Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (6 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bana zarari olmayan herkese kazandirmam mi gerekiyor ? benim bankalariminda bana zarari olmadi ? sorunuzun konuya verdigim cevapla alakasini kuramadim laf olsun diye yazilmis.
  • arkadaşlar kafam rahat olsun derseniz Cepteteb vadeli kullanın derim
    çünkü 32 günce vadeli açtınız hoş geldin faizi olmadan yüksek faiz alıyosunuz. Türkiye piyasasında 1 yıl çok uzun süre dolar ne olur, faizler ne olur bilemezsiniz. Merkez bankası bile faizleri gerekli gördüğünde değiştiriyor.
    Cepteteb de şu an vadeli hesap faiz oranı 14,25
    3. yıllarına özel kampanya yapmışlar.
    Simülatöt bur da

• Benim bugün 1yıl doldu. %14 den %11 e düşmüş faiz oranım. Mh yi arasam yüksek faizden devam ettirirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Benim bugün 1yıl doldu. %14 den %11 e düşmüş faiz oranım. Mh yi arasam yüksek faizden devam ettirirler mi?
    bunu ben de merak ediyorum bitmek üzere benim de bilgilendirirseniz sevinirim hocam
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    etmezz, dolar vadelisi açacaklar 3 lü hesaplara baksınlar daha avantajlı 3lu hesaplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar teb vadesiz de bir miktar tutuyordu dimi? yanlış mı hatırlıyorum?
  • Hayır tebde vadesizde para tutma koşulu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker kosullari degistirmis sanirim, yeni acilan hesapta 2000tl yi vadesizde tutuyor, ahalinin bilgisine.

• Cepteteb de hesapta ek bir tutar tutmaya gerek yok. ;) Tabi ki değerlendirilecek bir paran varsa cepteteb 3. Yılı için vadeli 14.25 faiz oranına bir bak derim.

• Dün VakıfBank tan Arı hesabı açtırdım. Eft limitini istediğiniz kadar belirliyorsunuz ve Eft ücretsiz. Faiz oranı 100 gün için % 14 ve tüm paranıza faiz işletiyor. Ben memnun kaldım, hoşgeldin faizi bitene kadar VakıfBankdayım.

• Benimde ing bitti şuan cepteteb internet şubesinden marifet hesap açtırdım internet şubesi hariç o hesabı göremezsiniz tebe bağlı, 14,50 günlük faizi var ve 3 aylıktır yalnız 3500 tl vadesiz hesabınızda tutuyor (benim parama göredir sitesinden inceleyin) o para düştükten sonra oran 14 müş gibi oluyor yani şu an ing den bile fazla faiz alıyorum ing gibi havale eft ücretsiz hesap işletim ücreti yok internet şubesi çok kolay ve anlaşılır banka zaten mükemmel ötesi. Ondan sonra vakıfa geçmeyi düşünüyorum 100 gün 14 oran ve devamı 12 olması iyi. cepteteb şu an 32 günlük vadelide 14,25 veriyor ama 1 aylıktır sonra 13,25 olacak bankadan teyit aldım ve son gün 19 nisan. Onun dışında denizbank 32 gün vadelide 14.25 verıyor şekerbankın devam oranı dusuk o yuzden hosuma gıtmedı cok sık banka degıstırmek ıstemıyorum. ama 3 aylık degerlendırılır 14.50 ıyı oran vadesizde tutuyormu bilmiyorum.

• suicide kullanıcısına yanıt
    hocam şeker vadesizde para tutuyormu yoksa tüm paraya 3 ay 14,50 mi veriyor.
  • nako8 kullanıcısına yanıt
    3 ay once actigim hesapta hepsine faiz veriyordu. dun actigimda 2000tl yi vadesizde tutuyor. sanirim o arada sartlari degismis.

• Türk lirası faiz en az % 25 lerde olmalı ki para değerini korusun değil kısmen korusun. Suicide nickli arkadaş bunu görmüş umarım herkes görür. Bu faiz oranları ile bankaya para yatırmak, tefeciye ucuz borç vermeye benziyor !!!

Dolar 1 ayda % 10 artmış,Eurodan - sterlinden hiç bahsetmeyeyim geçen yıl 3,60 tı Euro.

Dövizde son 1 aydaki artışla Tl faizi 1 yılda yaklaşık aynı kazanç sağlanıyor. Bir de enflasyon eklenince para oldu PUL !!!!
  • beyler direk e turuncu hesaptan başka banka kredi kartı ödemek istesek nasıl yapıyoruz bunu? illa o bankadaki hesaba mı para göndermek lazım?

edit: başka bankaya eft'den kart'ı seçmek lazımmış. hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 18 Nisan 2018; 12:23:35 >
  • Bugün itibariyle ing hesaplarmı kapatım,vakıfbank arı hesaba geçişi sağladım hayırlısıyla.
    Şansıma ilk defa müşterisiyle ilgilenen bir banka personeline denk geldim.
    100gün değil 361 gün yapsalar tam efsane olurmuş.

Bu arada banka personeliyle yaptığım sohbette vakıfın da yakında komple özelleşeceğini söyledi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu vakıf arı hesabın tek saçma yanı saat 17'den sonra para aktarılmaması ing de 17 kadar yatırdığın paraya faiz işliyor tamam ama o saaten sonrada e-turuncuya para aktarabiliyorsun ertesi gün faiz işliyordu. Bunda öyle bi şeye izin vermio

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

dolarin 1 gunde %1.5 arttigini neden gozden kaciriyorsunuz? risk yonetimi tamamen, bugune kadar tl faizde idim bende ama artik bunun anlami oldugunu dusunmuyorum.

13/3/18 de 100k lira ile 3.87 den 25840$ alip 4.25 den faize koysaydik net 79$ getirisi olurdu. 25919$ i 13/4/18 de 4.07 den bozdursaydik elimizde 105.500tl olurdu.

ayni para tl %14.5 faizde 1080tl getirirdi, paranin nasil eridigini sanirim net sekilde anlatiyor bu durum.

ek: dolarin kisa sureli de olsa 4.19u gordugunu hesaba katmiyorum, sans eseri 4.07 yerine 4.17 den bile yakalamis olsak 108k lira etmesi an meselesi olurdu :) tabii ki dusme ihtimali de var, kademeli alimla uzun vadede pisman edecegini sanmiyorum ben.
    an itibariyle usd 4.01 yarın dahada düşer ,bende nerdeyse 4.15 den fullüyordum son anda vazgeçtim,%15 burgandan devam 2 ay sonra bakarım duruma göre

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    sans eseri islerin yogunlugundan bende girmedim. bu isler tamamen tahmin, uzun vade dedigimiz de 3-5 ya da 20-30 gun degil. 1-2 sene sonra ne olur hep beraber gorecegiz. secime kadar olan sureci alim firsati olarak goren ekonomi takipcileri de az degil.

• Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle e turuncu açtırdım. 12 aylık yüzde 14 orandan yararlanacağımı söylediler.Merak ettiklerim

* Havale ve Eft ücreti var mıdır acaba?

* 17.00 den önce yatırdığım paranın işlediğini günlük olarak nasıl anlıyoruz, meblağ mı çoğalıyor günden güne otomatikman

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.