Şimdi Ara

İngilizce Ögrenmeye Nereden Başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdi bu ingilizce problemini çözmek istiyorum. Bu yaz boş zamanlarımda ingilizca çalışmak istiyorum azda olsa belirli bir seviyede ingilizcem var.Kursa gitmeyi düşünmüyorum. İngilizce öğrenen veya öğrenmekte olan arkadaşlardan tavsiyeler ve İngilizce öğreniminde yardımı donukunacak bir kitap veya sette olabilir.. Tavsiyeler arıyorum yardımcı olucak arkadaşlara teşekkürler..

• en baştan
  • sana tavsiyem online oyunlar oyna, yabancı arkadaşlar edin, ama bunun için biraz temelin olması lazım
  • bi tane online oyun bul knight-silkroad-cabal ya da o tarz bişeyler.
    daha sonra o oyunda yabancı bi clan bul (zor olmıycaktır.)
    daha sonra bütün clan la ventrilo,skype vb programlarla konuş.

ben knight ta böyle yapıyordum baya bi adapte oluyo insan ama sonra bırakınca bitti gitti.
    pratiksiz ing. öğrenemezsin zaten bize okulda öğrettikleri gramer falan hepsi hikaye onların.
  • Eline sözlük alıyorsun.Akşam vakti tv yi açıp cnbc-e kanalını izliyorsun.Beni ingilizcemi bayağı geliştirdi. Bol bol yabancı film izle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sovalye1991

bi tane online oyun bul knight-silkroad-cabal ya da o tarz bişeyler.
    daha sonra o oyunda yabancı bi clan bul (zor olmıycaktır.)
    daha sonra bütün clan la ventrilo,skype vb programlarla konuş.

ben knight ta böyle yapıyordum baya bi adapte oluyo insan ama sonra bırakınca bitti gitti.
    pratiksiz ing. öğrenemezsin zaten bize okulda öğrettikleri gramer falan hepsi hikaye onların.

bence okulda öğretilenler en önemlisi, okuldakini öğrenmezsen, sadece sen konuşabilirsin, karşındakinin ne dediğini tam anlamayabilirsin
  • evet ya benim de ingilizce problemim var temel var ama çok ta deil şu ingilizce eğitim setlerini bi faydası olurmu acabaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun vs. zamanında oynamıştım pek bi faydası dokunmadı.. Bende daha çok kitap tavsiyesi istiyorum yararlı olarak .. Film alt yazı olarak izliyorum.. Gramer olarak vs. anlatım olarak piyasadaki en iyi kaynaklar hangileri.?
  • what is your name ? burdan başla bence
  • abime sordum bende öğrencem ama nasıl diye. bi dene reading book al dedi level 1. anlamasanda oku ve bilmedğin kelimeleri öğren dedi.sonra altyazılı diziler/ filmler izle.hem türkçe hem ing. alt yazılı. gramer kolaymış.ne kadar çok kelime bilirsen o kadar iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

abime sordum bende öğrencem ama nasıl diye. bi dene reading book al dedi level 1. anlamasanda oku ve bilmedğin kelimeleri öğren dedi.sonra altyazılı diziler/ filmler izle.hem türkçe hem ing. alt yazılı. gramer kolaymış.ne kadar çok kelime bilirsen o kadar iyi

o kelimeleri öğrenceksinde bu senin sadece okuma ve yazmana yardımcı olur bu kelimelerin nasıl okunduğunu telafuzunuda öğrenmen lazım. Bi tane de netten sesli sözlük indir ingilizce kelimleri yazarsın oraya telafuzunu söler sana. Bende redhouse 1,6 var tavsiye ederim hem süper sözlük örnek cümlelerde var hemde sesli
  • 4. sınıftan başlıycaktın hacu geç kaldın biraz.
  • bak bunu da yeni buldum kelime öğrenmek istersen bire bir
    www.wordtest.com
    deneme yanılma yöntemiyle öğretiyo
  • Knight oynama, hem Türkcen bozulur hem Ingilizce ögrenemzsin, bol bol altyazili yabanci dizi izle (Lost tavsiye ederim).
    Oyun olarak bence WoW oyna, televizyonda Ingilizce kanal varsa sürekli acik kalsin, dinlemesende kulak dolgunlugu denen sey olur, biraz aksanin gelisir.
  • Online oyun oynamakla sadece Kelimeler ogreniliyor Oda Gramer 'siz bir ise yaramiyor:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.