Şimdi Ara

INCEPTİAN ANLAYAN VARSA GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sonunda noluyo, sinema bölümünde konusu varda ucmuş gitmiş okunmaz o biri özet geçsin herif rüyada mı uyandı mı

• uyandı bence
  • O kısmı seyirciye bırakmışlar.Sen nasıl istersen o şekilde.
    Bence uyandı
  • Uyanmış olması gerekiyor. Hatırladığım kadarıyla ; cisim dönerken son anda tepme yapıyordu , bu şekilde de film bitiyordu.
  • INCEPTIAN ??? WTF
  • Sonu bana da biraz muamma gibi geldi ama uyanmış olması gerekiyor.
  • Çocukların yüzünü gördüğü için uyandığını sanıyorum ayrıca topaçta sekiyodu hafif tam orda bitti asıl benim 3 4 yer kafam almadı şimdi tam onları izliyordum sen konuyu açtın :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nargileden anlayan gelsin bi.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Kedi Şerafetttin

INCEPTIAN ??? WTF
  • Bence ikinci filme gönderme yapıyorlar. Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_

Bence ikinci filme gönderme yapıyorlar. Amin.

Sanmam
  • Yaa arkadaşlar bu filmin türkçe dublajı yok mu ne torrentte ne nette bulamadım.700 mb olsa yine razıyım.
  • INCEPTİAN
    adam bırak fimi anlamayı ismini bile yanlış zamış
    filmin adı bir kere Inception ikincisi ingilizcede büyük i yazarken I yazarsın İ değil
  • Beyler aslında çok ilginç bir film.Şimdi eğer rüyaydaysak nasıl geldiğimizi hatırlayamıyor olmamız gerekirdi değil mi?Şimdi kendinizi düşünün dünyaya nasıl geldiğinizi hatırlıyor musunuz?Ben bir hafta uyuyamadım lan filmden sonra
  • araf a düştü cobb son sahneler hayaldünyası bebeyim
  • Ya varya bu batılılar taptan aşırmacı..
    Tasavvufta geçen bir sözü alıyorlar eviriyorlar , çeviriyorlar kendilerinw mal ediyorlar... Büyük tassavvufçulardan M. Arabinin ğörüşüne göre.. Bizler hayal içre ,hayal içre ,hayal aleminde yaşıyoruz..
    Batılılarda bunu alıp, allayıp pullayıp tekrar bize satıyorlar.. Bizde yiyoruz. Aynı şeyi matrix tede yapmışlardı..
  • kesinlikle son sahnede gerçek hayata dönüyor hem topaç sendeliyor hemde parmağında yüzük yok dikkatli bakın rüyada olduğu zamanlarda parmağında yüzük var hemde çocuklarının yüzü görünüyor imdb den bakın rüyasıındakiyle sondaki çocuklar aynı değil sondakiler 2 yaş daha büyük yani cobb ve ekibi görevi başarıyla tamamlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0n00b

Beyler aslında çok ilginç bir film.Şimdi eğer rüyaydaysak nasıl geldiğimizi hatırlayamıyor olmamız gerekirdi değil mi?Şimdi kendinizi düşünün dünyaya nasıl geldiğinizi hatırlıyor musunuz?Ben bir hafta uyuyamadım lan filmden sonra

Cidden son noktayı koymuşsun, hepimiz rüyadayız beyler
  • İlk adım olarak Önce ismini öğren filmin sonra filmin sonunu anlamaya bak.Sırayla bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 3 Aralık 2010; 22:14:18 >
  • inceptiAn
  • Filmin sonunda iki tane son getirebiliriz ve %50 lik paylar la sonuçlanır bu.
    Şimdi ilk başta izlemeyenler bakmasın SPOILER var

Sonunda çocuklarını görmeden önce totemini çeviriyor ve çocuklarını görüyor orda dikkat ederseniz bir yerden sonra totem dönerken sekmeye uğruyor ve filmin sonunda durma şeklini alacak şekilde tam dönüyorken kesiyorlar orada, ayrıca diğer bir tez de Cobb'un filmin en başındaki yere yani onu sahil kıyısında buldukları yere filmin sonunda geri dönüyor(çinliyi realitye geri götürmek için) ve orada anlamlı konuşmalar yapıyorlar ve gerçek hayattaki konuşmalarına göndermeler yapıyorlardı gençliğimizdeki gibi falan filan

Diğer olay ise uyanamadı, limbo da kalmış da olabilir neden ? çünkü bizim çinli adam silahtan dolayı vuruluyor daha ilk rüyada ve sonra karlı bölümde de ölüyor o yüzden onun uyanması zor limbo da sıkışmış durumda oluyor ama Cobb ve Mal ın yarattığı dünya limboysa onu da bulmaları biraz mantıksız geliyor çünkü ondan sonra nasıl olduysa Cobb filmin en başındaki yere yaşlı Çinlinin yanına gidiyor, ayrıca bizimkilerin hepsi aracın içinden çıkıyor ama Cobb ve Çinli kalıyor orda nefessizlikten dolayı orda da ölebileceklerinden gene limbo da olabilirler

o yüzden hani oyunlar da da vardır good ending bir de bad ending bunu sen seçeceksin ama söyliyim
    Cobb için mutlu son çocuklarının yüzünü gerçekte görmekti , kötü son ise çocuklarının yüzünü rüyada görmek veya çocuklarının yüzünü göremeden hep bir kanun kaçağı gibi yaşamak
    yani film biraz kompleks ne yazmışım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 3 Aralık 2010; 23:14:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.