Şimdi Ara

İngilizce Dizi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
    Sormak istediğim şey şu ki;
    Ben yakın zamanda BBC Extra english serisini bitireceğim ve yine aynı mantık Ve mantalitede çalışan yayın Ve yayım yapan bir kuruluş Ve/veya dizi arıyorum.Yine aynı formatta yani İngilizce geliştirme odaklı bir İngilizce dizi arıyorum.Cevaplar için şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Listening derslerini İngiliz, İngilizcesiyle aldıysanız, İngiltere dizileri izlemeniz iyi olur, Birleşik Krallık değil, özellikle England içinde çekilenler.

Sherlock bunun için güzel bi başlangıç olabilir diye düşünüyorum ardından ilginizi çekerse Penny Dreadful'da olabilir.
    Yok Amerikan İngilizcesi'de benim için uygun diyorsanız, 20 dakikalık diziler güzel bi başlangıç olacaktır.

Ben şahsen şuan New Girl'i izliyorum, bilmediğim kelimeleri not alıyor öğreniyorum. Bölüm başına ortalama 10 kelime çıkıyor, her sezonda bu azalarak devam ediyor.
  • Anlıyorum teşekkürler söylediniğiniz dizilere bakacağım.Aslına bakarsanız planlarımda ingiltere de Erasmus yapmak var inşallah olursa vizeyi aldım mı 2 dönemde orda kalmayı düşünüyorum.Ardından denk gelirse yapabilirsem hani w&t düşünüyorum bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tarihi Dizi Tavsiyesi Lazım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.