Şimdi Ara

İncirli biskrem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkokullular bilmez, bu ici çikolata dolgulu biskremin incili ve elmalisi da vardı. Özellikle incirlisine hayır diyecek adamın günahı vardır.
    Bilmiyorum daha üretiliyor da bizim buraya mı gelmiyor yoksa tümden mı kalktı piyasadan
    Var mı bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayet etmiştim zamanında piyasadan kaldırdılar

• Sen kime dedinn biskrem diye? Baga mi didin?

• çok severdim incirlisini şuan piyasada yok.

•  İncirli biskrem
  • Elmalı biskrem, çikolatalı turta.. Konularını açıyorsunuz, Açmayın! Tam unutuyoruz hatırlatıyorsunuz.
  • incirli bakire diye okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos pizza anason tadı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçenlerde yanılmıyorsam migrosta fındıklısı vardı,ama incirlisi başkadır...
  • incirlisi çok taze gibi oluyordu yumuşacıktı.Hiç denk gelmedim yıllar oldu
  • Benimde en sevdiğimde, keşke kaldırmasalardı
  • Babam ulkerde calisiyordu onceden kutu kutu biskuvi cikolata olurdu evde hep.Bende severdim biskremi

• quote:

Orijinalden alıntı: Senjeu

İncirli biskrem

• Mükemmeldir incirlisi

• uğruna Ülkere defalarca mail atılmışsa da tekrar üretimine başlanmadı.. Üniversite yıllarımda marketten alıp yediğim cipslerden sonra tek şeydi. Sanırım sene 2006 2007 falandı. İlk kez bir bisküviyi bu denli sevmiştim. Ama sevdiğim herşey gibi o da gitti :) .. İncirli biskrem, zaman içinde ulaşılamamasınında getirdiği prestijle efsane olmuştur. Nette biraz aratın hakkında köşe yazıları bile bulunmaktadır.

Umarım bigün yeniden üretimine başlanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEREDELİ -- 1 Ağustos 2013; 12:20:19 >
  • Mükemmeldir.
  • Ingilterede var bunlardan. Ulker yurtdisina ihrac ediyor.

• konuyu sadece ben yanlış okudum galiba
  • Hakkaten bende severdim iyi tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: GEREDELİ

uğruna Ülkere defalarca mail atılmışsa da tekrar üretimine başlanmadı.. Üniversite yıllarımda marketten alıp yediğim cipslerden sonra tek şeydi. Sanırım sene 2006 2007 falandı. İlk kez bir bisküviyi bu denli sevmiştim. Ama sevdiğim herşey gibi o da gitti :) .. İncirli biskrem, zaman içinde ulaşılamamasınında getirdiği prestijle efsane olmuştur. Nette biraz aratın hakkında köşe yazıları bile bulunmaktadır.

Umarım bigün yeniden üretimine başlanır...

hocam bir imza kampanyası başlatın tek kişinin mesaj atmasına pek takmıyorlar genelde
    örneğin ekşi sözlükten bir yazar change.org sitesi üzerinden bir imza kampanyası başlatmış böyle bir organizasyon yapabilirsiniz isterseniz
    linki de vereyim:https://eksisozluk.com/mavi-doritosu-geri-getirme-kampanyasi--3942315

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.