Şimdi Ara

Infinity Blade II, Badland, Tiny Wings, Where's My Water? ve Sword & Sworcery Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden alanlara yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Traktor DJ de ucretsiz, ancak haber yok? Buradaki hepsinin toplamindan pahalidir herhalde, 20$ normal fiyati. Yumulun.

Ilk ciktiginda 36 liraya almistim , muzik ile ilgilenen herkese tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onların InApp-Purchasesi varsa bizim iap cracker , freedom , GameCIH imiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Bu saatten sonra artik para verip mobil app almaya gerek yok. Cunku artik sirketler korsana cozumu buldu, In-App Purchase (Uygulama ici satis). Artik hersey freemium oluyor. Oyun ici ozellikler, itemlari kazanmak cok daha zor. Milleti parayla almaya tesvik ediyor. Oyunu korsanda indirsen, bu urunleri satin almadan ilerlemesi zorlasiyor.

bunun çözümünü bulsalar bir de 25pp gibi... hakikaten o in app olayını gördüm mü uygulamayı indiresim bile gelmiyor.

Uygulama içi satın alıma da çözüm var ama online oyunlarda geçerli değilmiş sanırım. Tabii JB şart. Bende var ama kullandığım söylenemez. Subway Surfers hariç.

• Lan daha 5 gün önce Badland' e 3.59 ödedim, IB II'ye 1.79. Sabredeydim bedava alacaktım

• başlık küfür gibi olmuş
  • Acil yardim 3g ile indirmenin yolu yokmu infinity blade kacmazzzzz bulundugum yerde wifi yok nolur yardimmmmmm appstore 50mb uzeri uygulamalari sadece wifi ile indirmeye izin veriyor biliyorsunuz ondan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 8 Temmuz 2013; 22:04:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinity Blade 2 'yi sanırım 5.40 TL'ye almıştım sağlık olsun. Badland'i de almadan bedava olması iyi oldu :)
  • Infinity Blade II 1,79'ken kaçırmıştım. Sonrasında AppZap'a alarm ayarladım herhangi bir indirim olunca haber versin diye. Forumda görmeden önce mail gelmiş bedava oldu diye. Maili görünce " Oha ! " dedim ama hakkaten öyle olmuş :)
  • Android indirim mi yapıyormuşki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnci6 -- 9 Temmuz 2013; 3:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

Android indirim mi yapıyormuşki

Android'in olmadığı için haberin yok. Yazdığından bunu çıkardım. Android'de de çok güzel indirimler oluyor. Markette bazen gezerken denk geliyorum. Bizlerin denk gelme şansına kalmadan, haberlerde duyurulsa çok daha iyi olur ama sanırım haber siteleri de parası bol olanın haberini yapmak zorunda hissediyor kendisini. Merak ediyorum ziyaretçilerinin en fazla %10'una hitap eden haber vermek hangi mantığa sığıyor?

9 Android indirim haberi yapıldıktan sonra 1 tane iOS haberi yapılsa yeridir.
  • ne varsa silip süpürdüm Bodlandi ındırıme gırmese para verıp alacaktım
  • Yükledim hepsini çok da iyi oldu çok da güzel oldu.
  • quote:

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1024844

Pencereyi kapa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

Google Play ne zaman birşeyleri ücretsiz yapacak acaba ?

Yapılamaz. Çünkü ücretsiz yapılan bir uygulama tekrar ücrete tabi tutulamıyor Google Play'de. Uygulamayı kaldırıp tekrar'dan Google Play'e koyman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan reyiz

Google Play ne zaman birşeyleri ücretsiz yapacak acaba ?

Yapılamaz. Çünkü ücretsiz yapılan bir uygulama tekrar ücrete tabi tutulamıyor Google Play'de. Uygulamayı kaldırıp tekrar'dan Google Play'e koyman gerekiyor.

.... Promo diye yeniden yayinlayip, süresi bitince siliyorlar. Bilmeden bos yorum yapıyorsunuz.
    bknz: carmageddon, carmageddon promo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Android'in olmadığı için haberin yok. Yazdığından bunu çıkardım. Android'de de çok güzel indirimler oluyor. Markette bazen gezerken denk geliyorum. Bizlerin denk gelme şansına kalmadan, haberlerde duyurulsa çok daha iyi olur ama sanırım haber siteleri de parası bol olanın haberini yapmak zorunda hissediyor kendisini. Merak ediyorum ziyaretçilerinin en fazla %10'una hitap eden haber vermek hangi mantığa sığıyor?

Kullandığım tablet ipad 4 telefonum xperia arc yani android kullanıyorum yanlış tespit yaptın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Kullandığım tablet ipad 4 telefonum xperia arc yani android kullanıyorum yanlış tespit yaptın

O zaman indirimlerden habersizsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.