Bildirim
inernet var ama msn acılmıoo?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
net passportunuzu kaydedemedik fln mi dio?Ya eger xp kullaniyosan ve 7.5 yuklediysen problem yaratabiliyo 7 yuklemeyi dene -
ip değiştirmeyi dene, yine aynı ikazı verecekmi? -
dns pi adreslerini çözümleyemiyor olabilir .... adsl de ciddi anlamada dns problemi var -
bu dediğin uyarı yı yeni MSN 8 lede veriyor onun için ayrı bir pro.kullanman lazım proxy bağlantısıyla bağlanıyor yeni msn ler -
quote:
Orjinalden alıntı: yaprakcob
sorun gidre baktığım zaman ip de hata olduğunu gösterio ama internete başlanabilirioum neden acaba
C sürücüsüne bir göz atın. Kök dizinde Fix.Exe diye bir program ( MS-Dos uygulama modülü ) var mı ? Var ise Sisteminizde W32@Spybot bulunmakta.
Sebep bu ise güvenilir bir antivirüs ile sistemi taratın. Yada ilgili virüsü nasıl temizleyebileceğiniz hakkında internetten bilgi edinin.
En kolay tespit yolu McAfee Avert Stinger ile sisteminizi taratmaktır.
Msn 8 de kayıt edilemedi hatası veriyor ancak ip problemi vermiyor. -
firewalldan da kaynaklanabiliyor olabilir -
ya sorun hotmaille ilgili olabilir internet sorunuyok. -
quote:
Orjinalden alıntı: KRALL
ya sorun hotmaille ilgili olabilir internet sorunuyok.
Bununla ilgili bir kaç müsterimde sorun yaşamıştım. Hepsinin ortak bileşenlaerinin yukarıda belirttiğim konudan kaynaklandığını gördüm.
İlginç olanı bu virüsün 2003 te tespit edilmiş olması.
Hali hazırda sorunun kaynağını yani neden dolayı bu virüsün bulaştığını tespit etmiş değilim. Bu arada McAfee de virüs Spybot.gen olarak geçiyor. -
genelde bu akşam saaterinde oluyo bendede öle bir sorun var -
sadece sende değil herkeste böyle bi sorun var şu an
http://forum.donanimhaber.com/m_5098837/tm.htm -
Şu anda aynı ssorunla bende uğraşıom IP deiştir bazen işe yarıo -
Virus uyarısına katılıyorum, 2 ayrı makinede aynı sorunla karşılaştım. Birinde çalışmıyor diğerinde çalışıyordu. Virus olabilirliği hiç aklıma gelmedi çünkü virus programı da vardı. Ardından diğerinde de aynı hatayı vermeye başladı. Yanlış işin garip tarafı diğer arkadaşın birisi daha söylemişti. Messenger 7.0 sorunsuz çalışıyor. Virus 7,5 bir açığından kaynaklı sorun yaratıyor sanırım.
konu iyi dekgeldi. -
MSN 7.0 dan sonraki versionlarda bu tip hatalar olabiliyor arkadaşlar. Özellikle XP işletim sisteminde. Bu Durumda IP ve DNS'leri otomatik olarak aldırmanızı tavsiye ediyorum. Şayet benim gibi IP Kullanmaz Zorunluluğunuz varsa Bilemem :) Ama Bu durumda da msn den kullanıcı adı şifreyi yazıp TAMAM tuşuna basmadan önce herhangi bir explorer sayfası açın. Sayfa açılırken TAMAM butonuna basın MSN den. Bunun Faydası olacaktır...
Şuan için Türkiye Genelinde ADSL'in En hızlı DNS Numaraları
212.156.4.20
212.175.13.114
Olarak kullanılıyor. Kolay Gelsin. -
Bende de 7.5 var ve dün akşam baya bir kopma oldu. Sanırım genel bir sorun. -
DNS problemi -
7.5 sildim 7 yukledım problem kalmadı... 7.5 en başından beri problem werio -
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
7.5 sildim 7 yukledım problem kalmadı... 7.5 en başından beri problem werio
subsonic arkadasa kayılıyorum isyerindeki ve evdeki makinama msn 7.5 i yüklediğimde devamlı kopmalar meydana geliyordu. 2 makinamdan da kaldırdım. msn 7.0 ı tekrardan kurdum pproblem ortadan kalktı. ama msn in verdiği bu sık hatalardan dolayı artık eskiye geri dönüş gerçekleşmeye başladı. ICQ daha fazla tercih edilir duruma geliyor yavaş yavaş... -
conewar arkadaşımıza katılıyorum.
aynı sorun bende de vardı ve mcafee avert stinger spy ı buldu ve bende kurtuldum.
sorun bu spy dan kaynaklanmıyoda olabilir bazen adsl de bu gibi sorunlar yaşanmakta -
skype beta yı tavsiye ederim valla hiç bişey olmadan taş gibi çalışıyor
Benzer içerikler
- vk film izle
- video kodeki desteklenmiyor ne demek
- udemy video indirme
- ome tv kamera açılmıyor
- ntuser.dat nedir
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- gereksiz dosyaları silme
- steam açılmıyor
- ekran kartı resetleme
- amd freesync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X