Şimdi Ara

Homeland nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar homeland dizisine başlamayı düşünüyorum izleyenler bu dizi hakkında bilgi verebilirler mi ?

Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • İki sezonu bir çırpıda bitirdim.İyi sarıyor.İzlediğine pişman olmazsın.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Ben de çok olmadı bitireli. 2 sezon, 24 bölümü ben bir hafta içinde bitirmiştim. Siyasi unsurları içeren, heyecan ve gerilimin üst düzey olduğu güzel yapımlardan biri. Zaten 3-5 bölüm izleyince, bırakamazsın gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi alanında yapılmış en iyi dizidir bence. Amerikan siyasilerinin terör örgütlerini oy kaygısıyla nasıl üstü kapalı desteklediğini. CIA in amacı dışında siyasilerin ellerinde ne duruma düştüğünü
    bu dizi ile anlayabilirsiniz. Konusu ve yönetmenin konuyu izleyiciye devamli ters köşe yaparak işlemesi ve oyuncuların bunu en güzel şekilde ekrana yansıtması. Sözün kısası dizinin türüne ilgi duyuyorsaniz izleyin izlettirin.

Bates Motel Dizisi Hakkında ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sırf şu kadının oyunculuğu için izlenir.

Bir Homeland'deki Carry bir de Damages'taki Patty. Böyle oyunculuklar sinemada yok.

“Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.