Şimdi Ara

Indesit BAAN 40 FNF WD (TK) Buzdolabı 1199TL+75TL World puan+20tl hızlıal indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    75TL World puan
    250tl üzeri için-20tl hızlıal indirim=1104 tl ye gelir.
    ücretsiz kargo-hızlı gönderi

http://www.hizlial.com/indesit-baan-40-fnf-wd-tk-su-sebilli-kombi-no-frost-buzdolabi/10017749?pid=10017749

haftasonu 1250 tl idi, telefon açıp indirim çek talep ettim hizlialdan 1200 e düşürmüşler. 1 tanesini ben aldım.

• Arkadaşlar Buzdolabı için sıcak fırsata ihtiyacım var ;) artı bu urun nasıl yorumu olan varmı Vaye indesit nasıl bir markadır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iade ettim, çok ses yapıyordu.
    şans işe bize denk geldi herhalde.

Yerine vestel nfk 510 aldım

bimeks 1700 tl

hopiye 170 tl veriyor.(%10 yani.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtakif

ben iade ettim, çok ses yapıyordu.

bimeks 1700 tl

merhaba 47 desibel ses yazıyor.
    Bu buzdolabını almak istiyorum ama sizin yorumunuzdan sonra vazgeçtim.
    Ses olarak sürekli mi çalışıyor
  • 42db den fazlasına bakmayın. Buzdolabi konusunda bende sıcak bur fırsat beklemedeyim.

• indesit den aldığım buzdolabından hiç memnun değilim.
    ürünler çok çabuk bozuluyor sebze meyve için diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung almıştım memnunum buzdolabı sharp lg samsung çok iyidir.bosch bile kötü ama buzdolabı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F/P Buzdolapları genelde Profilo ve Beko'da oluyor.
  • Bizde taan serisinden var. 2 ayda sogutmamaya başlıyor. İki kapı arasında buz biriktigini söyledi. 2 gün fişi çekili bekle diyor. Kronik sorunu var. Tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybilgix -- 17 Temmuz 2015; 9:19:56 >
  • quote:

bimeks 1700 tl

Vestel almayın aldırmayın. Servislik bir durum olduğunda görüşlerime tamamen katılacaksın. Buzdolabı işinde beko-arçelik, samsung bakarsanız pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

quote:

bimeks 1700 tl

merhaba 47 desibel ses yazıyor.
    Bu buzdolabını almak istiyorum ama sizin yorumunuzdan sonra vazgeçtim.
    Ses olarak sürekli mi çalışıyor

11 senelik buzdolabından daha çok ses yapıyor. Belki bize denk geldi.

• İndesit uzak durulması gereken bir marka, yurda alınan sıfır çamaşır makineleri daha ilk ayında bozuldu, birkaç kere tamir edildi, en sonunda 3 ay olmadan attılar. Kaç senelik arçelik ve bekolar halen çalışıyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

F/P Buzdolapları genelde Profilo ve Beko'da oluyor.

gerçekten beko buzdolabı çok güzel bizim de 10 seneden fazla oldu tık yok, ayrıca gayet sessiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3206

quote:

bimeks 1700 tl

Vestel almayın aldırmayın. Servislik bir durum olduğunda görüşlerime tamamen katılacaksın. Buzdolabı işinde beko-arçelik, samsung bakarsanız pişman olmazsınız.

Vestel degil yab ürünü regal aldım. 7 sene garantiliydi. Hem sessiz hem sorunsuz. 6. Senesi kapı altında küçük bir pas oldu 2 günde değiştirdiler. Servisleri çok iyi ve düzenli. Gördüğüm en iyi servis.

• Indesit aldim bir kere. Cok ses yapiyor cunku arkasindaki yalitimi bir garip. Artik kapali dolaplarin arkasi ama bunda yari acik gibi dolayisiyla ses cok geliyor. Ama a++ sinifi ve cok az elektrik harciyor. Sogutmasi da gayet guzel. Bendeki modelin tek eksigi kapi acik alarmi yok. Sicak firsat diye 1800 den dusup 700 tl ye alinca insan farkedemiyor. ;) Dolayisiyla fiyat performans urunu oldugundan bozulana kadar devam.
    Piyasada cok kotuluyorlar ama gaza gelmeyin dolabi 1000 tlye almak ile 1800 tlye almak arasinda cok fark var. Ses sorunu da mutfaginiz yatak odanizla dip dibe degilse problem olmaz. Gunduz calisirken sesini duymazsiniz gece problem olur.
    Eski dolabim 3500 tl idi o da patladi gitti. Dolaba cok para vermeyi akillica bulmuyorum.

• 15 senedir no-frost vestelimiz var.aldığımızdan beri çakı gibi maşallah.vesteli buzdolabında tavsiye ederim.indesitin çabuk arızalandığını kullanan arkadaşlardan çokca işittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarki24 -- 2 Ağustos 2015; 16:00:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.