Şimdi Ara

İngilizce eğitim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları ne kadardir? Sıfırdan başlayanlar için süre nasıldır? Ve kalite başarı oranı olarak en iyileri hangileridir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 3 Temmuz 2013; 0:01:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun, ben de merak ediyorum takip edeyim.
  • Kur başı 400 tl den başlar genelde.700 e kadar çıkabilir.Bunlar ortalama kurslar.Özel kurumlar olabilir çok pahalı olabilen.6 tane kur vardır.Bir kur genelde 2 ay sürer.
  • süre senin öğrenme kapasitene göre değişir.

ne seviye ingilizce öğrenmek istemene göre de değişir.

fiyatıda aldığın kurlara göre değişir.

2 yıl gibi bir zaman süresinde tam olarak ingilizceyi öğrenebilirsin.

tömer bu konuda çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Kur başı 400 tl den başlar genelde.700 e kadar çıkabilir.Bunlar ortalama kurslar.Özel kurumlar olabilir çok pahalı olabilen.6 tane kur vardır.Bir kur genelde 2 ay sürer.

Kur nedir? 400 lük veya 700 lük yer arasında fark var mı diye sormayacağım parasına bakılırsa var. Peki bu farklar nelerdir?

quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~
    süre senin öğrenme kapasitene göre değişir.

ne seviye ingilizce öğrenmek istemene göre de değişir.

fiyatıda aldığın kurlara göre değişir.

2 yıl gibi bir zaman süresinde tam olarak ingilizceyi öğrenebilirsin.

tömer bu konuda çok başarılı.

Sıfırdan başlayacağım, 6 aylık süre zarfında konuşabilecek duruma gelinebilir mi? İngilizceyi iletişim için istiyorum THY gibi firmalarda kullanabilmek için.

• Dialogue iyidir Fatih şubesine gidiyordum. (Yaz olması ve Advanced kurunu bitirdim.Pratik ihtiyacı duyduğum için bir süre ara verdim) 1 kur(seviye de denebilir ama tam karşılığı değil) 2-3 ay kadar sürüyor. Starter-Elementary-Pre Intermediate- Intermediate-Upper Intermediate-Advanced olarak 6 seviye var. Daha sonra TOEFL, teknik ingilizce gibi ilerleyebilirsiniz. Upper Int ve Advanced kurlarında biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Çünkü hem kelime yönünden ağır(çok fazla ezber gerekiyor) hem de pratik ihtiyacınız oldukça fazla. Bire bir ve telaffuza dikkat etmeniz öenmli. Ben 600 liraya falan gidiyordum(Hafta sonu sabah 9-13 arası) Bir gün yerli bir gün yabancı hoca geliyor(üst kurlarda bu şekilde) Yerli hocalar gayet iyi, üst kurlarda(Upper Int-Advanced) hocalardan Türkçe kelimeyi sadece kantinde duyabilirsiniz. Belki milyonda bir ihtimalle ders içerisinde 1 kelime olabilir.

ucuz yerler genellikle belli bir kitap üzerinden çizgisel olarak ilerler ve insanın içini bayar. Pahallı yerler de kesin olarak farklı değil ama daha iyiler genel olarak. Para ile de doğru orantılı değil. Sizin çabanız çok önemli. Deneme amaçlı birkaç derse girmeyi talep edin ve denemeden karar vermeyin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Dialogue iyidir Fatih şubesine gidiyordum. (Yaz olması ve Advanced kurunu bitirdim.Pratik ihtiyacı duyduğum için bir süre ara verdim) 1 kur(seviye de denebilir ama tam karşılığı değil) 2-3 ay kadar sürüyor. Starter-Elementary-Pre Intermediate- Intermediate-Upper Intermediate-Advanced olarak 6 seviye var. Daha sonra TOEFL, teknik ingilizce gibi ilerleyebilirsiniz. Upper Int ve Advanced kurlarında biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Çünkü hem kelime yönünden ağır(çok fazla ezber gerekiyor) hem de pratik ihtiyacınız oldukça fazla. Bire bir ve telaffuza dikkat etmeniz öenmli. Ben 600 liraya falan gidiyordum(Hafta sonu sabah 9-13 arası) Bir gün yerli bir gün yabancı hoca geliyor(üst kurlarda bu şekilde) Yerli hocalar gayet iyi, üst kurlarda(Upper Int-Advanced) hocalardan Türkçe kelimeyi sadece kantinde duyabilirsiniz. Belki milyonda bir ihtimalle ders içerisinde 1 kelime olabilir.

ucuz yerler genellikle belli bir kitap üzerinden çizgisel olarak ilerler ve insanın içini bayar. Pahallı yerler de kesin olarak farklı değil ama daha iyiler genel olarak. Para ile de doğru orantılı değil. Sizin çabanız çok önemli. Deneme amaçlı birkaç derse girmeyi talep edin ve denemeden karar vermeyin derim.

Öncelikle teşekkür ederim yorumuna. Ben de Çapa da oturuyorum. Dediğim gibi THY na seçildim ama ileri seviyede İngilizce istedikleri için ben bir adım geride kaldım. 6 aylık sürede ki kıvam çok önemli benim için. Azim ettim ve başaracağım diye bu çabalarım. Sizin bu dediğiniz isimleri ben ilk defa duydum. Örn: tömer, Dialogue...
    Ben Engılısh time vb. yerler olarak araştıracaktım. Şimdiye kadar çekindiğim için gitmedim ve gerekte duymadım iş hayatında ama insanın kendisi için gerekliymiş. Cahil gibi hissediyorum çok acı bir şey. Derse girmeyi talep etmek ve bu talep doğrultusunda dersten sıkılmak demek, bir daha İngilizce öğrenememek demek benim gözümde. O yüzden zorlayacağım bir şekilde. Nerden nasıl başlayacağımı bilemedim. Kime, hangi dershaneye güvenip yola çıkacağım, henüz bu aşamadayım.

• ilk3r.s kullanıcısına yanıt
    Dialogue da Eng Time gibi. Advanced kuru için bana 2700 lira fiyat çekmişti Eng Time. 700-800 arası bir fiyata gittim. İsterseniz hafta içi gibi farklı zaman seçenekleri var ve daha hızlı ilerleyebilirsiniz. 6 ayda 2 kur yerine 3 kur bitirebilirsiniz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Dialogue da Eng Time gibi. Advanced kuru için bana 2700 lira fiyat çekmişti Eng Time. 700-800 arası bir fiyata gittim. İsterseniz hafta içi gibi farklı zaman seçenekleri var ve daha hızlı ilerleyebilirsiniz. 6 ayda 2 kur yerine 3 kur bitirebilirsiniz yani.

2700 tl mi? İnanılmaz bir paraymış. Dediğiniz yer ile bir görüşeyim. Bir sıkıntı olduğu taktirde rahatsız ederim sizi.
  • Anladığım kadarıyla yazımdan çok telaffuz gerekiyor araştırırken bir yandanda çalışmalara başla olabildiğince omegle vb. sitelerde kız erkek ayırt etmeden konuşmaya ve anlamaya çalış başlarda zorlanacaksın ancak bu sana +1 avantaj sağlayacak çünkü her ülkede ayrı bir şive gibi olur buda sana işinde yardımcı olacaktır. Umarım hayalini gerçekleştirirsin. :)
  • İngilizce 6 kura ayrılıar

A1-A2

B1-B2

C1-C2

a dan c ye zorlaşır.Ha başta beginger vardır o ayrı.Bir kur demek sadece A1 demek mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.