Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
579.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akbank 13,5 - şeker 14.25 3 aylığına sadece. Ben ikisine de geçtim. %12 ye bedavaya paramı kullandırtmam
  • Şeker 14.50 yapmıs 3 ay gecelık faiz ayrıca teb marifetli hesap 14 akbank 13.50 veriyor degerlendırılebılır.
  • nako8 kullanıcısına yanıt
    Şeker 14.25 ti ing nin 0.25 ne hemen cevap vermiş diğer bankalardan 14.75 olanlar vardı onlarda o zaman 15 e çıktı demek ing çok zayıf ve geride kalıyor son zamanlarda kendilerini eskisi gibi 1. görmek istiyoruz
  • beyler şuan %15 veren var mı ? varsa hemen oraya park edelim. ING yeterince oyaladı çok düşük faiz veriyor. Gecelik vadeli farketmez %15 ve üzeri veren varsa banka ismi rica edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

beyler şuan %15 veren var mı ? varsa hemen oraya park edelim. ING yeterince oyaladı çok düşük faiz veriyor. Gecelik vadeli farketmez %15 ve üzeri veren varsa banka ismi rica edeyim.

burgan hoş geldin varmış 15..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmoz -- 15 Aralık 2017; 0:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

hosgeldini bitenler denizbanki dusunebilir

denizbank hosgeldin tl %14, dolar %3.8 ,bunlar aylik rakamlar,gunluk degil,ayrica bu oran icin subenin islem yapmasi lazim,cepsubeden kendiniz vadeli acarsaniz daha dusuk veriyor.

ING nin yaninda cep uygulamasi cok kotu ama kullanis olarak, ,ayrıca surekli cokuyor

Denizbank ne kadar süreyle %14 veriyor? 1-3 ay falansa uğraşmam.
  • gizmoz G kullanıcısına yanıt
    hesap işletim ücreti alıyorlar yaramaz o banka
    Selam. Odeabank Oksijen'de devam faizi diye bir şey yok. Odea'da her zaman aynı tarife: Bir kısım para, bankanın kendi çıkarı için faize katılmaz vadesizde tutulur. Kalanına gece 12 ile 2 buçuk arası (veya tüm haftasonu boyunca) epey yüksek oranda gecelik faiz eklenir. Nisan'dan beri hala geçerli oranlar şöyle: 4000 TL'nin vadesizde tutulması şartı ile kalan paraya %14,50 faiz uygulanması şeklindedir. Daha önce de burdaki arkadaşların belirttiği üzre bu tarifeden en yüksek kazançla çıkabilmek için paranızın 70 bin-100 bin TL arası olması gerekir. Sevgiler.
    link vs. var mi? goremedim sekerbankin sitesinde.

edit: buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 16 Aralık 2017; 10:11:47 >

• Ing suan kac veriyor ?

• bsm248 B kullanıcısına yanıt
    ing 14 veriyor ama yüzde 15 gelir vergisi stopaj oranıyla eline geçen net yüzde 11.90 geliyor enflasyon ise yüzde 13 gerisini siz hesap edin reel negatif yani eksi faiz var tl de durdukça paralar eriyor demek bu, ing son bir kaç aydır en yüksek faizi veren banka değil artık
  • Evropos E kullanıcısına yanıt
    Tmm da gelir vergisi stopaj her bankada var zaten

• %14 şu an için iyi 1 yıl dolunca bakarız çaresine.

şekerbank
    Gece Gündüz Hesabı’nın Avantajları :
    •Vadesiz mevduatın rahatlığıyla vadelinin faiz kazancından faydalanır, faiz getirisini günlük kazanırsınız.
    •İlk hesap açılışında Avantajlı Tanışma Faiz Oranından* faydalanırsınız.
    •Günlük Bankacılık işlemlerinizi tek hesaptan yürütebilirsiniz.
    •Gece Gündüz Hesabı ile; vadeliniz bozulmadan Havale/EFT, otomatik ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilir; Bireysel Kredi , KMH ve Kredi Kartı ödemelerinizi yapabilirsiniz.

fakat *Avantajlı Tanışma Faizi ilk 90 gün için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 16 Aralık 2017; 12:19:21 >
  • bsm248 B kullanıcısına yanıt
    Onun için şuan tl de duranlar zararda parası eriyor enflasyon karısında onu belirttim tl de kalmak mantıksızlaştı iyice son olanlarda mb nin faiz arttıramayışı da bunun tuz biberi oldu, ing olarakta ing son bir kaç aydan beri en yüksek faizi veren değil 15 yaklaşmalıydı bir çok banka ya yaklaştı ya da bir çoğu gibi kendisini geçti
  • merhabalar e-turuncu hesap a başvurdum ınterset sayfasından lakin cok fazla bılgım yok. bu konuyuda yenı gordum.

e-turuncu hesabın + ları ve - leri nedir? yıllardır enpara kullanıyorum ben. e-turuncu hesapta havale/eft ücretsiz denıyor ama atm den para cekebılmek ıcın vadesız hesap acmak gerekıyor dıye yazılmış ondan da hesap işletim ücretı alınıyormus sanırım. yada ben yanlıs anladım. bıraz acıklarsanız sevınırım :)
  • barikat2005 kullanıcısına yanıt
    oyle bir sey yok, vadesiz hesaba parayi aktarip bankamatikten cekiyorsunuz. hatta direk eturuncu da karta baglanabiliyormus sanirim m.tem. arayarak.

vadesizden para falan alinmiyor.

turuncunun suresi bitince enpara kullanmak zorunda kalmis biri olarak soyleyebilirim ki ing kat kat daha iyi. gunluk faizin yerini hicbiri tutmuyor, hem vadeli hem daha dusuk oran tat vermiyor aslina bakarsaniz enparada...

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

link vs. var mi? goremedim sekerbankin sitesinde.

edit: buldum.

http://www.sekerbank.com.tr/yatirimurunleri/mevduathesaplari/vadelimevduat/gecegunduz

Şekerbank ın günlük faiz veren hesabını açtırdıktan sonra istediğimiz zaman para çekip yatırılıyor muyuz? ING gibi?

• needacar kullanıcısına yanıt
    verdigim linkte gece gunduz hesabinin ozellikleri kisminda yaziyor sorunuzun cevabi.

• suicide kullanıcısına yanıt
    👍

• suicide kullanıcısına yanıt
    Hocam Şekerbank mobilde eft ücretsiz mi?
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.