Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

dolarin 1 gunde %1.5 arttigini neden gozden kaciriyorsunuz? risk yonetimi tamamen, bugune kadar tl faizde idim bende ama artik bunun anlami oldugunu dusunmuyorum.

13/3/18 de 100k lira ile 3.87 den 25840$ alip 4.25 den faize koysaydik net 79$ getirisi olurdu. 25919$ i 13/4/18 de 4.07 den bozdursaydik elimizde 105.500tl olurdu.

ayni para tl %14.5 faizde 1080tl getirirdi, paranin nasil eridigini sanirim net sekilde anlatiyor bu durum.

ek: dolarin kisa sureli de olsa 4.19u gordugunu hesaba katmiyorum, sans eseri 4.07 yerine 4.17 den bile yakalamis olsak 108k lira etmesi an meselesi olurdu :) tabii ki dusme ihtimali de var, kademeli alimla uzun vadede pisman edecegini sanmiyorum ben.

bu hesabı tek ben mi yaptım diye düşünüyordum yalnız değilmişim :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8550 kullanıcısına yanıt
    Hocam tebin marifetli hesabında dediğin durum var. Turuncu hesap ile karşılaştırdığında CEPTETEB Hesapta oran 10.25. Ama 3. yıl muhabbetine vadeli hesapta 14.25 vermişler. Ben ondan yararlandım. 2 Mayısa kadar geçerliymiş bir bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düzadambülent -- 20 Nisan 2018; 11:1:38 >

• Merhaba Arkadaşlar,

ING'nin web sitesi üzerinden e-Turuncu hesap için başvuruda bulundum. Son sayfada şöyle bir yazı çıktı:

Onay Öncesi Ürün Özeti
    e-Turuncu Hesap: e-Turuncu Hesap için uygulanan faiz oranları ile hesabınız açıldıktan sonra birikimlerinizi hemen değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Vadesiz Hesap: Ürün açılışı ile birlikte vadesiz hesabınız bulunmuyor ise yeni vadesiz hesabınız otomatik olarak açılacaktır.

Ing Bank'ta herhangi bir hesabım yok. e-Turuncu hesap için işlem ücreti olmadığı belirtilmiş; ama yeni açılacak Vadesiz Hesap için işlem ücreti vb. bir ücretlendirme alınıyor mu?
  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt
    Havale ve EFT ücreti yok
    Paranız sabah hesaba geçer yani meblağ artar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Merkez Bankası dün itibariyle 75 baz puan faiz arttırdı ve bugün çıkan haberlere göre bu artışın tamamını bankalara sunmaya başladı; ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti bugün itibariyle %12.75'ten ½13.50'ye yükseldi.

Investing.com Türkiye
    TCMB ağırlıklı ortalama fonlama maliyetini dünkü PPK ardından bugün %13.50'ye yükseltti
    https://tr.investing.com/news/ekonomik-%C4%B0ndikat%C3%B6r-haberleri/tcmb-agrlkl-ortalama-fonlama-maliyetini-dunku-ppk-ardndan-bugun-1350ye-yukseltti-521949

ING e-turuncu faiz oranlarında henüz bir değişim olmadı. Normalde hızlı davranırlardı, belki planlıyorlar artrırmayı, belki de sabit tutacaklar. E-turuncu kullananlar olarak bu konuda bankaya telefon açarak, sosyal medyadan veya iletişim formunu doldurarak ulaşmaya ve faizleri TCMB fonlama maliyeti artışı doğrultusunda %14.75'e çıkartmasını istemeye ne dersiniz?

Aksi takdirde kredi çekmek isteyen insanlara bindirdikleri yükü arttırırken parasını mevduatta değerlendirmek isteyen insanlara adil oranı sunmayarak gereğinden fazla kar etmiş oluyorlar.

En kötü ihtimalde ING Bank taleplerimize kulak tıkarsa paramızı bu bankadan çekeceğimizi söyleyebilir, Burgan'da 3 ay hoşgeldin faizi 32 günlük ½14.50 veya Cepteteb 32 günlük %14.25'e yatırabiliriz.

Buradan haberleşelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: gry

Arkadaşlar merhaba.

Merkez Bankası dün itibariyle 75 baz puan faiz arttırdı ve bugün çıkan haberlere göre bu artışın tamamını bankalara sunmaya başladı; ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti bugün itibariyle %12.75'ten ½13.50'ye yükseldi.

https://tr.investing.com/news/ekonomik-%C4%B0ndikat%C3%B6r-haberleri/tcmb-agrlkl-ortalama-fonlama-maliyetini-dunku-ppk-ardndan-bugun-1350ye-yukseltti-521949

ING e-turuncu faiz oranlarında henüz bir değişim olmadı. Normalde hızlı davranırlardı, belki planlıyorlar artrırmayı, belki de sabit tutacaklar. E-turuncu kullananlar olarak bu konuda bankaya telefon açarak, sosyal medyadan veya iletişim formunu doldurarak ulaşmaya ve faizleri TCMB fonlama maliyeti artışı doğrultusunda %14.75'e çıkartmasını istemeye ne dersiniz?

Aksi takdirde kredi çekmek isteyen insanlara bindirdikleri yükü arttırırken parasını mevduatta değerlendirmek isteyen insanlara adil oranı sunmayarak gereğinden fazla kar etmiş oluyorlar.

En kötü ihtimalde ING Bank taleplerimize kulak tıkarsa paramızı bu bankadan çekeceğimizi söyleyebilir, Burgan'da 3 ay hoşgeldin faizi 32 günlük ½14.50 veya Cepteteb 32 günlük %14.25'e yatırabiliriz.

Buradan haberleşelim...
    mevduata 0.50 veya 0.25 olarak yansıtırlar diye tahmin ediyorum.

• Böyle bir sms geldi.bilgisi olan var mı?
    “16 Nisan itibariyla Aydin Subesi'nden 2000 TL ve alti para yatirma ve cekme islemleri, kredi karti ve kredi odemeleri yapilamayacaktir. Islemlerinizi ING Mobil ve sube ATM'lerimizden kolayca ve guvenle gerceklestirebilirsiniz. Mersis: 2332942165428742 B001”

• Evet öyle de olabilir; ama ya hiç yansıtmazlarsa? Kamuoyu baskısı şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede06

Böyle bir sms geldi.bilgisi olan var mı?
    “16 Nisan itibariyla Aydin Subesi'nden 2000 TL ve alti para yatirma ve cekme islemleri, kredi karti ve kredi odemeleri yapilamayacaktir. Islemlerinizi ING Mobil ve sube ATM'lerimizden kolayca ve guvenle gerceklestirebilirsiniz. Mersis: 2332942165428742 B001”
    Aynı SMS Beylikdüzü İstanbul şubesi için de geçen hafta geldi. Yakında pek çok şubede 2000 TL altı işlemler için ATM'ye yönlendirecekler demek ki. Yaşlı insanlar ve 300-400 civarı döviz yatırmak/çekmek isteyenler için kötü haber.
  • Faiz artırımına rağmen hala 14.0 beklemek İng ye yakışmıyor. Gelecek hafta 14.5 olmazsa başka yer aramak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka karlari uctu neden senin benim parami ucuza alip %20 ve ustu kredi olarak satiyor. Yapilmasi gereken belli tefeci bunlar tefeciye para .........

• Göbekten bağlı değilsiniz ya! Çekin paranızı olsun bitsin. Şu şartlarda olması gereken mevduat oranları 15,5-16 dan aşağı olmamalı. Ben düştüğü yerden dolara girerim, son 1 ayda %10-15 para eridi. Tek yol döviz başka çare yok, insanların yaptığı da bu şu anda.
    Benim düşüncelerimdir, tavsiye niteliği taşımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 28 Nisan 2018; 10:22:4 >
  • Bir sene sonunda ücretsiz eft hakkı da kayboluyor mu?
  • İng çalışanlarına mobbing yapiormuş heralde geçenlerde biryerlerde denk geldi.boyleyse şayet ztn birakin gitsin.az kazanirsiniz daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Sen risk almıyorsun o kredi batma riskini alıyor ama 😀👍

• Bomboş konu, ne kimsenin biribirine yardım ettiği ne fikir verdiği var 50 kuruş için kırk takla atan adamların mekanı olmuş burası.

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Severim öyle riski. Herkese kredi vermesin o da. Git avrupaya , Amerikaya gittiniz mi bilmem orada da risk var

bak bakalım kredi-mevduat oranı marjına

Elin İtalyanı, Rusu, Yunanı, Katarlısı, Hollandalısı gelip Türkiyede boşuna banka almıyor. Yasal tefecilik bizdeki başka birşey değil.
  • mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar kimse öyle bi sorun yaşamadı ama aklına gelen başına gelir derler sen bence kapa ing hesabını rahat et

• mazi09 M kullanıcısına yanıt
    Devletin bankası vakıfbank da sms göndermiyor,mesai bitmeden kapatın siz ing hesabınızı götürürler falan mal varlığınızı.

• Dalga geçer gibi %14'e sabitlediler hoşgeldin faizini TCMB'yi yok sayarak. Pekçok ailenin temel ihtiyacı tüp bile 2017 Ocak'ta 75 liraydı, şu an 90-100 TL aralığındaymış. Tüpün enflasyonu %25, bunlar bize yılda %14 diyor hala...

Burdaki çoğu arkadaşın dediği gibi tepkileri bankaya iletmek ve tınlamazlarsa parayı burda tutmamak gerek.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.