Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-turuncu da faiz günlük mü yatar yoksa aylık mı? Günlükse parayı yatırılan gün mü değer kazanmaya başlar? Bir süresi var mı? Faiz gece mi yatıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hosgeldini bitenler denizbanki dusunebilir

denizbank hosgeldin tl %14, dolar %3.8 ,bunlar aylik rakamlar,gunluk degil,ayrica bu oran icin subenin islem yapmasi lazim,cepsubeden kendiniz vadeli acarsaniz daha dusuk veriyor.

ING nin yaninda cep uygulamasi cok kotu ama kullanis olarak, ,ayrıca surekli cokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goofyitu -- 9 Aralık 2017; 19:30:5 >
  • Para yüklü ise odea'ya geçin. 75 bin günlük oksijende, geri kalanı 32 günlük olarak bağlarsınız. HİÜ-EFT ücreti yok.

• gece gunduz 14.25 fakat 3 ay ile sınırlı...14 ile fiba kiraz hesap var 3 ay ile sınırlı ve teb var.

ve yine her bankadan yada aracı kurumdan alabileceğin likit fonlar var.(günlük getirisi yüzde 12 üzerinde)
    www.borsadirekt.com
    Object moved
    https://www.borsadirekt.com/fon-karti/IGL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 9 Aralık 2017; 21:14:48 >

• bankalarla ( müdürleriyle ) birebir konuşun arkadaşlar, reklamını yapamadıkları oranları el altından veriyorlar.
  • e-Turuncu Dolar hesabını aktif kullananlar zahmet olmazsa cevap verir misiniz?

1- e-Turuncu Dolar hesabınızı yeni açtığınızda içinde henüz para yokken faiz oranı sizde de %0 mı görünüyordu?
    2- e-Turuncu Dolar hesabını internet bankacılığı ile banka kartına bağlamak gerekiyormuş, bağladım. Şimdi dövize uygun ATM'lerde e-Turuncu Dolar hesabımı doğrudan para yatırıp çekme amaçlı kullanabilecek miyim?
    3- Kendi e-Turuncu Dolar hesabımdan kendi vadesiz Dolar hesabıma para aktarmam ücretsiz midir?
    4- e-Turuncu Dolar hesabınızdaki parayı normal Vadesiz Dolar hesabınıza aktarıp şubede sıraya girip bu dolarları topluca tek seferde masrafsızca çekebildiniz mi? Çünkü sadece ATM'ye kalırsak günlük çekme limiti maks 5-6 bin TL muadili döviz (yeni her iş günü maks 1250-1500 Dolar çekebilmek demek bu).

Teşekkür ederim. Ben de uzun süre Odeabank Oksijen hesap kullandım. Bu konuda merak ettiğiniz hususları cevaplandırabilirim. Sevgiler.

• e-Tueuncu'nun yanında ille de vadesiz TL hesabı açtırıyorlar. Faturalar vs buradan ödenebilirmiş. Hiç bu vadesiz hesaplardan otomatik ödeme talimatı veren oldu mu? İnternetteki şikayetlere bakılacak olursa fatura ödeme masrafı adıyla her ödemede 1,15 TL kesiliyormuş. Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

EFT limiti ne kadar?

Limit 250000 TL miş. Kendim cevaplamış olayım.

• gry G kullanıcısına yanıt
    ustam benden hiç bir şekilde para kesilmedi 2 aydır ödeme yapıyorum fakat otomatik ödeme yapmıyorum para aktarıp fatura ödeme yapıyorum
  • Hoşgeldin faizi 14.00 oldu

• 14 olmuş.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    9 saniye ile beni geçmişsin

• Ayıp olmasın diye 0.25 arttırmışlar faizi ne çok artış be :) ayın 14ü 3 gün sonra mb toplantısı var en az 1-1.5 puan artacak diye fısıltı gazetesi sebebiyle döviz buraya kadar geldi onun için bu faizler komik çekirdek enflasyona göre bile en az 18 faiz olması lazım aldığımız ürünlere bakıyorum ortalama yüzde 25 artış var sene başı ilkbahardan beri
  • 14 gelmiş artık. en azından bende öyle
  • gry G kullanıcısına yanıt
    Odea devam faiz oranı 12 bu faizden yararlanmak için yine vadesizde 3 bin şartı varmı
  • %14 olmuş ama en az %16 olması lazım. Enflasyon karşısında her türlü zarardayız

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orijinalden alıntı: eren131313

Faizli paradan hiç bir hayır gelmez, kumardan bile beter, Allah korusun...

Vallahi kardeşim ben denedim hayır mayır hepsi geliyor sıkıntı yok. Ayda 8 bin liraya yakın faiz gelirim var, altımda coupe spor aracım(bmw z4), 1+1 evim var. Ek olarak 1.2 clio aracımda var günlük işlerim için. z4 sadece hatunlara giderken alıyorum. Yaş daha 27.. Ek olarak maaşım vs. de var tabi.

Gezme tozma desen ülke ülke kralını geziyorum, daha 6 gün önce japonyadaki festivalden yeni geldim 1 ay sonra brezilya düşünüyorum. nerden baksan 8 yıldır faizcilikteyim, en yüksek kim verirse ona gidiyorum ve 1 gün bile üzülmedim tam tersine hatunsa hatun, gerekirse aynı anda 2 hatun, gezme tozmaysa, içmek kaçmaksa hepsinden hepsine koşuyorum hayatımı yaşıyorum anlayacağın.

Hocam hala var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

%14 olmuş ama en az %16 olması lazım. Enflasyon karşısında her türlü zarardayız

Millet parasını çekiyor ingden 14 yapar tabii. Dediğiniz gibi en az 16 hatta 18 normali 18 bile enflasyon karşısından parayı eritiyor. GErçek enflasyon çok yukarılarda.
  • Burgan bank 14,80 verdi 91 gün için

100k ₺ üzeri idi para.

• Arkadaşlar 1 sene dolduğu için faiz oranı %12 ye düştü, bu şekilde devam etmek mantıklımı yada başka tavsiye edebileceğiniz banka varmı?
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.