Şimdi Ara

İNG BANKASI ATM REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 8-9 gün önce İninal karta para yüklemek için İNGBANKATM'sine gittim 30 tlyi yatırdıktan sonra işleminizi gerçekleştiremiyoruz.. dedi parayı yuttu geri vermedi ininalla iletişime geçtim kayıt oluşturdular teşekkür ettim kapattım telefonu.Bugün yeniden aynı olay başıma geldi bu sefer 60tlden oldum ve önceki şikayetim daha çözülmemişken.Ne yapıcağımı şaşırdım cidden.
    https://www.sikayetvar.com/ing-bank-ininal-kart-atm-parayi-geri-vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123321123321123 -- 28 Şubat 2016; 16:11:18 >

• Hahahaha cok guldum ya. Atm parayi yuttu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 370nm

Hahahaha cok guldum ya. Atm parayi yuttu.

neresi komik kardeşim dalgamı geçiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123321123321123

quote:

Orijinalden alıntı: 370nm

Hahahaha cok guldum ya. Atm parayi yuttu.

neresi komik kardeşim dalgamı geçiyorsun?

Kardesim dalga gecmiyorum . Ozur dilerim ama gercekten komigime gitti.

• Bugün benim de paramı yuttu telefon şarj olunca arayacağım. ING bankın atm'lerini bugün ilk defa kullandım hayatımda gördüğüm en kötü atm. Parlaklık sıfır hiçbir şey görünmüyor. İşlemi yaptıktan sonra "fiş almayıp doğayı korumaya yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz" gibi bir mesaj çıkıyor altında evet-hayır seçenekleri var??? Her ikisine basınca da işlemi iptal etti parayı geri verdi en sonunda hiçbirine basmadım sonra işlem gerçekleştiriliyor dedi bekledim bekledim sonra işlem gerçekleştirilmedi gibi bir şey dedi. Okuyamıyorum da simsiyah ekran zaten. 100 tl gitti ininal bakiyem 0 tl gözüküyor şu an.
  • Benim 170 tl yi yuttu ara ininal musteri hizmetlerini onlar bakıyor bu ise 15 iş günü dolmasını bekliyorum

• Bugüne kadar 140 tl yatırdim tek bir sorun bile çıkmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bankaya git söyle

• Hoş geldiniz arkadaşlar ininal kullanıyorum ing değilde ptt yutmuştu paramı ertesi gün gidip almıştım.

• 1.5 sene önce Ziraat ATM'de 200 TL'yi unutmuştum müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim kamera kayıtlarına ve hesap durumuna bakıp parayı hesabınıza yatıracağız dediler. 2 gün sonra hesaba baktım yatırmışlardı parayı.
  • bugune kadar ing atmsinden kartıma 10 dan fazla kez her seferinde 50tlden büyük rakamlar yatırdım hiç böyle bir olay başıma gelmedi
  • 5 Yıldır İNGBANK'dan para çekip yatırıyorum, 1 kere olsun böyle bir sorun başıma gelmedi. Birde abdestliyken yatırmayı dene.
  • Neden PTT atmlerini kullanmıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 yılında bende extre bedelini yatırdım kayıtlarda çıkmadı tekrar ödedim yazışmalar da sonuç vermedi.
    Ondan sonra hep havale yaparak ödeme yaptım. Bankalarla başa çıkılmaz iNG ile hiç başa çıkımayız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.