Şimdi Ara

Inception (2010) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
3
Favori
120.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecan bastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Yıllar sonra ilk defa eşime ''hadi bunu sinemada izleyelim'' dedirten film,hemde aksiyon filmine böyle dedi,ilginç,bu filmde birşeyler var,demedi demeyin.

Dün eşimle sihirbazın çırağını izledik filmden önce fragmanı vardı.Eşim hoşlanmaz bu tarz filmlerden normalde döndü bana bunu kesinlikle sinemada izlemeliyiz dedi şasırdım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 30 Temmuz 2010; 12:28:59 >
  • 15.45 seansına Capitol'deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector-93 -- 30 Temmuz 2010; 12:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Sorduğum herkes ya tatilde ya da işi var.Tek başıma mı gitsem

Tek başına sinemaya giden var mı

soru soran olmaz.. kafanı dinlersin rahat rahat filme odaklarınsın

Filmi izlemek açısından iyi olur da mal gibi gözükürüm diye düşünüyorum.

Mal gibi gözükmüyorsun korkma 1-2 filme yalnız gitmiştim soru soran olmasın,muhabbet etmeyeyim diye sakin kafayla izlemiştim çok güzel anlaşılıyor.Hele zekana güveniyorsan(film karışık diyorlar,o yüzden böyle dedim) kesinlikle tek git,soru sorup kafanı karıştıran da olmaz tek başına da anlarsın.

Ben de tek gidiyorum, salon da boş sayılır. Gerçi daha 1 saat var seansa biraz daha seyirci gelebilir belki.
    Şu an 7 kişilik yer dolu salonda.

Bu arada
    Leonardo'nun twitter'ı
    http://twitter.com/LeoDiCaprio
    Inception'la alakalı epey twit'i var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

quote:

Yıllar sonra ilk defa eşime ''hadi bunu sinemada izleyelim'' dedirten film,hemde aksiyon filmine böyle dedi,ilginç,bu filmde birşeyler var,demedi demeyin.

Dün eşimle sihirbazın çırağını izledik filmden önce fragmanı vardı.Eşim hoşlanmaz bu tarz filmlerden normalde döndü bana bunu kesinlikle sinemada izlemeliyiz dedi şasırdım kaldım

Benim eşimde benzer tepkiler verdi. Bayanların böyle tepki vermesi Leonardo dan
    kaynaklanıyo olmasım Bayanları almadan buluşup mu gitsek?

• quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

quote:

Benim eşimde benzer tepkiler verdi. Bayanların böyle tepki vermesi Leonardo dan
    kaynaklanıyo olmasım Bayanları almadan buluşup mu gitsek?

• İlk yorumları bekliyoruz DH Sinemaseverleri
  • Inception´un gala gecesinden güzel görüntüler‚ tüm oyuncularla‚Nolan ve Hans Zimmer ile yapılan röpörtajlar v.s.

http://www.ustream.tv/inceptionpremiere
  • 15.30 seansına gidiyorum Avcılar inşallah beklentilerimi karşılayacak film.
  • 15:00 e aldım biletimi yaklaşık 40 dk. sonra izliyorum
  • Bu arada bugün Christopher Nolan´ın doğumgünüymüş‚ 40 yaşına basıyor‚ tam da Türkiye gösterimi ile aynı güne denk geldi.

Inception (2010)

Kendisi bizi okuyorsa; doğumgünü kutlar daha nice böylesi filmler temenni ederim
  • Hans zimmer ın içinde bulunduğu işler genelde iyi oluyor ve bende o filmleri ve oyunları seviyorum. Kesin beğenicem ve bugün akşama doğru gidicem :)
  • Akşam 8'de Palladium. Sabırsızlanıyorum...
  • 12:30 da izledim filmi şimdi geldim eve..

Bi kere en başta şunu söyliyim Nolan'ın hiç bir filmini ilk izleyişimde bu kadar etkilenmemiştim.. Prestige'den daha iyi bir film o kesin bana göre. Nolan'ın en çok sevdiğim filmi olan Memento'dan daha mı iyi olduğunu anlamam için birkaç kere daha izlemem lazım Ama Memento'yuda ilk izleyişimde bu kadar çok etkilenmemiştim harbiden.. Filmde o kadar çok ayrıntı varki, girmiyim oraya herkez filmi izlesin sonra konuşuruz..

Rahatlıkla 10/10 diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

12:30 da izledim filmi şimdi geldim eve..

Bi kere en başta şunu söyliyim Nolan'ın hiç bir filmini ilk izleyişimde bu kadar etkilenmemiştim.. Prestige'den daha iyi bir film o kesin bana göre. Nolan'ın en çok sevdiğim filmi olan Memento'dan daha mı iyi olduğunu anlamam için birkaç kere daha izlemem lazım Ama Memento'yuda ilk izleyişimde bu kadar çok etkilenmemiştim harbiden.. Filmde o kadar çok ayrıntı varki, girmiyim oraya herkez filmi izlesin sonra konuşuruz..

Of iyice heyecanlandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

12:30 da izledim filmi şimdi geldim eve..

Evet ilk yorum gelmiş.
    Heyecan bastı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Sorduğum herkes ya tatilde ya da işi var.Tek başıma mı gitsem

Tek başına sinemaya giden var mı

soru soran olmaz.. kafanı dinlersin rahat rahat filme odaklarınsın

Filmi izlemek açısından iyi olur da mal gibi gözükürüm diye düşünüyorum.

Mal gibi gözükmüyorsun korkma 1-2 filme yalnız gitmiştim soru soran olmasın,muhabbet etmeyeyim diye sakin kafayla izlemiştim çok güzel anlaşılıyor.Hele zekana güveniyorsan(film karışık diyorlar,o yüzden böyle dedim) kesinlikle tek git,soru sorup kafanı karıştıran da olmaz tek başına da anlarsın.

Ben de tek gidiyorum, salon da boş sayılır. Gerçi daha 1 saat var seansa biraz daha seyirci gelebilir belki.
    Şu an 7 kişilik yer dolu salonda.

Bu arada
    Leonardo'nun twitter'ı
    http://twitter.com/LeoDiCaprio
    Inception'la alakalı epey twit'i var.

İkinizde dedikten sonra benimde tek başıma izlemek aklıma yattı, böyle eleştirmen edasıyla izlerim diye heveslendim ama kuzenle beraber gidiyorum.

• Filmi izledim tek kelime ile süperdi. Hayran hayran 2 buçuk saaat (sanırım) izledim. İlk başta (ilk iki butonda filmin içeriğiyle alakalı spoiler yoktur)
    O kadar da karmaşık bir film değilmiş yahu.
    dedim. Filmin sonunda da
    oldum. Nolan resmen döktürmüş. Böyle efektler , kurgu kolay kolay çıkmaz.
    Şu diyalogta çok gülmüştüm.

-Bütün mürettebatı satın almak zor olmaz mı?
    -Ben direk uçak firmasını satın aldım. Daha kolay geldi.

10*10 veriyorum.

• Vee bir Nolan klasiği daha. İyi ki varsın Christopher Nolan. Mutlu yıllar.

Filme puanım 9/10 onu yazayım da. Yorumumu yazıyorum eklerim birazdan.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.