Şimdi Ara

İngilizce Geliştirmek İçin Film Nasıl İzlenmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

İngilizce Geliştirmek İçin Film Nasıl İzlenmeli?

(En Son Oy Tarihi: 19.07.2020)
Giriş
  • Arkadaşlar ingilizce seslerine, telaffuzlarına alışmak istiyorum. Ama hala karar veremedim. Acaba filmi hangi şekilde izlesem daha yararlı olur?

Ekleme: Cevaplardan dolayı ekleme yapıyorum. Film önerilerinizi de alabilir miyim?

(Cevap yok, şıkkını anketi sallayacak arkadaşlar için koydum. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 27 Haziran 2008; 23:07:21 >

Bütün gramer kurallarını yıktım
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • cnbc-2 ve digiturk varsa e2 yi altyazıyı kapat ama öylesine bakmak gerçekten izle ve anlamaya çalış

• Bangbros izle anlarsın

şaka bi yana altyazılı izle ordan biraz anlayabilirsin
  • İngilizce temelin vardır büyük ihtimalle.İzleyeceğin filmler sıkıcı olsa bile İngiliz filmleri olsun.Altyazıları da ingilizce olsun.Filmi izlerken bilmediğin bir kelime olursa not al film bitince türkçesini bul.Amerikan filmlerine bakma bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için dizi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amuda kalkarak

Orjinalden alıntı: semtex960

Amuda kalkarak

Bu cevabı için arkadaşa madalyasını verelim.

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Prison Break izliyorum .

kardeş bende izliyorumda 4 sezon ilk bölüm çıkmadımı
    Said: We a"R" not Alo"n"e

Ne kadar insan varsa burada mükemmel bi sentez var gramer diye birşey yok.Zenci sokak ağzını ,Serseri küfürlü ağzı , Iraklıysa arap ağzı kullanıyor.Biraz garip olsada insanın hoşuna gidiyor.(bkz : this is very importent for me) Said
  • yabancı dizileri izleyerek başlayabilirsin. izlediğin dizi veya filmlerin ingilizce ve türkçe altyazılarını indir hangi cümle hangi kelime ne anlamda kullanılmış onları gör. Bilmediğin kelimeleri sözlükten bul yaz. Yazarak çalışırsan daha kalıcı olur.

Orjinalden alıntı: semtex960

Amuda kalkarak

Tek ayak üstünde daha etkili oluyor.
    Tecrübeyle sabittir.

Orjinalden alıntı: GanGstaStyLeZ16

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Prison Break izliyorum .

kardeş bende izliyorumda 4 sezon ilk bölüm çıkmadımı

Eylül
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• altyazılı izle

Orjinalden alıntı: CashRulez

Lost izlemelisin:
    Michael:Hey ya.He's ma son ? what'z your prob man???
    Sawyer:You son of a b*tch
    Said: We a"R" not Alo"n"e

Ne kadar insan varsa burada mükemmel bi sentez var gramer diye birşey yok.Zenci sokak ağzını ,Serseri küfürlü ağzı , Iraklıysa arap ağzı kullanıyor.Biraz garip olsada insanın hoşuna gidiyor.(bkz : this is very importent for me) Said

Claire ile Desmond'i unutmusun

Claire: Moay Beybeaea!
    Desmond: Brada!

• Öncelikle dili kolay bir dizi seçiyoruz. Sonra izleyeceğiniz dizinin kelimelerine diziyleogren.com ' dan çalışıp kelimeleri öğrendikten sonra diziyi ingilizce altyazılı izliyoruz. Hem seyir zevkiniz düşmüyor hem de tüm kelimeleri daha hızlı bir şekilde öğrenmiş oluyoruz. Şu anda site de The Walking Dead, Chernobyl , Game Of Thrones , Vikings , The Big Bang Theory , Friends , Black Mirror , Sherlock , How I Met Your Mother gibi birçok popüler dizinin tüm bölümlerinin kelimeleri var. Ayrıca ingilizce düzeyinize göre kelime zorluğu ayarlayıp sadece bilmediğiniz kelimelere çalışabilir, kendi kelime listelerinizi oluşturabilirsiniz...
    Hangi diziyi izlemeliyim diyenler için de dizilerin zorluk düzeyleri belirtilmiş. Çok kolay seviyesine sahip dizilerden başlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.