Şimdi Ara

Infinity Blade II, Badland, Tiny Wings, Where's My Water? ve Sword & Sworcery Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Yaz sıcağının kavurduğu şu günlerde mobil oyuncuları serinletecek bir haberimiz var. Beşinci yaşını kutlama hazırlığı içerisinde olan Appstore'da Infinity Blade II, Badland, Tiny Wings, Sword & Sworcery ve Where's My Water? kısa bir süreliğine ücretsiz. 

Liste kısa olsa da bir hayli etkileyici. Mobil oyunlarla vakit geçirmeyi seviyorsanız, indirimleri fırsat bilerek tüm listeyi edinmenizde fayda var. Listedeki oyunlara aşağıdaki Appstore bağlantılarından ulaşabilirsiniz.

• Ya ben para verip aldim onlarda para versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catowl

Ya ben para verip aldim onlarda para versinler

• Bu saatten sonra artik para verip mobil app almaya gerek yok. Cunku artik sirketler korsana cozumu buldu, In-App Purchase (Uygulama ici satis). Artik hersey freemium oluyor. Oyun ici ozellikler, itemlari kazanmak cok daha zor. Milleti parayla almaya tesvik ediyor. Oyunu korsanda indirsen, bu urunleri satin almadan ilerlemesi zorlasiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Bu saatten sonra artik para verip mobil app almaya gerek yok. Cunku artik sirketler korsana cozumu buldu, In-App Purchase (Uygulama ici satis). Artik hersey freemium oluyor. Oyun ici ozellikler, itemlari kazanmak cok daha zor. Milleti parayla almaya tesvik ediyor. Oyunu korsanda indirsen, bu urunleri satin almadan ilerlemesi zorlasiyor.

bunun çözümünü bulsalar bir de 25pp gibi... hakikaten o in app olayını gördüm mü uygulamayı indiresim bile gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Bu saatten sonra artik para verip mobil app almaya gerek yok. Cunku artik sirketler korsana cozumu buldu, In-App Purchase (Uygulama ici satis). Artik hersey freemium oluyor. Oyun ici ozellikler, itemlari kazanmak cok daha zor. Milleti parayla almaya tesvik ediyor. Oyunu korsanda indirsen, bu urunleri satin almadan ilerlemesi zorlasiyor.

bunun çözümünü bulsalar bir de 25pp gibi... hakikaten o in app olayını gördüm mü uygulamayı indiresim bile gelmiyor.

Millet her bir zikkimi korsan indire indire sirketlere alternatif birakmadi, 2TL sakiz parasi vermekten aciz millete kapak oldu InApp-Purhcase

• Tabi satin alan kullanicilarda bu konuda hakli, iki ucu b*klu degnek iste ne yaparsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce verildi konu kilit+üye ban
  • Hep su elmacilar yuzunden boyle oldu jailbreakle uygulamalari bedava yuklediler gelistiriciler simdi oyun ici dosuyor halbuki android oyle mi hic market kullanmadan direkt apk indirip gelistiriciye olan saygimizi gosteriyoruz ( yani iplemiyoruz) her oyuna da bir hile bulup gelistiriciye postayi koyuyoruz boylece gelistirici ne yapsam da hilecileri bile kaziklayabilsem mantigina gidiyor ki bunun en iyi ornegi real racing 3 ... Oyunu degistire degistire ulen sizi de cumlenizi de kaziklayacam mantigiyla yeniden derlendi.

Saka maka bir tarafa boyle konustuguma bakmayin ios da iken de suan androidde iken de bir cok uygulama satin alip gelistiricilere destek olmaya calisiyorum. Aldigim uygulama ve uygulama ici itemlerin bedeli su an bir akilli telefon eder diye dusunuyorum ben gelistiricilerin daha cok calisip orjinal oyunlar yapmalarini istiyorum bir god of war gibi bir test drive gibi bir resident evil gibi dokulari pc deki gibi nfs serisi gibi . Umarim o gunler de gelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito Bu saatten sonra artik para verip mobil app almaya gerek yok. Cunku artik sirketler korsana cozumu buldu, In-App Purchase (Uygulama ici satis). Artik hersey freemium oluyor. Oyun ici ozellikler, itemlari kazanmak cok daha zor. Milleti parayla almaya tesvik ediyor. Oyunu korsanda indirsen, bu urunleri satin almadan ilerlemesi zorlasiyor.

Android telefonun rootluysa GameCih ile oyun içi özel paraları bir şekilde elde edebilirsin. Detaylısını youtubede gamecih diye arat çıkar zaten :)

• Infinity Blade II
    Badland
    Tiny Wings HD(Sadece iPad)
    Where's My Water?
    hepsini indirdim :) teşekkürler

• Konuyu görmeden önce AppZapp'da gördüm. Infity Blade 2'yi almayı düşünüyordum ücretsiz olması iyi oldu. Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play ne zaman birşeyleri ücretsiz yapacak acaba ?
  • Ya yeni badland almıştım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: arman atilgan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito Bu saatten sonra artik para verip mobil app almaya gerek yok. Cunku artik sirketler korsana cozumu buldu, In-App Purchase (Uygulama ici satis). Artik hersey freemium oluyor. Oyun ici ozellikler, itemlari kazanmak cok daha zor. Milleti parayla almaya tesvik ediyor. Oyunu korsanda indirsen, bu urunleri satin almadan ilerlemesi zorlasiyor.

Android telefonun rootluysa GameCih ile oyun içi özel paraları bir şekilde elde edebilirsin. Detaylısını youtubede gamecih diye arat çıkar zaten :)

Yazdım bir köşeye bir ara bakarım, sağol.

• %10'luk Ayfon kesimine hitap eden haberleri neden daha fazla görüyoruz? %50'den fazla kitlesi olan Android için pek ses çıkmıyor haber sitelerinden.

Demokrasi istiyoruz
  • Ne diyiceğimi bilemiyorum okadar para saydım badland,tiny wingsê,infinity blade 2'ye hay ben böyle işin..............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 8 Temmuz 2013; 14:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

%10'luk Ayfon kesimine hitap eden haberleri neden daha fazla görüyoruz? %50'den fazla kitlesi olan Android için pek ses çıkmıyor haber sitelerinden.

Demokrasi istiyoruz

Akıl fikir...
  • Traktor DJ de ucretsiz, ancak haber yok? Buradaki hepsinin toplamindan pahalidir herhalde, 20$ normal fiyati. Yumulun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anında çöktüm :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.