Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sim kartını kaydediyorlar bildiğim kadarıyla. Senin sim kartın harici giremezler başka yerden. Bana da gelmiyor mesaj.
  • pc'den web tarayıcı ile internet şubesine girişte mutlaka sms gelmesi lazım ve geliyor. en önemli güvenliğimiz sms değil mi
    mobil uygulamayı ben yüklemedim dolayısıyla bilmiyorum. mobil uygulamada sms gelmiyor sanırım.

arkadaşlar hesabı ele geçirmeye çalışan kişi şu 2 şeyi dener yani aklıma bu 2 si geliyor
    müşteri temsilcisini arayıp kendini siz gibi tanıtır ve sizinle ilgili elinde bir takım bilgiler varsa bunlarla hesabınızı ele geçirmeye ya da hesabınızdan kendi hesabına para transfer etmeye çalışır ama bu sırada da sms gerektiği için başarılı olacağını sanmıyorum. kaldı ki müşteri temsilcileri de o kadar salak değil hesabınızdan başkasının hesabına para transferini o kadar kolay gerçekleştirmeyecektir.
    diğeri ise banka kartınızı bir şekilde ele geçirir ya da kopyalarsa(banka kartı kopyalanabiliyormuş dikkat diyorum) bunu deneyebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gry

Dalga geçer gibi %14'e sabitlediler hoşgeldin faizini TCMB'yi yok sayarak. Pekçok ailenin temel ihtiyacı tüp bile 2017 Ocak'ta 75 liraydı, şu an 90-100 TL aralığındaymış. Tüpün enflasyonu %25, bunlar bize yılda %14 diyor hala...

Burdaki çoğu arkadaşın dediği gibi tepkileri bankaya iletmek ve tınlamazlarsa parayı burda tutmamak gerek.
    Faiz yükseltmiyorlar , anlaşmışlar bir nevi aralarında zaten kredi hacimleri küçüldüğünü için para ihtiyaçları eskisi kadar yok. Forumlarda konuşuluyor daha mevduatta 1 ay için 15 üzeri alan duymadım oysaki 1 2 ay önce 15.10 15.20 ler konuşuluyordu bono değil mevduat. Zaten önüne gelene 14,5 veriyorlardı. 2 yıllık tahvil faizi 15i geçti.

Dolar 4lere geri düşerse dolar mevduata geçmek lazım ..

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Severim öyle riski. Herkese kredi vermesin o da. Git avrupaya , Amerikaya gittiniz mi bilmem orada da risk var

bak bakalım kredi-mevduat oranı marjına

Elin İtalyanı, Rusu, Yunanı, Katarlısı, Hollandalısı gelip Türkiyede boşuna banka almıyor. Yasal tefecilik bizdeki başka birşey değil.
    Peki hocam , bankaları savunacak halim yok bankacılık para ticaretidir . Nasıl satıcı malı aldığı fiyata satmıyorsa bankada satmaz 0,88 le zaten deli gibi konut kredisi verdiler riskleri uçtu. 11,5 maliyetle kredi verip 14 le mevduat topladılar baskı halinde.

Bilançoları takip ediyorsanız takipte olan kredi ( 3 ay vadesi ödenmemiş) miktarı artıyor. Bankalar risk altında. Dolar ile borçlanıp tl kredi vermek bunu yönetmek kolay iş değil. Dediğiniz gibi mevduat krediyi karşılamadığı için dış borçlanma yapılıyor o da kredi faizlerini etkiliyor.

Elin yabancısı tabiki yatırım yapacak Türkiye gibi Avrupa 0,25 olan euro faizi burada en az %2 bundan tatlı para mı olur.

Ucuz dolar alabilirseniz . Hazine borçlanma aracı olan eurobond tavsiye ederim dolar da %6 getirisi var yaklaşık. Ben de 4 civarından alabilirsem dolara dönecem tl eriyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

Merhaba Arkadaşlar,

ING'nin web sitesi üzerinden e-Turuncu hesap için başvuruda bulundum. Son sayfada şöyle bir yazı çıktı:

Onay Öncesi Ürün Özeti
    e-Turuncu Hesap: e-Turuncu Hesap için uygulanan faiz oranları ile hesabınız açıldıktan sonra birikimlerinizi hemen değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Vadesiz Hesap: Ürün açılışı ile birlikte vadesiz hesabınız bulunmuyor ise yeni vadesiz hesabınız otomatik olarak açılacaktır.

Ing Bank'ta herhangi bir hesabım yok. e-Turuncu hesap için işlem ücreti olmadığı belirtilmiş; ama yeni açılacak Vadesiz Hesap için işlem ücreti vb. bir ücretlendirme alınıyor mu?
    Sorunun cevabini bulabildin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Şu anda ücretsiz, ancak ilerde ücretlendirme olabilirmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu bankaların hiç biri merkez bankası 75 baz puan faiz artırdığı halde banka faizlerini artirmiyorlar?

Bankalar geçen ay rekor kar yapmışlar bir de utanmadan.. Tabi ki yaparlar kredileri en yüksekten verip. Mevduatlari en düştükten verirlerse tabi ki sürekli rekor kar ederler

Neyse ki %75 dolar ve euro dayım.. En büyük hatam geri kalanında tlde olmam.. Bu ülkede enflasyon bu haldeyken tlde kalmak külliyen zarar demek...

• HESABINIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ TAVSİYE :

İNG mobil bankacılığa giriş yaptığınızda, ana ekranda, ortada büyük profil resmi ( üzerinde + işareti var ), solda çan resmi, sağında ise küçük profil resmi var.

Sağdaki küçük profil resmini tıkladığınızda, Bana Özel diye bir sayfa açılıyor.

Bu sayfada Limit/Yetki/Hesap Ayarlarım'a tıkladığınızda, Limit Ayarlarım sayfası açılıyor.

Tüm ayarları 0 TL olarak ayarlar ve bu şekilde sayfanın en alt sağından onayla butonuna basarak, tüm limitleri 0 TL olarak ayarlarsanız, bu işlem için, banka telefonunuza geçici güvenlik şifresi göndermiyor.

İşlem sonrasında, limit ayarlarım sayfanıza girerek limitlerinizin 0 TL ye ayarladığınıza emin olun.

Sonrasında siz yada hesabınız ile eşleşmiş bir kişi veya hesabı ele geçiren bir kişi havale veya EFT yapmak istediğinde, sistem işlem limitlerinizin yetersiz olduğu gerekçesiyle, bu işlemlere müsaade etmiyor.

Havale ve EFT yapmak için işlem limitlerini tekrar yükseltmeniz gerek.

Siz Limit Ayarlarınızdan limitinizi yükseltmeye kalktığınızda, banka kayıtlı olan telefonunuza geçici güvenlik şifresi yolluyor ki, limitinizi yükseltebilesiniz.

Peki diyeceksiniz ki, EFT ve havale yaparken veya yaptıktan hemen sonra ne yapmalıyım ?

EFT yada havale yapacağınızda, bankadan kayıtlı telefonunuza gelecek, geçici güvenlik şifresi ile geçici olarak, limitlerinizi yükseltir ve işlem biter bitmez, Limitlerinizi tekrar 0 TL olarak ayarlarsanız, en azından kendi çapınızda ek bir güvenlik sağlamış olursunuz.

Selametle ve sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 6 Mayıs 2018; 1:10:34 >

• fimeral F kullanıcısına yanıt
    Hangi çin bankası?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İng de 1 yılım bittii TEB e geçmeye hazirlaniyorum. Bu devirde yüzde 14 komik. Acilen yükseltmek gerekli yoksa çok müşteri kaybedecekler.

Seninle geçen 1 yıl güzeldi herşey için teşekkürler ing

• Ing’den paramı çektim. Yüzde 14 faiz yetersiz bu zamanda. Dolar al koy kenara yüzde 14’ten daha çok gelir getirir.

Havası söndü Ing’nin hiçbir albenisi yok artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Nereye yatırdınız hocam?

• radko kullanıcısına yanıt
    Enpara’ya yatırıp dolar aldım. Sonra da aldığım doları sattım 2 günde Ing’de 1 ayda kazanacağım faizi dolardan kazandım.

Şu an Enpara’da yüzde 10.5 günlük faizde. Ya yine dolar alırım ya da 14.50-15 veren bir alternatif bulacağız artık.

• ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank arı hesaba geçtim öneririm.

• Dolar 4'e indimi bende direk dolara geçiş yapıcam valla.

:)

vay be 4 lira bile iyi fiyat oldu dolar icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 9 Mayıs 2018; 16:35:6 >
    Kesinlikle katılıyorum hep söylüyorum 4.04 olunca 4 olduğunda alacam demiştim olmamıştı

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Artık cesaret edebilcem şahsen

• suicide kullanıcısına yanıt
    26 haziranda 5₺ olcak dolar buraya yazıyorum .

bu ulkede iyi seyler disinda her sey mumkun, inanirim olabilir yani.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.