Bildirim
!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (44. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizde 5 yıllık 53 bine gelmiş conti premium contact2 205/60 R16 lastikler vardı 4 gün önce goodyear efficientgrip performance 205/55 R16 lastiklerle değiştirdik.Yol tutuş hissedilir derecede arttı, konfor olarak ise net hissedilir bir fark yok.Şimdilik gayet memnunuz lastiklerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu lastiği bende aldım (205 60 16) ama henüz takmadım, aracın üzerindeki 3 yıllık 45000 km de Turanza ER 300 ler odun gibi olduğu için, özellikle konfor ve sessizlik beklentisiyle aldım, kuru zemin yol tutuş ve suda aquaplaning gibi özelliklerinin beni tatmin edeceği kanısındayım. Sonuçta tapa gaz kullanmam bakalım görelim. Eskiden Conti tecrübem olduğu ve sertleşme sorunu yüzünden Conti PC5 i önyargılı olarak eledim (belki bu modeldesertleşme yoktur) , sertleşmesi problem değilde Örn: Turanza sert ama yolu bırakmıyor, Contide sert kuru zeminde bile yola tutunamıyor gibi sorunlar yaşamıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: parker48
Bu lastiği bende aldım (205 60 16) ama henüz takmadım, aracın üzerindeki 3 yıllık 45000 km de Turanza ER 300 ler odun gibi olduğu için, özellikle konfor ve sessizlik beklentisiyle aldım, kuru zemin yol tutuş ve suda aquaplaning gibi özelliklerinin beni tatmin edeceği kanısındayım. Sonuçta tapa gaz kullanmam bakalım görelim. Eskiden Conti tecrübem olduğu ve sertleşme sorunu yüzünden Conti PC5 i önyargılı olarak eledim (belki bu modeldesertleşme yoktur) , sertleşmesi problem değilde Örn: Turanza sert ama yolu bırakmıyor, Contide sert kuru zeminde bile yola tutunamıyor gibi sorunlar yaşamıştım.
Bende potenza dan sonra taktım, Bridgestone gerçekten yopa yapışıyor ama sizin km benimkine göre çok ilerlemiş. Özellikle sessizlik ve konfor anlamında ciddi değişiklik yaşayacaksınız. Yağmurda filanda iyi ama sert yapısımdan dolayı Bridgestone bana daha çok güven veriyordu. Yinede goodyear ı da zorladım kayma yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Size şunu yazıyorum...Good Year gerçek anlamda uzun ömürlü lastik. .Bacanak Konya da aynı şartlarda çalışan bir kaç fabrika aracına takıp farklı lastikleri denedi.. Good Year 100.000 Km rahat yapıyor bacanak diyor..Kendi AUDİ A 6 sına devamlı Good Year takıyor.İstediği lastiği alıp takacak durumda..G.Y. dan şaşmıyor...
Bende BRİDGESTONE lastikten asla şaşmıyorum..
Gerçekten uzun ömürlü oldugunu söyleyebilirim ben de.2 senedir kullanıyorum yaklaşık 50 bin km oldu hala iyi durumda en az 65-70 bini devirir sanırım.Aracı cok ta sakin kullanmadıgım halde böyle yani bir de..Yine alacağım lastik bu olur büyük ihtimal.
Michelin diyenler cok ama ömür olarak Goodyear ve Bridgestone üstüne yok.Bridgestone ın olumsuz yanı yol tutuş konfor bana göre..
-
Bana göre bu lastikten daha iyi bir lastik yok, 2012 yıl sonu sıfır astra alırken üzerindeydi 50.000 km oldu banamısın demedi lastik, üstelik 3 kışı da değiştirmeden kullandım, fren mesafesi , ıslak yolda yol tutuş, viraj kabiliyeti, sessizlik, konfor ne arasan var, şimdi aracımı değiştirdim forester aldım 2.el ilk işi goodyear almak oldu tek kelime ile mükemmel bir lastik fiyatı da uygun 225-55-17 w101 tek lastik 385 tl ve 1 yıl yol yardım hediye , hepinize kazasız sürüşler dilerim... -
merhaba arkadaşlar bende bugün opel astra j sedan 1.4 turbo cosmo aracımın orjinal lastikleri 215/50 r17 91V k115 hankook 2012 üretim idi ve artık değişim zamını gelmişti küçük çatlaklar meydana gelmeye başladı tüm lastiklerde....4 adet goodyear efficientgrip performance 215/50r17 91w modelinden siparişi ettim 4x400tl=1600tl kredi kartına 8 taksit montaj dahil fiyatıdır üretim yılı 2015 sonu veya 2016.....ve bu hafta cuma günü 27.05.2016 montajı yapılacak....burada sizlerin yorumları çok etkili oldu yoksa ben gene hankook alacaktım bu model için 215/50 r17 91V k115 verilen fiyat 325tl montaj dahil...kütahya merkez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursun uslu -- 24 Mayıs 2016; 23:02:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cinaski12
Bana göre bu lastikten daha iyi bir lastik yok, 2012 yıl sonu sıfır astra alırken üzerindeydi 50.000 km oldu banamısın demedi lastik, üstelik 3 kışı da değiştirmeden kullandım, fren mesafesi , ıslak yolda yol tutuş, viraj kabiliyeti, sessizlik, konfor ne arasan var, şimdi aracımı değiştirdim forester aldım 2.el ilk işi goodyear almak oldu tek kelime ile mükemmel bir lastik fiyatı da uygun 225-55-17 w101 tek lastik 385 tl ve 1 yıl yol yardım hediye , hepinize kazasız sürüşler dilerim...
Katılıyorum bende 50 bin civarıdır kullanıyorum hatta genelde performanslı şekilde ona rağmen gayet iyi durumda.70 bini görebilir yine alacağım lastik bu olucak
kullanmakta olduğumuz araçlarımızın bazı noktalarında aracın orjinal lastik ölçülerini barındıran etiketlerdeki bilgilerinin dışında kullanılan lastik ölçüleri tüv-türk tarafından kesinlikle ağır kusurlu olarak kabul edilmekte olduğu bilgisini telefon ile dün almıştım bilginiz olsun. -
lastikler dün akşam 7 gibi aracıma takıldı yeni oldukları için gayet sessiz bakalım ileriki zamanlarda nasıl tepki verecek olumsuz bir durum olursa mutlaka yazarım...az önce iş yolunda yaklaşık olarak 1 km yolumuz kilit taşı ile yapılmıştır burada geçerken daha önceki lastiklerle devamlı görültü oluyordu aracın için sabah aynı yoldan biraz daha hızlı geçtim ses şimdilik %50 azaldı...bakalım zaman ne gösterecek....lastiklerim Goodyear Efficientgrip Performance 215 50 17 91w üretim tarihi 1816. -
yeni lastiklerle aracımı kullanalı yaklaşık olarak 10 gün oldu ilk işim hemen aracın lastiklerinin hava basıncını kendim ölçmek oldu ve üzerlerinde 36 hava basılmıştı hepsinde bende shell istasyonundaki lastik hava basınç cihazını 33 e göre ayarladım ve şu anda 33 hava basıncı var ve gayette memnunum aracın içine asfalt sesi %50-60 azaldı yok gibi birşey mutlaka tavsiye ederim. -
-
Bu konuyu biz de satış temsilcimize sormuştuk. Onlar her lastiğin bir formülünün ve kullanılan ürün standardının olduğunu belirttiler. Yani ayni ebatta aynı lastiğin üretim yerinin farklı olması bir farklılık oluşturmuyor dedi. Ama ülkemizde kullanıcıların alman üretimi lastikleri alma önceliği daha fazla.
Aynı durumla bir müşterimizde biz de karşılaştık. Önlere alman arkalara polonya üretimi olanları taktık. O müşterimizden herhangi bir sorun geri bildirimi olmadı.
Kısacası lastik bire bir aynı lastik(kodu, adı, ebatı, yük ve hız endeksi) olduktan sonra herhangi bir sorun oluşturmaz.
Bence de hamur formülü, örgü çeşidi ve metal standardı belli olduğu için nerede üretildiğinin hiç bir önemi yok. İzlerdeki farklılık kalıplardan, makinelerden kaynaklanıyordur. Lakin lastiklerden 2014 üretimi olan biraz fazla eski. Ben o lastiği kabul etmezdim. Diğerleri de 1 yıldan eski. Ben de internetten aldım ancak lastikler 2-3 haftalıktı. Lastik hamuru durduğu yerde de özelliğini yitiriyor. En eski lastiği değişime gönderin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 21 Haziran 2016; 14:50:37 > -
Arkadaslar basima gelen bi olayi paylasmak istiyorum. Internette arastirmalarim sonucu degerlerine kanarak goodyear in efficent grip performance lastiginden 4 adet siparis verip aldim. Fakat gelen lastikler Goodyear in sitesinde bahsedilenle alakasi yoktu. Firma bu modelinde islak zemin A yakit B ses duzeyi 68db diye bahsederken bana gelen islak zemin C yakit A ses 69db. geldi. Musteri hizmetleri ile gorusmemde bu modelin 2 farkli uretildigi ve bana gelenin dusuk model oldugu solendi. Goodyear hic biryerde bu olay dan bahsetmemesine ragmen boyle bi olay yasadim. siz siz olun alirken cok dikkat edin. Insanlari resmen salak yerine koyuyorlar. Ayni model ama farkli degerler. biri degerinden 25 tl uucuz. AB etiketlerine aman dikkat edin.
Ayni sorun bende de var. 110 dan hizli gidemiyorum. Ilk firsatta bridgestoneda donecegim.
urun.n11.com
Oto Lastik - Kışlık Lastik & 4 Mevsim Lastik - n11.comhttp://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-20555r-16-91v-efficientgrip-performance-ur-2016-P120115377
urun.n11.com
Oto Lastik - Kışlık Lastik & 4 Mevsim Lastik - n11.comhttp://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-20555-r16-91v-efficientgrip-performance-uretim-2016-P11416086
resimler farklı isimler aynı 2011 honda civic icin hangisini tavsiye edersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: achillus79
http://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-20555r-16-91v-efficientgrip-performance-ur-2016-P120115377
http://urun.n11.com/oto-lastik/goodyear-20555-r16-91v-efficientgrip-performance-uretim-2016-P11416086
resimler farklı isimler aynı 2011 honda civic icin hangisini tavsiye edersiniz.
aynı lastikleri takipteyim
-
2016 üretimi 4 adet lastiği mart ayından itibaren kullanıyorum.
Şikayetlerim;
-Araç rüzgardan çok etkileniyor.
-Virajlarda hiçbir şekilde güven vermiyor.
-Ani frenlerde çok çabuk kaymaya başlıyor.
-Çukur ve benzer geçişlerde çok ses yapıyor.
Memnun olduğum tek birşey var. O da gerçekten konforlu bir lastik. 5.000 km kullandım fakat ilk fırsatta değiştirmek istiyorum. -
Asiri yumusak bu yuzden direksiyon hamlelerinde kararsizliga neden oluyor efg performance.
Konfor iyi hosta aracin kafasi helva gibi olunca ani tepkilerde, bir anlami kalmiyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X