Şimdi Ara

Çocuklar için İngilizce eğitim başlangıcı için tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
4.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba
    6 yaşında bir kızım var ve seneye 1. Sınıfa başlayacak. İngilizceyi temelden öğrenmesini istiyorum. Öğrenmenin yaşı yoksa bile ağaç yasken eğilirmiş sonuçta.

    Sizce 7 yaşında bir cocuk icin başlangıç ve ilerlemesi nasıl bir Yol ile olmalı? Standart okulda ki eğitim ile bir şey olmadigini hepimiz zaten biliyoruz. Bu sebeple okul eğitimi dışında ingilizceyi iyi bir sekilde öğrenmeye baslayabilmesi icin özel ders mi alınmalı? Yoksa kurslara mi gönderilmeli? Veya sizce nasıl bir metod ile gidilmeli?

    Sizlerden bu konuda özellikle bu isin eğitmenliğini yapan ve bu konularda tecrübesi olan arkadaşlarımızdan fikirlerini almak isterim.



  • Ben novakid alacağım,deneme dersi gayet başarılı idi.

    https://www.novakid.com.tr/r/7r44

    Eğer deneme dersine yolladığım linkten katilirsan bana ve sana da bonus verecek
  • Biz 6-7 aydır Cambly kids kullanıyoruz baya gelişim gösterdi. hiç bilmiyordu kızım İngilizceyi ama ona uygun bir ders programıyla başlattılar. Eğitmenlerin de hepsi ana dili ingilizce. diğer sitelerde ikinci dili ingilizce eğitmenleri ingilizceleri iyi diye eğitmen yapmışlar biz ondan cambly kidse baktık. şu an çok da memnunuz. baya da çekinmiştik nasıl öğrenir diye ama eğitmenler gerçekten inanılmaz ilgililer. keşke biz de çocukken öğrenebilseymişiz.

  • Merhaba, sıfırdan İngilizce öğrenmek ya da çocuğunuza öğretmek için İngilizce Rehberim isimli Youtube kanalıma bakabilirsiniz. Kanalda sıfırdan dil öğrenme konusunda oldukça fazla bilgi, tecrübe paylaşımı, öğrenci yorumları ve 300'den fazla İngilizce Ders videosu var. Özellikle 'Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Cepte' serisi sayısız kelime, telaffuz ve grameri en kolay şekilde öğrenmek için çok faydalı. Videoları izlerken kelime, örnek cümle ve alıştırmaları dinledikten sonra not alın ve telaffuza dikkat ederek tekrarlayın. Sıfırdan İngilizce öğrenmek ya da kendini geliştirmek isteyenler için hazırlamış olduğum derslerde yeni kelimeler resimlerle destekleniyor ve bu nedenle çok akılda kalıcı. Ama verim almak ve İngilizce'yi gerçekten öğrenmek istiyorsanız kesinlikle bir kelime defteri tutmanızı, her kelime ve cümleyi dinledikten sonra 3 kez tekrar etmenizi tavsiye ederim. Başarılar.

  • volvoyenikullanıcı V kullanıcısına yanıt
    Eba yabancı dil portali girin ingilizce ....elt team... Programi var ücretsiz indirin. Öğrenciler eba sifresiyle giriyor tablet yada bilgisayar indirin süper bir program.eger İngilizce öğretmen tanıdığınız varsa sifresiyle daha kapsamlisini inderebilirsin
  • 6 yaşındaki yeğenime buddy'i aldım ve çok beğendi ama telefonda çok fazla cizgi filim izlediği için pek oyanayamıyor eğer çizgi filim izlemese çok şey öğrenirdi... Şimdi lingokids diye bir uygulama aldım ama buddy kadar beğenmedi

  • Novakid standart öğretmenlerinden bir öğretmenle yaptığımız derse kızım çok istekli başlamasına rağmen öğretmenin tutuk isteksiz tavırları ile kızımın hevesi kırılmış derse ilgisi kaybolmuştur. Çocuk yanlış söylediğinde öğretmen ok good job diyerek geçmiştir. Bazı sorularında çocuğun cevap vermesini beklemeyerek good job diyerek geçmiştir. Bu da yetmezmiş gibi kendisi bir çok yerde örneğin rakamları öğretirken bile this is five diye 3 rakamını göstermiş, sad yerine Sleepy diyerek birçok yerde çocuğa hatalı öğretmiştir. Çocuk öğretmenin tepkilerinden bir soruya doğru mu yanlış mı cevap verdiğini anlayamamıştır. Bunun üzerine yapıcı bir şekilde müşteri hizmetlerime yazmama rağmen uzmanların inceleme yaptığı dersin metodolojik olarak doğru işlendiği bir problem olmadığı tarafıma bildirilmiştir. Bunun üzerine öğretmen ile yapılan dersin videosunu açıp öğretmenin hatalı öğretim yaptığı dakikaları teker teker Novakid'e yazdım bazı yerlerde ekran görüntüleri aldım onları da gösterdim. Benim talebim verimsiz geçen ve berbat bir şekilde 4 yaşında çocuğa uygun olmayan bir metot ile gerçekleştirilen bir dersin iadesinin yapılmasıydı. Benim novakid e karşı güvenim sarsıldı. Uzmanları dersi inceleyip benim gördüğüm hataları bile göremiyorlarsa veya hata yapılmış ise de bunun telafisini yapmıyorlarsa tabi ki yeni bir satın alımı gerçekleştirmem. Bunun üzerine hesabıma 40 TL bonus yüklendiğini, bonusu standart derse çeviremeyeceğini, bonusumu sadece yeni bir satın alımda kullanabileceğimi söylediler. Yani dersi kesinlikle iade etmiyorlar, zaten yapıcı olmadıkları için yeniden alım yapmayacağımı bildirdiğim bir durumda dalga geçer gibi 40 TL bonus yükleniyor. Eğer bu kadar ruhsuz bir ders işlenecekse üzerine öğretmen hata yapacaksa, sanal öğretmen koyun çocuğun karşısında en azından yanlış öğretimde bulunmaz. Kesinlikle kimseye önermiyorum. Ders satın alana kadar yapıcı, ellerine düşünce ise burnunda kıl aldırmayan 'sözde' yapıcı olmaya çalışan bir eğitim platformu. Novakid pişmanlıktır. Tavsiye etmiyorum

  • national geographic learning'in çocuklar için hazırladığı İngilizce kitap setleri var onlar çok kaliteli.

  • Güzel konu.

    Konuyu güncel tutmak ve varsa farklı eğitim yöntemlerinin paylaşılması için konuyu hortlatıyorum.

    slmlar

  • Online İngilizce kursu arıyordum. Mehmet Nabi Özsoy isminde birini buldum. Türkiye'yi bırakın Dünyada tekim dedi. Ders almaya başladım. Adam ukala, aşırı kendini beğenmiş, derste kalem kullanmayı bilmiyor her şeyi çorba ediyor. Bulaşmayın online ders hevesimi kırdı...

  • Bu yasdaki cocuklar icin durekt egitim daha iyi olmazmi
  • emre1562321 E kullanıcısına yanıt

    emre beni kötüleyeceğine insanlara aldığın dersin parasını ödemediğini neden söylemiyorsun ? Dersi beğenmediysen neden haftalarca ders aldın o zaman ? Ben bu işe 1999 da başladım. 2022 ye kadar devam ettirdiysem demek ki birşey var ki bende ki halen piyasadayım. Kitabım yok satıyor. Ama senin gibi nadiren çürük elmalar da çıkar. Beni tanımak isteyen ozeldersalani.com daki öğrenci yorumlarına bakabilir. Gene söylüyorum hakkımı sana helal etmiyorum. İsteyenin sorusunu memnuniyetle cevaplarım.

  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Mesajınızı yazalı 1 yıl olmuş, bu süre içinde tecrübe ettiğiniz başka önerileriniz varsa çok mutlu olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 15 Ekim 2022; 21:8:15 >
  • 1 aydır Cambly Kids kullanmaya çalışıyoruz. Yaşamadığımız sıkıntı kalmadı. 5,5 yaşındaki çocuk online dersten iyice soğudu. Rezervasyon yapıyorsunuz. Çocuğu ikna edip bilgisayar başına oturtuyorsunuz. Eğitmen derse gelmiyor. Normal Cambly'deki gibi anında başka bir çevrimiçi öğretmene bağlanma seçeneğiniz yok. En erken rezervasyonu iki buçuk saat sonraya alabiliyorsunuz. Oyunu bırakıp derse hazırlanmış çocuğa " öğretmen gelmedi git 2 saat sonra gel" diyorsunuz. Bu 3-4 kez olunca çocuğu bir daha derse ikna edemiyorsunuz. Çocuk sabahları okulda olduğu için dersi akşam 7-8 gibi ayarlıyorsunuz. 2,5 saat sonrası zaten uyku saati. Bu nedenle dersi başka bir güne erteliyorsunuz. Bazen o hafta erteleyecek zaman bulamıyorsunuz ders hakkınız yanıyor. Derse gelmeyen öğretmenler hakkında Cambly işlem yapmıyor. Bir öğretmen de ders başlar başlamaz keyfi olarak dersten ayrıldı. Cambly yine hiçbir işlem yapmadı.


    Sanırım Cambly'nin sistemi artık kaldırmadığı için çok fazla bağlantı sıkıntısı yaşıyoruz. 30 dakikalık dersi en fazla 20 dakika olarak yapıyoruz. İlk 5 dakika bağlanmaya çalışıyoruz. Derste kopma ve donmalar yaşanıyor. Kendilerinin de kabul ettiği, 13 Aralık 2022 tarihinde akşam saatlerinde yaşanan sistem çökmesi sonucu yapamadığımız dersin bile telafisini vermediler. Bunun için tüketici hakem heyetine başvurdum.


    Müfredat okuma yazma öğretir gibi. Ben oyunlar, renkli sayfalar, animasyonlar beklerken ekranda harfler beliriyor ve sürekli harflerin seslerinin tekrar edilmesi ve bu seslerden kelime oluşturulması bekleniyor.


    Müşteri hizmetleri ilettiğiniz tüm sorunlara matbu bir metni göndererek yanıt veriyor.


    Maalesef 1 yıllık abonelik almıştım. Aboneliğimin iptalini ve ücretin iade edilmesini istedim. 15 günlük kullanım için yaklaşık 2 aylık ücret keseceklerini söylediler. Dün yani 23 Aralık 2022 akşamı yaptığımız rezervasyona yine eğitmen gelmedi. Yine mesaj attım. Mesajıma cevap vermeden çözüldü olarak işaretlemişler.

  • merhaba. online ingilizce firmalar hakkında internette pek yorum yazan olmamış. halbuki hepimiz satın almadan önce yorumları okur, araştırırız. bu nedenle bu kurslardan yararlananların yorum yazmaları önemli. piyasanın en bilinenleri novakids, english guru, camblykids... bu kurslardan yararlananların duyarlı bir birey gibi yorum yazmalarını rica ediyoruz.

  • wholemusic W kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bende benzer bir tecrübe yaşadım, henüz birkaç hafta oldu ama çocuğum 60 dakika eğitim aldı yani iki ders bense bunların rezervasyonunu yapmak için iki saat harcadım   Sonuçta heveste ettik bir kere bütçe de ayırdık, novakid i denedim birkaç gün önce ücretsiz deneme dersi, daha düzenli ve sistematik geldi sanki, şimdi ona üye olduk, bu arada cambilykids iptal başvuru yaptım, müşteri hizmetlerine yazdım ne zaman dönecekler nasıl olacak bilmiyorum hiç, umarım novakid ten memnun kalırız ve birşeyler öğrenebilir hayal kırıklığı yaşamadan. Sonraki değerlendirmelerimi buradan yine yazarım...

  • Novakids'ten 2 ay yararlandım ve ayrıldım. Kayıt aşamasında bonus puanlardan söz ediyorlar fakat taksitli alışverişlerde asla bonus kullanamıyorsunuz. Bunu kayıt öncesi sözleşme formlarında belirtmişler ama girip tek tek okumuyoruz sonuçta... reklamlar hiç öyle demiyordu. 1 ay fazla ücret kesildi bankadan kaynaklı dendi. Son ay da zam yapılınca bıraktım ki ben 12 ay sabit fiyata anlaştığımı sanıyordum. O da öyle değilmiş. Taksitli alışveriş sandığım üyelik aylık fiyatlandırılmış dilediğim zaman ayrılabileceğim bir üyelikmiş. Fiyatlar konusunda hiçbir açıklama yapılmıyor süreçte sürprizlerle karşılaşıyorsunuz. Dilediğiniz zaman ayrılabiliyorsunuz taksitli ödeme yapınca. Eğitimci hanımefendiden memnunduk. Öğretmenlerin kaliteli olduğunu düşünüyorum. Standart bir ders programı üzerinden ilerliyorlar. Ben faydalı buluyorum. Cambly'e geçmeyi düşünüyorum. Deneyimlerini paylaşanlar olursa memnun olurum.

  • Arkadaşlar novakid için yardımlaşma telegram grubu kurdum. İsteyen gelebilir. Telegram grubu ismi "novakidtr" hem daha önceden kullanan arkadaşların tecrübelerinden yaralaniriz hemde fikir alışverişi yaparız diye düşündüm.novakid telegram grubu bağlantı tıklayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gookhandemir87 -- 12 Temmuz 2023; 22:3:7 >
  • fiyatlar uçmuş novakid de sizler ne yaptınız
  • Merhabalar. Benim adım Rumila Süleyman. Amerikan Arizona üniversitesinden TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) eğitimini aldım.​ 5 YILI AŞKIN çocuklara ders deneyimim var. Aksanım neutral, native-like.

     Derslerim interaktif ve çocuklara hitap eder.


    • Oyun ve iletişim yöntemi
    • 2 kişi veya 3-4 kişilik minigruplar
    • Profesyonel TESOL sertifikalı öğretmen
    • Güçlü müfredat
    • İnteraktif ödev platformu
    • Aylık veli raporları



    not:190 TL 3-4 kişilik minigrup ücretidir. Deneme dersine ücretsiz katılabilirsiniz. Seviyenize uygun grup oluşturulur ve derslere başlarsınız.

    3 yıl evvel birebir ders alan öğrencilerim vardı,ve ne kadar kaliteli eğitim sunsan da, bir tek öğretmenle iletişimleri oluyor,

     grup derslerinde çocukların motivasyonları daha yüksek oluyor, çünkü etkileşim içindeler ve birbiriyle yarışıyorlar, zaman zaman yardımcı oluyorlar..çok daha öğrenmeye açık ve oldukça hızlı alıyorlar. instagramda yorumlar da mevcut: rumila.english.burada bu fiyatlar hala devam ediyor. bilginize




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboss.academy -- 9 Eylül 2023; 21:5:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.