Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vadeli işlem yapın hocam 5 olacağını düşünüyorsanız haziran kontratı alın. *20 kazanç Ben 5 olacağını düşünmüyorum ama merkez haziran da yada daha erken bir müdahale etmezse 4.50 olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Bi araştırıyım eyvallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İng aradı geçen gün paranızı geri yatırın mayıs sonuna kadar 14 ten yararlandıralım sizi dedi. Çok sınırlı tarih aralığı ilgilenmiyorum dedim

• ING de turuncu ekstra diye birşey gelmiş eğer mayıs da 750 TL harcama yaparsak. Haziran da +1 faiz veriyor. %15 güzel olmuş. Bir de faizleri %15 yapsa %16 olur hadi bakalım. Mobil şubede katıl diye seçenek var katılabilirsiniz.

• Ing aradı size özel Mayıs sonuna kadar %14 veriyoruz dedi.Tamam dedim.Boşa duracağına...

• Mayıs bitiyor zaten 😅 boş da durcağına geç Vakıfbank arı hesabına .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TEB marifetli hesap eski müşterilerini arayıp İng den veya baska bankalardan transfer ediyor yüzde 15 karşılığı haberiniz olsun.

Eskiden marifetli kullanmış olsanız bile. Şubeden direk alan kodu ile arıyorlar.

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    Ben onları geçen aradım.Eskiden kullandığınız için tekrar faydalanamazsınız dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Enpara’ya yatırıp dolar aldım. Sonra da aldığım doları sattım 2 günde Ing’de 1 ayda kazanacağım faizi dolardan kazandım.

Şu an Enpara’da yüzde 10.5 günlük faizde. Ya yine dolar alırım ya da 14.50-15 veren bir alternatif bulacağız artık.
    Dolara % kac faiz veriyor, en para?

• quote:

Orijinalden alıntı: freemindfree

Ben onları geçen aradım.Eskiden kullandığınız için tekrar faydalanamazsınız dediler.
    Bende kendim için ilk aradım bana da olmaz dediler.

Fakat ne hikmetse aynı gün geçmişte kullanılan eşime ait başka bir marifetli hesap için yeniden tanımlamışlar hos geldin faizini. Bana da tuhaf geldi yarın şubeye gidip yüz yüze konusacağım.
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

• ıcbc bankası nasıl
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Çin menşeili banka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artı %1 faiz için illa banka kartı kullanmak gerekiyor değil mi bir de bende 2007in oyak bank baka kartı var. Sanırım sıkıntı olmaz.

• Turuncuekstra kartın nakit karttan farkı var mı ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Programa katıldım. Turuncu ekstra harcanan hedeflenen diye bir kısım çıktı nette. Eski kartımla bir harcama yapacam bugün bakalım harcanan kısmına yansıyacak mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Programa katıldım. Turuncu ekstra harcanan hedeflenen diye bir kısım çıktı nette. Eski kartımla bir harcama yapacam bugün bakalım harcanan kısmına yansıyacak mı.
    Bu yeni kartla direkt turuncu hesabı mi kullanabiliyoruz ? Harcamalarda vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Bu yeni kartla direkt turuncu hesabı mi kullanabiliyoruz ? Harcamalarda vs?

Alıntıları Göster
    Sanmıyorum. Vadesiz hesaba 750 tl atıp onu kullanacaz sanırım. Banka kartı başka hesaba bağlı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaju waffle

Sanmıyorum. Vadesiz hesaba 750 tl atıp onu kullanacaz sanırım. Banka kartı başka hesaba bağlı çünkü.

Alıntıları Göster
    Otomatik vadesiz e aktarıyormuş . Bakiye azalınca

Nakit kartla 750to harca dedi bana . Turuncu extra kart kısmına girince

• biraz matematik konuşalım;

750 tl harcamak için o banka kartı hesabında 750 tl bulundurmak zorundasınız, hatta 800 900 bulundurmak zorundayız ne olur ne olmaz diye de ben 750 diyorum hadi (burada her gün akşam 5 ten sonra vadesizdeki parayı vadeliye aktarıcak şahıslar devredışı bırakılmıştır çünkü gerçekten istisna kaç kişi bunla uğraşıcak hiç unutmayacak 5 den sonra yaptığı alışverişlerde napıcak? ha ben hem kk kullanırım hem nakitle 750tl çektiririm 5 ten sonrada o nakiti vadeliye atarım harcamam çok ikisini de doldururum diyen yapsın)

750 tl lik alışverişi bu turuncukarta yedirmek yerine 750tlyi aylık faize verdiğimizi ve bu 750 tl lik harcamamızı "nakit" değil k.kyla yaptığımızı ve o 750tl yi 1 ay işlettiğimizi düşünelim,

750tl nin %14 den faiz alacağımız için günlük faizi 0.24tldir aylık 7.2 tl getirir

örneklere başlayalım 10bin tlmiz var diyelim %15 ile %14ün arasındaki 30 günlük faiz farkı 7,05 tldir 15 kuruş zarardayız, 20 bin tlniz varsa faiz farkları 14.1 tl getirir 750tlyi işletseydik zaten 7.2tl getircekti, 6.9tl kardayız,

20bin +6.9
    30bin +13,8
    40bin +20,7
    50bin +27,6
    60bin +34,5
    70bin +41,4
    80bin +48,3
    90bin +55,2
    100bin +62,1 ... her 10 binde 6.9 tl ekleyerek gidin işte aylık x kadar paranız varsa + yazan miktar kadar kazandırıyor bu döngünün pozitife geçmesi için minimum 12 bin tl civarı lazım,

rakamlar kuruş bazında değişiklikler gösterebilir hesaplarken yuvarladığım için fakat mesela 55,2 demişsem 53 yada 57 olamaz 54-56 civarında oynar belki

durumlar böyle benim aylık harcamam 750tl yi bile bulmuyor bazen,zaten hoşgeldinim biteli çok oldu... kısacası benim için çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 12 Mayıs 2018; 18:58:25 >

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.