Şimdi Ara

nargileden anlayan gelsin bi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nargile içiyorum ama nargileden hiç tad alamıyorum yani hiç aroma tadı gelmiyor.

şerbetli marka tütün kullanıyorum, biliyorum el fakir yada nakla kullan diyeceksiniz ama ne bula biliyorum bulsamda malum öğrencilik onu alamam

içtiğim nargilenin tadını nasıl ala bilirim yardım et dh

• quote:

Orijinalden alıntı: biyologg

arkadaşlar nargile içiyorum ama nargileden hiç tad alamıyorum yani hiç aroma tadı gelmiyor.

şerbetli marka tütün kullanıyorum, biliyorum el fakir yada nakla kullan diyeceksiniz ama ne bula biliyorum bulsamda malum öğrencilik onu alamam

içtiğim nargilenin tadını nasıl ala bilirim yardım et dh

alarak
  • bi tek tütüne bakmaz.nargilenin kalitesine(20-30 liralık sıvama aldıysan hiç tat bekleme),tütünün kalitesine(dediğin gibi nakhla yada el fakher olması lazım.) ,közün kalitesine(doğal pırnal kömürleri var ağaç yani sıkıştırılmış kömürlerden değil..kilosu 3 tl falan)
    bi dönem nargilecilik yaptım ama ben kullanmıyorum şahsen.sanada şerbetli tütündense nakhla tavsiye ederim çünkü şerbetli 125 gram 5 lira nakhla 250 gram 12.5 lira.seni yanıltmasın fiyatlar.gramajı hesaplayınca aynı paraya denk geliyor. ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caηея

bi tek tütüne bakmaz.nargilenin kalitesine(20-30 liralık sıvama aldıysan hiç tat bekleme),tütünün kalitesine(dediğin gibi nakhla yada el fakher olması lazım.) ,közün kalitesine(doğal pırnal kömürleri var ağaç yani sıkıştırılmış kömürlerden değil..kilosu 3 tl falan)
    bi dönem nargilecilik yaptım ama ben kullanmıyorum şahsen.sanada şerbetli tütündense nakhla tavsiye ederim çünkü şerbetli 125 gram 5 lira nakhla 250 gram 12.5 lira.seni yanıltmasın fiyatlar.gramajı hesaplayınca aynı paraya denk geliyor. ;))

bulunduğum yer itibarı ile (kars) nakla bulamıyorum çok aradım ayrıca meşe kömürü de sade ce 1 yerde buldum onunda sanıyorum kömürü ya bozuktu yada çok adi kömürü yakıp nargileye koyunca sönüyordu (nar gibi kızarmasına rağmen) o yüzde de mecburen sıkıştırılmış kömür kullanıyorum

bu nakla tütünü nasıl yerlerde aramalıyım hediyelik eşyacılarda olurmu ?

• kars ta oturuyorsan biraz zor bulman.
    en mantıklısı orda ki cafelere bakman yada netten satanlar var onlara yönelmen ama kargoyduihavaleydi çok tuzlu kaçar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.