Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.sekerbank.com.tr
    Ürün ve Hizmet Ücretleri
    http://www.sekerbank.com.tr/urunvehizmetucretleri

3tl yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suicide kullanıcısına yanıt
    Dogrudur, ben eturuncu hesaptaki gibi gecegunduz hesaba ozel ucretsiz eft uygulamasi var mi diye sormak istedim aslinda, sitede goremedim anladigim kadariyla Sekerbankta eft her hesapta ucretli.

• Web4.0 W kullanıcısına yanıt
    suan kullanmadigim icin bende bilmiyorum acikcasi, ocagin ortasinda gecis yaparim sanirim. ozaman ogrenir, burda da paylasirim unutmazsam.

• Burgan 14,50 günlük fakat hesap açtırmak için şube gerekiyor sanırım :(

İng eski müşteriye kazık % 12 oranı tutan var mı. Merkez bankasından bile % 12.75 ile para alıyor bankalar . Akıllı olun bedavaya paranızı vermeyin.
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 aylığına hesap açtırmak yerine odeabank daha mantıklı değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadırgs

Bunda miktar 400.000 tl ye kadar, gerek eft gerek söylenen faiz oranı
  • e turuncu hesapta 1 sene sonra hesap işletim ücreti ya da eft ücreti alıyorlar mı?
  • Faizde parasının değer kaybettiği tek ülkeyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

quote:

Orijinalden alıntı: bahadırgs

Bunda miktar 400.000 tl ye kadar, gerek eft gerek söylenen faiz oranı

Boşta para tutma zorunluluğu var mı? Döviz al sat yapılabiliyor mu?

• 250 binden fazla meblağı 1 günde çıkabiliyor muyuz herhangi bir şekilde? 500 bin parayı çıkmak istesek 2 günde mi çıkabileceğiz?

• needacar kullanıcısına yanıt
    İNG Eft limitlerini düşürdü, havaleyide 150 ye indirdi. 250 üstü 2 günde yapmak zorundasınız
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    250 e turuncu hesaptan, kalan 250 yi de vadesize gönderip oradan havale yapamaz mıyız? Hesaplar arası transferi de eft den mi sayıyor?

• needacar kullanıcısına yanıt
    Olmuyor denedim internet limiti 250 k her kanaldan. Yükseltmiyorlar
  • ben de e-turuncu hesaba şimdi başvurdum ama son adımda "Girdiğiniz bilgilere ait değerlendirme devam ediyor. Lütfen 1 dakika sonra tekrar deneyin." diyor. ekranı kapatmakta bi sakınca var mı.

edit: şimdi tıkladım, düzeldi.

enpara gibi günlük faize koyabileceğim ayrıca gerektiğinde havale eft yapabileceğim şeklinde bilgilendirildim. umarım yanlış bir şeye başvurmamışdır.

daha önce de eft havale ücreti yok dediler diye denizbank'tan hesap açtım, meğer varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 29 Aralık 2017; 21:16:20 >
  • bu gün tesadüfen farkına vardığım birşeyi paylaşayım istedim. uzun yıllardır turuncu hesabımın var ve çok yüksek meblağlar olmasa da miktarı değişen bir şekilde bir miktar tasarrufumu burada bulunduruyordum. tabi piyasa şartlarına göre iyi sayılabilecek bir mevduat değerlemesi ile sisteme giriş yaptığımdan bunun böyle devam ettiğini düşündüğümden çokta takip etmedim. ancak; bu gün bize haberimiz bile olmadan uyguladığı 13 üncü aydan itibaren ki avantajlı faiz oranları adı altındaki insanları salak yerine koymalarını görünce şok oldum.
    Yani demem o ki hesabınızı takip edin bankanın insafına terk etmeyin kendinizi. % 6,5 den başlayan faiz oranı uyguluyorlar haberiniz ola.(bir nevi müsteriyi farkına varana kadar enayi yerine koyma durumu var anlayacağınız. şaka gibi; piyasada nereye gidersen git mevduat miktarına bakmadan 11-12 leri zaten hemen hemen tüm bankaların verdiği ortamda %6,5 faiz oranından bahsetmek bankacılık değil ,insanları enayi yerine koymaktır. hesabınızı takip edin yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: airporter

bu gün tesadüfen farkına vardığım birşeyi paylaşayım istedim. uzun yıllardır turuncu hesabımın var ve çok yüksek meblağlar olmasa da miktarı değişen bir şekilde bir miktar tasarrufumu burada bulunduruyordum. tabi piyasa şartlarına göre iyi sayılabilecek bir mevduat değerlemesi ile sisteme giriş yaptığımdan bunun böyle devam ettiğini düşündüğümden çokta takip etmedim. ancak; bu gün bize haberimiz bile olmadan uyguladığı 13 üncü aydan itibaren ki avantajlı faiz oranları adı altındaki insanları salak yerine koymalarını görünce şok oldum.
    Yani demem o ki hesabınızı takip edin bankanın insafına terk etmeyin kendinizi. % 6,5 den başlayan faiz oranı uyguluyorlar haberiniz ola.(bir nevi müsteriyi farkına varana kadar enayi yerine koyma durumu var anlayacağınız. şaka gibi; piyasada nereye gidersen git mevduat miktarına bakmadan 11-12 leri zaten hemen hemen tüm bankaların verdiği ortamda %6,5 faiz oranından bahsetmek bankacılık değil ,insanları enayi yerine koymaktır. hesabınızı takip edin yani.

Bravo arkadaşım tam bende bunu yeni fark ettim yazacaktım sen yazmışsın.turuncu hesap olsun yada teb in marifetli hesabı olsun bunlar aynı şekilde insanları aptal yerine koyuyor.turuncu hesap için şubeye gittiğinizde ilk ay için hoşgeldin faizi veriyor ardından faizi baya düşürüyor pek çok kişinin bundan haberi olmuyor yani tamamen insanları kandırmak başka bir şey değil Özellikle bu Hollanda bankası ing bank ın yaptığı bir nevi Fenerbahçenin Hollandalı futbolcusu Van persie nin yaptığı gibi insanları enayi yerine koymak.yok Günlük faiz yok istediğin zaman yatır falan diye bol bol reklam vererek Türk milletini kazıklıyor bu banka haberiniz olsun.Ayrıca aklınızda bulunsun Philips te Hollanda firması ve nerde hatalı üretim bandingli tv var Türkiyeye gönderiyor,tv hatalı deyip itiraz edince tv ye değişim vermiyor bin tane yalan dolanla olur öyle şeyler ayağına gidiyor çete kurmuşlar servisleriyle çoğu yalancı Türk insanını keriz yerine koyuyor.Ben aldığım tv yi tüketici mahkemesine vericem bu derece aşağılık bu Hollanda firmaları insan değiller.ing de bulunan azda olsa paramı çekicem.öyle yok turuncu yok marifetli yok oksijen hesabı falan olmadan aylık düzenli olarak en iyi mevduatı hangi bankalar veriyor normal vadesiz hesap olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 30 Aralık 2017; 4:5:38 >

• satem S kullanıcısına yanıt
    Enpara

• Burda ing bank atmsi yok başka bankamTikten ücretsiz bakiye görüntüleme ve para çekebiliyo muyuz

• Gencler benim faiz oranı %6.5 a dusurmusler 10 gün olmuş yeni fark ettim şimdi tekrar %14 almam için ne yapmam lazım ??

• Matias12 M kullanıcısına yanıt
    Almazsız %14 artık imkansız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.