Şimdi Ara

İndirirken 40 Mbit, yüklerken 2 Mbit...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bi bok yapamıyoruz ders videosunu drive a yükleyeceğim yükleyemiyorum anasını ya. HDD de yer yok hdd almaya para da yok ne yapacağım böyle 20 gb ders var toplamda ya 3 gb video yükleyeceğim, 2 saat diyor e çüş. 40 Mbit internet var o kadar da yükleme hızı olsa, 10 dakikada olacak iş, ne oluyor 2 saatte oluyor. 1 saat 50 dakika pc yi boşuna çalıştırmış oluyorum. Harcadığımız elektriğe yazık değil mi? Oysa bu hızları çok kolayca artırabilirler. Kimse de acı çekmez. Ben bu heriflerin yüzünden bir kere çok önemli bir ders kaydını yükleyemedim internete.

• Ah ah hocam az çekmedik bunların elinden, yok evinden herkes yayın açarda hatlarda yoğunluk olurmuş abi böyle yalanlara inanan var mı hala fiber de de yoğunluk olduğunu söylüyor TT. Abi tamam senin çıkışların yetmeyebilir ( yetiyor ) ama sen fiberde gbps versen bir şey olmaz. Ver fiberde 1 gbps simetrik Çıkışın yetmesin hadi 150 mbps görelim gbps den. Bir de upload hızları böyle olduğu gibi fiyatlar çok yüksek. Bunların şu anda ki en önemli gelir kaynağı EV, ARABA fiyatına sattıkları simetrik paketler. Uploadlar yükselirse herkes gidip normal paket alacak. Sdn hakkı abi gibi Turknete aylık 6000 TL vermeyecek tabi. Ee bu da iss lerin işine gelir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradam0000 -- 10 Eylül 2020; 7:37:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.