Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşime hesap aç demiştim normal turuncu hesap açmışlar şubede.2 ay doldu,faiz düşmüş. Şimdi e-turuncuya geçelim dedik %8 oran verdi dalga geçer gibi. Kendimin ve eşimin hakkı bittiğine göre, bu fiyattan döviz de alınmayacağına göre napmalıyım? Şimdilik enparada %9dan bekliyor. Meblağ yüksek ona göre yazarsanız sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Hesaptan para transferi yapacağım bu saatte 6,50 TL EFT ücreti yazıyor. Saat kaça kadar ücretsiz ? Yoksa tamamen ücretli mi oldu akradaşlar.

Sözleşme nin en altinda 31 12 2016 kadar ucretsiz yaziyor yani 2017 de ucretli olacak ikincisi hemen yaninda ing bank degisiklik yapma hakkina sagiotir yazıyor yani adam kafasina gore alabilir

EFT Saat 16.00'ya kadar ücretsizdir.
  • Bunlar kolay kredi veriyor mu acaba? :D
  • arkadaşlar ben de açmayı planlıyorum ama bir sorum olacak size.
    ilki işlemleri yaparken en son sayfada e-turuncuya ek olarak vadesiz hesap otomatik olarak açılacak yazıyor,vadesiz hesap için hesap ücreti vb. alıyorlar mı ? Vadesiz hesaptan kasıtları nedir ?
  • Bugun ing kartım geldi ama telefonda yanlışlıkla bi tane eturuncu daha actim . Bunu nasıl silebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: General666

arkadaşlar ben de açmayı planlıyorum ama bir sorum olacak size.
    ilki işlemleri yaparken en son sayfada e-turuncuya ek olarak vadesiz hesap otomatik olarak açılacak yazıyor,vadesiz hesap için hesap ücreti vb. alıyorlar mı ? Vadesiz hesaptan kasıtları nedir ?

ben de bu sorunun cevabini merak ediyordum. Şu an iki hesap görünüyor biri vadesiz ve eturuncu. vadesizi kapatmamız gerekir mi yoksa hesap işletim alıyorlar mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

quote:

quote:

Hesaptan para transferi yapacağım bu saatte 6,50 TL EFT ücreti yazıyor. Saat kaça kadar ücretsiz ? Yoksa tamamen ücretli mi oldu akradaşlar.

Sözleşme nin en altinda 31 12 2016 kadar ucretsiz yaziyor yani 2017 de ucretli olacak ikincisi hemen yaninda ing bank degisiklik yapma hakkina sagiotir yazıyor yani adam kafasina gore alabilir

2017 den sonra ucretli olacak yaziyor etf havale

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

quote:

quote:

2017 den sonra ucretli olacak yaziyor etf havale

Biz de başka hesaplara geçeriz. Bu devirde EFT/havale ücreti, hesap işletim ücreti mi verilir?

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    e Turuncu'da 16.00 dan sonra da denedim, ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İng kral ya. 11.5 yapmış faizi.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    aynen, adamlar dusururken baya bi direnmislerdi yukseltme isini hizli yaptilar. ben gayet memnunum sahsen ingden.

• Arkadaşlar bugün musteri temsilcisi e-turuncu hesap için vadesiz hesabında olacagini, bunu kapatamayacagimizi ve hesap işletim ücreti olacağını söyledi.Boyle birşey varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadırgs

Arkadaşlar bugün musteri temsilcisi e-turuncu hesap için vadesiz hesabında olacagini, bunu kapatamayacagimizi ve hesap işletim ücreti olacağını söyledi.Boyle birşey varmı?

2017 itibariyle ucret alinacak sozlemede belirtmis adamlar 31 12 2016 kadar ucretsiz diye yazmışlar

• cok kafaya takmayin, buyuk ihtimalle gunluk paket alirsaniz hesap isletim, eft vs. ucreti alinmayacak diye bir kampanya yapacaklardir. gecmiste hep bu sekilde oldu.

• hemen yükselttiler ing ye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

hemen yükselttiler ing ye devam

Hocam 35 gunluk faizde gunluk faiz işleniyor değil mi?Ben de belirli bir meblami yatircam da

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Orijinalden alıntı: rush10

hemen yükselttiler ing ye devam

Hocam 35 gunluk faizde gunluk faiz işleniyor değil mi?Ben de belirli bir meblami yatircam da

35 45 diye bir şey yok hocam 1gece geçince direk paranda faizi görürsün ertesi gün istersen çek istersen beklet devam et
  • uzatırlar büyük ihtimal sorun olmaz böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

cok kafaya takmayin, buyuk ihtimalle gunluk paket alirsaniz hesap isletim, eft vs. ucreti alinmayacak diye bir kampanya yapacaklardir. gecmiste hep bu sekilde oldu.

hocam bagli vadesiz hesabı kapatabiliyo muyuz. sadece internet bankacılıgından işlemleri hallediyorum. Bi sorun oluyomu kapatilirsa
  • gregom kullanıcısına yanıt
    bildigim kadari ile kapatamiyorsunuz, en dogru sonucu m.hizmetlerinden alirsiniz diye hatirlatmayi da unutmayayim.
    bende 3 senedir ing hesabi var, vadesiz hesap duruyor oyle turuncunun yaninda, para falanda istenmedi bugune kadar.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.