Şimdi Ara

eMule'da server sorunu + paylaşım olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar eMule'da bir türlü bağlandığım serverda kalamıyorum. Razorback'e bağlanıyorum. Bir bakmışım yirmi dakika sonra e_donkey server no:2'ye veya başka bir server'a geçmiş.
    Bu sorunu nasıl çözebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 7 Aralık 2004, 13:23:04 >

• kardes bende emule gokhan modda hiç bir servere baglanamıyorum .sitedeki ayarların aynısını yaptım 10 kez tekrarladım ama nafile !
  • Arkadaşım ben emule'den bir türlü verim alamadım high id almama rağmen. Overnet aynı anda ve çok iyi tavsiye ederim
  • hp640c, saol tavsiyen için. Overnet'i bir denerim ama eMule bende fena çalışmıyor. Bir de yanında Ares açıyorum. İkisi toplam 20 kb/s civarlarına çıkıyor.
    Bir de, direkt hiç sağa sola bakmadan hemen yazmışım. Kusura bakmayın. eMule'un yardım dosyasına baktım. Bağlandığın server sadece arama yaparken önemli diyor. İndirilecek dosyayı buldun mu, hangi server'a bağlandığın önemli değilmiş.
  • Hangi modu kullanıyorsun ? Ben gökhan'ı denedim olmadı 0.44b denedim, 350 kaynaklı dosyada bile saatlerce bekliyor.
    Sen uploada bıraktın mı bilgisayarı kredi kazanmak için. Bi de kaç kaynaktan indiriyosun bi yaz da bakalım icabına
  • Ben de .44b kullanıyorum. Gökhan mod'un güvenlik açığı falan var deniyordu. Upload'a hiç bırakmadım. Belki de o yüzden devamlı yüksek hızlarda indirmiyor. Genelde ortalama 10 kb civarında. O yüzden Ares ile aynı anda kullanıyorum.
    Bir de port 4662'li olanı kullanıyordum. Bu gün 1000 ile 1100 açtım bir de onu deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 6 Aralık 2004, 19:38:17 >
  • upload wermezsen kredin artmaz.. bide sağlam download yapmak için kaynak sınırına yakın kaynak bulana kadar dosya ekle download'a
    meseLa bende azami kaynak:2000 2000 kuLLanıcı elde edene kadar dosya indiriyorum ya da durduruyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

upload wermezsen kredin artmaz.. bide sağlam download yapmak için kaynak sınırına yakın kaynak bulana kadar dosya ekle download'a
    meseLa bende azami kaynak:2000 2000 kuLLanıcı elde edene kadar dosya indiriyorum ya da durduruyorum...

Downloada dosya eklemek nasıl oluyor ??
  • yeterince kaynağı çok bir dosyayı daha downloada atacaksın yada sende ki bir dosyayı paylaşıma atacaksın. found source den bakabilirsin toplam kaynak sayına
  • nasıl gökhan mod'dan verim alamadınız yahu? ilginç valla? bende şu an bile açık ve ben bu yazıyı yazarken download 21.1.razorback2 ye bağlı ve hiç bir kopma yok.bence kopmalar moddan değil bağlantı ile ilgili olmalı.çünkü gayet güzel çalışıyor e mule..
  • hp640c mesela 7 tane filim iniyor , toplam 1300 kişide var. azami kaynak 2000 ayarLı bende . 2000e kadar yolu war yani 700 kullanıcısı olan film(Ler) koyarım download'a azami kaynak sayıma ulaşırım..2000 kiişiden dosyalar çekiyourm. aynı anda 10 kişiden çeksen 20 kb'yi görür zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekincioglu

nasıl gökhan mod'dan verim alamadınız yahu? ilginç valla? bende şu an bile açık ve ben bu yazıyı yazarken download 21.1.razorback2 ye bağlı ve hiç bir kopma yok.bence kopmalar moddan değil bağlantı ile ilgili olmalı.çünkü gayet güzel çalışıyor e mule..

şu anda bu modu yapan arkadaş biLe başka mod kullanıyormuş... bende kullanıyordm. hızımda acaip düşmeler oldu deiştirdim. şimdi pawcio kullanıyorum... şu andaki istatistiklerim
    Gönderme-Hızı: 4.92 KB/s
    İndirme-Hızı: 22.15 KB/s
    yetiyor hatta artıyor....
  • paylaşım için bir kaç dosya belirledim ama içindekileri bir türlü paylaşılan dosyalar kısmı altında gözükmüyor. Bir de upload bırakmak derken, zaten upload'u kısıtlamak için hiçbir şey yapmadım. Ama bir kere bile birinin upload yaptığını da görmedim. Firewall ayarları yüzünden olabilir mi?
  • tercihlerden dosyalar 'a gel orda paylaşımımı herkes görsün diye bi bi seçenek war. onu işaretle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.