Bildirim
İngilizce tıp okumanın ne özelliği var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aslında yabancı değilde eğitime karşıyım... yani derslerin ing. olarak gösterilmesi olayına... hangi bölüm olursa olsun.. abim hacettepe tıpı bitirdi ama ingilizce değildi... eğer ingilizce tıp bitirilirse ing.cen çok gelişmiş olur... mezun olunca doktorluk yaparken falan oraya buraya dergilere makale yollayabilirsin.. ama doktorlar için ing. bilmek aşırı önemli mi tam bilmiyorum... ama ing. seminerlere gidebilirsin yurtdıışna gidersen orada konuşurken diğer terimler konusunda yabancılık çekmezsin falan.. tabi eğer araştırmacı yazan çizen biriysen daha da işine yarar... hem de fazla ing. göz çıkarmaz... ama ingilizce tıp dahaırdur okuması... ing. tıp seçmek için bence insan belli bi seviyede ing. bilmeli yoksa çok zorlanabiliğr diye düşünüyorum... -
Peki ingilizce tıp okusak tusta zorlanırmıyızki? -
genel de zorlanmassınız deniliyor tus ta .
ama ingilizce okumanın en büyük avantajı bütün kaynakların elinin altında olması.
vikipedia da bile en uç noktalarda tıp bilgileri bulabilirsin.
ingilizcen çok gelişir.
sınavlar da ingilizce olması ekstra zorluk yaramıo ayrıca.
ben ingilizce tıp okuyorum pişman değilim bölümümün ingilizce olmasından.
ama tıp hakkında tereddütlerim var. -
quote:
Orjinalden alıntı: zuhanda
genel de zorlanmassınız deniliyor tus ta .
ama ingilizce okumanın en büyük avantajı bütün kaynakların elinin altında olması.
vikipedia da bile en uç noktalarda tıp bilgileri bulabilirsin.
ingilizcen çok gelişir.
sınavlar da ingilizce olması ekstra zorluk yaramıo ayrıca.
ben ingilizce tıp okuyorum pişman değilim bölümümün ingilizce olmasından.
ama tıp hakkında tereddütlerim var.
hangi okuldasın kanka.Bide şuan düşününce ingilizceyi tekrar yazarmısın yoksa türkçe dahamı mantıklı? -
marmara tıp
ingilizceyi tekrar yazarım -
abi bi ülkede ingiliz veya ABD sömürgesi olup olmadı o kuldaki üniversitelere bakılır odtü sömürgelerin başını çekiyor eğitimi ingilizce ve bazı bolumler hadi seçmeli tamamda ders inglizce verilmez bu işi sömürge ülkelerde yapıyor
demekki bu ülkede sömürgeülkem sömürge ben eyleniyom bugun sapıttım
-
quote:
marmara tıp
ingilizceyi tekrar yazarım
benimde ingilizce olarak bi oraya yetiyo puanım.belki okuldaş oluruz
Hazırlık varmı?Ve neden ingilizceyi tekrar yazarsın?sadece kaynak bolluğundanmı yoksa başka +ları varmı.Bide tıp hakkındaki tereddüterin ne? -
eğitimin ingilizce olmasına karşı çıkmak küreselleşen ve küçükleşen dünyada gerikafalılıktır. -
quote:
marmara tıp
ingilizceyi tekrar yazarım
Başka bir tıp okuyan daha
Yanlız değilmişim. -
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
Peki ingilizce tıp okusak tusta zorlanırmıyızki?
2007-2008 eğitim yılında eğitim dili ingilizce olan bir lisenin hazırlık sınıfı öğrencisi olarak söylliyebilirimki yeterli ingilizce çalışırsan özellikle boş vakitlerinin büyük bölümünü kelime ezberlemeye ayırırsan zorluğu yok denebilir ama şöyle birşey var ders Türkçe verildiğinde fazla dikkat vermessen dahi birşeyler kaparsın fakat ana dil dışındaki dillerde böyle değil, yeni yeni dil öğrenen birey için dikkatin dağıldığı bir an dersin bittiği an olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 17 Temmuz 2008; 14:09:19 > -
bence tıp okuyanların bi şekilde ingilizceyi halletmesi lazım. dünyadaki tıp alanındaki gelişmeleri nasıl takip edebilcekler ingilzice bilmezlerse -
ap -
Hacettepe Tıp (İng.) bitti bitecek; iyidir ingilizce tıp, zor bi tarafı da yok, çatpat ingilizcen varsa halledersin. İlk 3 yıl tamamen ingilizceydi, 4-5'te stajlara başlayınca haliyle Türkçe ağırlıklı olmaya başladı, dersleri ingilizce gorurken daha kolay geliyordu bana.
Hiç düşünmeden İng. tıp.. -
konuyu hortlatıyorum ama bu konu çok kafamı karıştırıyor tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ing tıp mı türkçe mi??? bi de hazırlık okumak ne derece mantıklı??? -
quote:
Orijinalden alıntı: nuly
konuyu hortlatıyorum ama bu konu çok kafamı karıştırıyor tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ing tıp mı türkçe mi??? bi de hazırlık okumak ne derece mantıklı???
tus tan once üds de belli bir puan yapman gerektigini ve akademik bi yerlere gelmek icin de daha fazlasinin gerektigini bilmkte fayda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizce yanında birde Latince öğreniyorlar mı ? Tıp terimleri Latince diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy
quote:
Orijinalden alıntı: nuly
konuyu hortlatıyorum ama bu konu çok kafamı karıştırıyor tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ing tıp mı türkçe mi??? bi de hazırlık okumak ne derece mantıklı???
tus tan once üds de belli bir puan yapman gerektigini ve akademik bi yerlere gelmek icin de daha fazlasinin gerektigini bilmkte fayda var
ama üds'de tıbbi ingilizce gerekli hazırlıkta normal ingilizce anlatılıyor yani hazırlık gereksiz diyorlar buna ne dersin? -
bu cevabm ing mi tr mi tip sorusu icindi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy
bu cevabm ing mi tr mi tip sorusu icindi
hazırlıksız ing tıp var mı ki?
Benzer içerikler
- klozette pisliğin geri gelmesi
- kayıp kimliğimi buldum ne yapmalıyım
- mng kargo kendi aracıyla çalışma şartları
- burun karıştırmak burnu büyütür mü
- en yakın tarım ilacı satan yer
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- dünyanın en büyük vinci
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X