Şimdi Ara

Gülhane İçişleri bakanlığı adına Tıp ve diş hekimliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu noluyor gecen sene arkadasım 2018de gülhane tıp kazanmıstı ama elenmişti sıralaması 35k idi mülakatta elendi kazandıktan sonra sıralamaya bakılıyor mu yoksa kazananları mı sıralıyorlar muallakta kaldı bu kafamda cünkü 2018de taban puanı 447ymiş arkadasım 425 falan almıstı.. bilgisi olan yeşillendirebilir mi.. diş hekimliği de varmıs 5 kişi almıs gecen.. kontenjan artma ihtimali var mıdır bu sene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ben 100 kişi çağrılıyor , elenen eleniyor elenmeyen alınıyor diye biliyorum. Neden elendi arkadaşınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikibinongibigelecek I kullanıcısına yanıt
    mülakatta elendi işte ya

• shelveyy s kullanıcısına yanıt
    Sözlüde mi ? Genelde sağlıktan eleniyor elenenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ikibinongibigelecek -- 24 Haziran 2020; 20:2:48 >
  • arkadaşınız o yıl mezuna mı kalmış oldu? yani tercih olarak oraya yerleşti ama elendi mi acaba nasıl oluyor hocam biliyor musunuz ben de araştırıyordum ama pek bilgi bulamadım.

• Nesilx N kullanıcısına yanıt
    Zannediyorum yerleşmemiş sayılıyorsunuz ama iyice araştırın derim

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    yerlesmemiş sayılıyorsunuz hocam alt tercihlerinizde eğer tutan bölüm varsa yerlesmek isterseniz yerleşiyorsunuz isterseniz de puanınız kırılmadan mezuna kalıyorsunuz

Boy , kilo ve bilinen sebeplerden elenirseniz veya mülakatlara gitmezseniz bu durum geçerli değil arkadaşlar.

boy ve kilodan sonra elenmiyorsun sporda elenenlerin puanın silinmiyor

Hocam iyi arastir insanlari yaniltma. Ilk basta boy kilo olcumu olur ve tutmazsa eger hem elenirsin hem de yerlesmis gibi obp kirilir.

tamam ben ne dedim zaten onu dedim?? boy kiloda elenirsen puanın kırılır ama geçersen diğer aşamalarda elenmezsen puanın kırılmaz?

Boy ve kilodan sonra elenmiyorsun yazmissin.

ileriki seneki sınavlarda elenmiyorsun anlamında demiştim hocam kafa oraya gitmiş :D kusura bakmayın

• Hocam çok dikkat edin. Eğer orayı yazarsınız ve mülakatlarda elenirseniz obpniz kırılıyor. Tabii başka tercihiniz yoksa

• Hocam ben 2 yık önce yazıp elenmiştim mülakatta aslında elenen bi alt tercihine yerleşiyor benim son tercihimdi o yğzden ösym ye dilekçe yazdım ve puan kırılmadan mezuna kalmıştım yani herhangi biyerinde elenirsen puan kırılma gibi birşey yok

• Arkadaslar arastirmadan konusmayin. Boy , kilodan elenenlerin kesinlikle puani kiriliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.