Arkadaslar bugün vatanda indirim var su ekran kartını alicam ve bide buna uygun bir pcu istiyorum 170 tl ya kadar bir pcu istiyorum vatan da thermaltake litepower var 600 w 130 lira sizce iyi mı yeterli olur mu.
10 Gün içinde geliceğini ve vatanın müşteri hizmetlerinin berbat olduğunu Ürünü alıp sorun yaşadığında hayatından bir 10 sene gidiceğinide hesap ediyorsun değilmi sevgili arkdşım ? %25 indirim yapıyor piyasa fiyatlarına çekiyor ürünü Bu bir aldatmaca Farkına varmalısın.
Sesion arkadasım aslında haklı olduğunu biliyorum ama bu ekran kartını bu fiyata başka yerde bulamıyorum ins sorun çıkmaz diye almayı düşünüyorum. Başka yerden alsam bu aynı sorunlari yasamayacağım da garanti değil. O yüzden biraz daha ekonomik olana yöneliyorum. Düşünceni paylaştığın icin teşekkür ederim. Diğer arkadaslara da önerileri icin teşekkür ederim.
Bunun yerine SAphirre ve XFX almanızı öneririrm. Soğutması daha iyi olduğu için... Powercolor marka olan kötü değildir fakat özellikle XFX biraz daha serin çalışır veyanasıl isterseniz.
Bu arada Vatan'ın indirimlerini mecburen takip eden (bu dönemlerde hemen hemen daha ucuzu yok), bu dönemlerde alışveriş yapan birisi olarak Bostancı Vatan'da ilk alışverişimde sorun yaşamış olmama rağmen, bilinen bir müşteri durumuna geçtiğimden beridir hiç sorun yaşamadığım gibi garanti - değişim gibi unsurlar ışık hızında gerçekleşmeye başladı. Benim durumumu genellemek elbette doğru olmaz fakat alışverişi hep aynı yerden yaptığınızda bunun avantajlarını yaşıyorsunuz.
indirim sadece internete özgümü ben gidip yerinden alsam %25 indirim yokmu please yardım
quote:
Orijinalden alıntı: KırıK yumurta
indirim sadece internete özgümü ben gidip yerinden alsam %25 indirim yokmu please yardım
İnternete özel.
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
quote:
İnternete özel.
1 USD = 1,905TL - sabah baktığımda 1 USD = 1,85TL yazıyordu :) Bunlar çok çakal ya hemen fırlattılar doLarı...
quote:
Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3
quote:
Orijinalden alıntı: SeSioN
quote:
İnternete özel.
1 USD = 1,905TL - sabah baktığımda 1 USD = 1,85TL yazıyordu :) Bunlar çok çakal ya hemen fırlattılar doLarı...
Vatan böyle :)
Hafta sonu magazalarda da olacak buyuk ihtimal radyoda hafta sonuna ozel bu firsati kacirmayin diye reklam verdiInternete ozel gibi bir ibare duymadim ama Vatan bu.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire
Hafta sonu magazalarda da olacak buyuk ihtimal radyoda hafta sonuna ozel bu firsati kacirmayin diye reklam verdiInternete ozel gibi bir ibare duymadim ama Vatan bu.
MağazaLarda doLar kurunu beLki günceL tutabiLirLer , Fakat internette resmen bindiriyorLar ;) Birde kargo ücreti geçiriyorLar :)
İndirim derken tam aksine bindirim oluyor
quote:
Arkadaşlar hafta sonu yada okulların yarıyıl tatilinde Topkapı vatan mağazasından peşin para ile bu indirimden yararlanabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı ? şimdi vatana telefon açsam doğru cevap alacağımdan şüpheliyim belki uyanıklık yapıp doğru cevap vermezler :)
quote:
Orijinalden alıntı: wazgecilmez
quote:
Arkadaşlar hafta sonu yada okulların yarıyıl tatilinde Topkapı vatan mağazasından peşin para ile bu indirimden yararlanabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı ? şimdi vatana telefon açsam doğru cevap alacağımdan şüpheliyim belki uyanıklık yapıp doğru cevap vermezler :)
Öyle birşey olmaz... Kendilerine ne denmişse onu söylerler. Buna karşın bu indirim bu hafta sonu peşin alışverişte veya world - access karta taksitte geçerli olacak. Bu hafta sonunu kaçırırsanız sıkı takip ederek sonraki indirimi bekleyeceksiniz veya zaten 365 ucuz satan firmaların web sayfalarına bakınacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Gerginix
quote:
Orijinalden alıntı: wazgecilmez
quote:
Öyle birşey olmaz... Kendilerine ne denmişse onu söylerler. Buna karşın bu indirim bu hafta sonu peşin alışverişte veya world - access karta taksitte geçerli olacak. Bu hafta sonunu kaçırırsanız sıkı takip ederek sonraki indirimi bekleyeceksiniz veya zaten 365 ucuz satan firmaların web sayfalarına bakınacaksınız.
Cevap için teşekkürler. Hafta sonu 2-3 parça peşin para ile alacağız artık.Vatanı pek tavsiye etmiyorlar ama şansımızı deneyelim bakalım umarım pişman olmayız
Ben de yarın sabah gidiyorum vatana ekran kartı ve arkadaşların önerdiği psulardan birini alıyorum ins.
Önermiyorlar diye bir şey yok, eğer piyasadan ucuz nereden bulursan alacaksın.