Şimdi Ara

İndirimli 100mb internet paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Indirimli-100-MB-Internet-Paketi.aspx

yeni iphone aldım internet paketi arıyordum en uygunu bu sanırım
    birkaç sorun olacak

kampanya 31 aralık 2011 tarihine kadar geçerlidir.
    31aralıkta bitiyormu yoksa son katılım tarihimidir.?
    2 ay mı faydalanabiliyoruz ? 2012 de (ocak ayı ) geçerli olacakmı
    Başvuru yaptığım zaman hemen açılıyormu?
    Herhangi bir ayar yapmama gerek varmıdır?

Bu paketi kullanan arkadaşlar varmı acaba , memnunlarmıdır ,100mb günlük max.ne kadar süre ile kullanmak gerekiyor ki 1 ay kullanabineyim

biraz fazla oldu sanırım , hemen açtırmayı düşünüyorum da

teşekkürler...

• Eğer gençtarifeli iseniz GENC INTERNET yazıp 2222'ye yollayın aynı paketi 3 TL'ye kullanın. Ben iPhone'da yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu şekilde, kendisi otomatik yeniliyor her ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Eğer gençtarifeli iseniz GENC INTERNET yazıp 2222'ye yollayın aynı paketi 3 TL'ye kullanın. Ben iPhone'da yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu şekilde, kendisi otomatik yeniliyor her ay.

Malesef değilim,
    Kamu tarifesindeyim ,Deneme amaçlı kayıt olucam memnun kalırsam devam ederim

teşekkürler...
  • Bence hiç işe yarar yönü yok 100 mb hiç bir şeye yetmez örneğin bir haber sitesini açmaya çalıştım zar zor açtı 5 -10 dk anca nette kalmışımdır 4 mb gitti kimin işine nasıl yarıyor anlamadım
  • O telefona 100 MB internet ile eziyet çektirme, yazıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtlevent

Bence hiç işe yarar yönü yok 100 mb hiç bir şeye yetmez örneğin bir haber sitesini açmaya çalıştım zar zor açtı 5 -10 dk anca nette kalmışımdır 4 mb gitti kimin işine nasıl yarıyor anlamadım

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

O telefona 100 MB internet ile eziyet çektirme, yazıktır.

Gerçekten öyle yetmiyor 100mb nedir ki , 15mb kullanmışım 3.gün bugün , Genelde wifi açık zaten ev-iş , dışarıda acil durumda kalırsam girerim diye almıştım yarı yolda kalıcam bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

quote:

Orijinalden alıntı: dtlevent

Bence hiç işe yarar yönü yok 100 mb hiç bir şeye yetmez örneğin bir haber sitesini açmaya çalıştım zar zor açtı 5 -10 dk anca nette kalmışımdır 4 mb gitti kimin işine nasıl yarıyor anlamadım

quote:

Gerçekten öyle yetmiyor 100mb nedir ki , 15mb kullanmışım 3.gün bugün , Genelde wifi açık zaten ev-iş , dışarıda acil durumda kalırsam girerim diye almıştım yarı yolda kalıcam bu gidişle

En yakın Avea bayisine gitmen gerekiyor.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 12 Kasım 2011; 16:38:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsss

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3-ay-indirimli-1gb-cepten-internet-kampanyasi.aspx

sonunda turkcellde yaptı 1gb interneti 9 tye
  • sürekli 1gb 9tl olsa yinede iş görür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

sürekli 1gb 9tl olsa yinede iş görür..

buyuk ihtimal yılbasından sonrada bu kampanya uzar turkiyede 1 gb internet 9 tl bandına oturur
  • 2 aydır Turkcell internet festivali sebebiyle alınabiliyordu aslında. Bilmeyenler için iyi, bilenler için etkisiz bir kampanya olmuş.
    Tek avantajı 3 ay devamlılığının kesin olması. Festivalin ne olacağı meçhul.
    Ama bir Avea Genç Paket değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Kasım 2011; 10:05:26 >
  • quote:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3-ay-indirimli-1gb-cepten-internet-kampanyasi.aspx

daha yeni 100mb almıştık 5tl ye , 100mb bitireyim önce , birde aynı gün iptal işlemi gerçekleşiyormu?

Fakat hemen alayım biter felan nemelazım

Bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

quote:

daha yeni 100mb almıştık 5tl ye , 100mb bitireyim önce , birde aynı gün iptal işlemi gerçekleşiyormu?

Fakat hemen alayım biter felan nemelazım

Bilgilendirme için teşekkürler

birşey değil forumun amacı bu zaten :) görünce şaşırdım turkcell in internet tarifeleri çok pahalı gerçekten. ben yeni taşındığım yerde vodafone ve aveadan çok çektim şimdi turkcell e geçeceğim arada bakıyorum kampanyalarına görünce de burası aklıma geldi ve haber vereyim dedim.

@Nétwork Turkcell internet festivalini bende duymuştum ama bir defaya mahsus alınabiliyordu sanırım yani festival bitince o da bitecekti ama bu büyük ihtimalle @bradenburg un dediği gibi yılbaşından sonrada devam eder ve bir standarda bağlanır yani umutlar bu yönde en azından
    Aveanın 19'luk tarifesine geçmiştim bayramdan önce paket çok güzel ama bulunduğum yerde çekmediği için ondan da vazgeçmek zorundayım vodafone en azından pencere diplerinde görüşmeye izin veriyordu aveada daha beter oldu balkona çıkmak zorunda kalıyorum

• quote:

bende 1 gb civarı ygun paket arıyorum şuan avea kullanıyorum birazda turkcell denemek istiyorum.
  • vodafoneda 8 tl ye aylık sınırsız internet vardı ama 100 mbdan sonra hız 100kb/sn ye düşüyordu turkcelle geçtim şimdi aylık 1 gb 1000 dakika 1000sms 69 tl kullanıyordum artı % 50 indirim li 3 ay indirim geçerliymiş ayda 5 tlye internet paketi aldım diğer 1 gb ı iptal ettirdim zaten ayda 50 mb ı geçmiyordum 100 mb fazla bile mail lere bakıyorum tabı bir video açınca hemen bıtıyor facebooktan youtubedan
  • 100mb paketimin iptali için msg attım , iptal onayı için msg gelmedi
    online işlemlerde kullanmakta olduğum paketler içersinde mevcut
    fakat kullanmakta olduğunuz paketlerin iptal i için bir menü var orada gözükmüyor acaba iptal olmuşmudur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Kampanya için msg attım gelen cevap

Kampanyaya katılım hakkınız bulunmamaktadır.

Koşullar nedir , 100mb kampanyasını kullanıyordum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Kampanya için msg attım gelen cevap

Kampanyaya katılım hakkınız bulunmamaktadır.

Koşullar nedir , 100mb kampanyasını kullanıyordum

Bende de aynı sorun var cozumu varmıdır acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.