zor zaman mı var oğlum :D

• Ulan şu yorum da olsa olsa bu forumdan çıkar diyip geleceğini tahmin etmiştim.Ona rağmen uzun yazmak istemedim gece vakti.Karşılaştırma anlamında yazıyorum yoksa hepsi düzgünce öğrenilebilir ama aralarında hep diğerlerine göre daha sivrilen,arıza çıkaran bir zaman olur onu soruyorum.
  • Hocam bunların hepsini öğrenmeye gerek var mı yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi bulmaca hangi gazetede
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Superational273 S kullanıcısına yanıt

biliyorum hocam dalagaya alıyorum

• future perfect continyus ne lan

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Beyaz kağıt üstüne beyaz pastel boya
  • Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    Bence birkaçı için yok şahsen Türkçelerini bile günlük hayatımda kullanmıyorum.Zaten "makta olacağım..."ı ne kadar kullanabilir ki bir insan :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 6 Aralık 2020; 14:45:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.