Şimdi Ara

İncehesap SSD indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baya düşük çıktı. Ama benim çipset nvidia mpc73. (2007 den kalma) Onunda etkisi var sanırım.
    Üzerine işletim sistemi kurup tweakleri yapınca biraz daha arttı performansı.
    Bu testi boşken yaptım. Windows kurulumu 6-7 dakika sürdü. Sistem açılışıda bios dahil 30 sn sürüyor.
    Sorun yok gibi.

Edit: Bu testi dikkate almayın. Program uyumsuzmuş. Atto ile yazma 115 civarı okumada 130 civarı çıkıyor. Nvidia çipsetin marifeti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 30 Ocak 2012; 4:51:53 >
  • benimkide bugun geldi, ama incehesap i tebrik ediyorum. dun ogleden sonra havale yolu ile aldim ve bugun sabah urun kapimdaydi yani daha hizlisi nasil olur bilmiyorum :) bakalim test degerleri nasil cikicak
  • Bu fiyatlarla alınır bence, aşağıdaki yorumlara bakilında Memoright ürün olarak da iyi görünüyor.
  • Yalnız fiyatı borsa gibi. Çok sık değişiyor.

Ben ilk kampanya fiyatından almıştım. Sonra bir tane daha aldım, 2 gün bekletip, fiyatı düşürdükleri gün eski fiyattan yolladılar. İade edeceğim deyince, aradaki farkı hediye çeki verelim dediler, vermeyince, bu sabah iade edeyim dedim, akşamüstü fiyatı yükselttikten sonra hediye çeki verdiler.

Garanti prosedürü nasıl işler artık düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

İncehesap SSD indirim

Baya düşük çıktı. Ama benim çipset nvidia mpc73. (2007 den kalma) Onunda etkisi var sanırım.
    Üzerine işletim sistemi kurup tweakleri yapınca biraz daha arttı performansı.
    Bu testi boşken yaptım. Windows kurulumu 6-7 dakika sürdü. Sistem açılışıda bios dahil 30 sn sürüyor.
    Sorun yok gibi.

Edit: Bu testi dikkate almayın. Program uyumsuzmuş. Atto ile yazma 115 civarı okumada 130 civarı çıkıyor. Nvidia çipsetin marifeti..

ATTO ile ölçün değerleri. Ayrıca Windows 7 dışındaki Windows sürümleri TRIM komutu desteğinden yoksun. Kesinlikle tavsiye etmem, diskin ömrü büyük oranda kısalır zamanla. Vista ya da XP kullanıyorsanız eğer diye söyedim.

• Arkadaşlar ürün Cumartesi elime geçti. Hafta sonu resmen ssdli bilgisayar kullanmanın keyfine vardım diyebilirim.
    Şimdiye kadar harcadığım upgrade paralarına acıyorum desem yalan olmaz. Sistemime yaptığım yatırımların en başında ssd disk yer almalıymış. okuma/yazma hızlarındaki farkı sizde kullandığınızda göreceksiniz. Önceden pc min power butonuna bastıktan sonra çay-kahve işleriyle ilgileniyordum. Bundan sonra çay-kahve almaya pek vakit kalmamış gibi gözüküyor

Diskin Atto test sonuçlarını paylaşmak istiyorum

İncehesap SSD indirim

• -bu marka ile corsair kıysalandığı zaman hangisi tercih edilmeli.
    -ayrıca çok bilinen bir marka olmaması sizce önemli mi
    -ssd ler konusunda pek bilgim olmadığından soruyorum.
    -şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Yalnız fiyatı borsa gibi. Çok sık değişiyor.

Ben ilk kampanya fiyatından almıştım. Sonra bir tane daha aldım, 2 gün bekletip, fiyatı düşürdükleri gün eski fiyattan yolladılar. İade edeceğim deyince, aradaki farkı hediye çeki verelim dediler, vermeyince, bu sabah iade edeyim dedim, akşamüstü fiyatı yükselttikten sonra hediye çeki verdiler.

Garanti prosedürü nasıl işler artık düşünemiyorum.

Doğru...

Dün gece yanlış hatırlamıyorsam havale ile 325 TL görmüştüm bugün 341 TL. Üstelik dolar 1,80'den 1,78'lere filan geriledi...

Aslında HDD almayı planlıyordum uzun süredir fakat doların yükselişi ve hdd fiyatlarındaki artış sebebiyle bekliyordum...

320 GB'lik diskimi depo yapıp 120 GB'lık bu ssd ile sistemimi kursam mı acaba diye düşünüyorum birkaç gündür...

• Arkadaşlar 2 ay önce sandik 64 gb ssd aldım ve 1 hafta önce bilgisayar kilitlendi, bilgisayarı yeniden açmayı denediğimde bilgisayar ssd yi daha okuyamadı. verilerimi de üstüne üstlük kaybettim. Yani ssd alırken çok dikkat etmeli aman dikkat.
  • cumartesi gununden beri kullaniyorum simdiye kadarki izlenimlerim harddiskin muthis oldugu yonunde. bilgisayar gercekten cok hizi acilip kapaniyor hala alisamadim ama alistigim zaman hdd ye sanirim geri donus yapamam. internette bazi forumlarda ssd lerin blue screen e sebep oldugundan bahs ediyolar siklikla, ama tabi bunlar genelde firmware kaynakli sorunlar. memoright ile bu tur problem yasayan olursa lutfen paylassin. bir test degeride benden gelsin.

İncehesap SSD indirim

• üç hafta filan oldu sanırım alalı, daha bir kere bile mavi ekran vermedi.
  • memoright in sitesinden indirilen ssd health doctor programiyla problem yasayaniniz var mi ? program benim ssd yi birturlu bulamiyor
  • sata 2 ile

de uyumlu mu bu ssdler? sata2 ye almaya deger Mİ?
  • Yav kimseden cevap gelmedi Memorightla ilgili, aldım 120 GB Memoright 169 USD' ye. Her yere baktım bu fiyatla başka bişey bulamadım,SSD'yi herkese tavsiye ederim Notebook açılış süresi 22 sn, benim notebookta Sata2 var. Sata 3 olsa 10 Sn sürerdi heralde :), birde makina canlandı sanki, Pisikolojik de olabilir tabi bu durum :)
  • Bu tip şeylere forumlarda çok rastladım ben de araştırırken, bu tamamen SSD nin firmware' i ile ilgili, SSD teknolojisinde en iyi markalardan biri, en önce ben çıkarttım demek için, tam denenmemiş firmwareleri gömüyor SSD' lere... Ben şahsen Pahalı olan iyidir modunda değilim artık, en ucuz ama bilinen marka yeterlidir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

neydüğü belirsiz olan bu marka synchronous NAND kullanmis, corsair force 3 asynchronous NAND kullandigindan karsilastirilamaz bile, ancak onun bir buyuk abisi force gt gelirse bu neydüğü belirsiz olan ssd ile karsilastirilabilir

neydüğü belirsiz ssd'nin neler yapabildiğine bir bak istersen:

http://forum.donanimhaber.com/m_56351817/mpage_1//tm.htm#56842688

Bu SSD nin garantisi var mı bozulduğunda kullanıcı hatası var deyip garanti dışı olmasın

• elbette her satılan ürün gibi bununda iki sene garantisi var. bu konuda sıkıntı çıkacağını sanmam. aynı ithalatçı üzerinden getirilen media player cihazımı sorgu sual etmeden yenisi ile değiştirmişlerdi.
  • ssd doctor ile ilgili memoright a dun mail attim. bugun hemen cevap geldi teknik destek hemen ilgileniyor sorularla. dediklerine gore suanki program ftm plus modelini goremiyormus cunku program update li degilmis. yakinda siteyide update edip programin yenisini koyacagiz dediler.

@DARK_IMPACT

bios haric 10 saniye surmuyor bile sata 3 te :)
  • Oyunlara nasıl etkisi oluyor SSD kullanmanın, açıkçası evdeki PC için de almayı düşünüyorum, 60 GB alsam sadece Windowsu üzerine kursam oyunlarda fark edermi? Yoksa oyunu da SSD üzerinemi kurmak lazım?

Memoright 60 GB SSD Sata3 ince hesap fiyatı 99 USD şuanda, eğer ciddi fark edecekse alacağım, daha önce denemiş olan varsa bilgi versin lütfen?
  • oyun oynarken çok bir fark olmaz, oyun ekran kartına yüklenir.sadece loading süreleri belirgin olarak azalır.

benim gibi 1 dakikada bilgisayarın açılmasına sinir olanlar alabilir.

15 saniye bilgisayar açılıyor.

youtube'da karşılaştırmalar var onları izlerseniz daha dogru olur.

bazı arkadaşlar sata-2 li olanı alayım diyor bence gidin sata-3 ünü alın.ilerde yeni makine alırsınız ona takarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericx -- 2 Şubat 2012; 14:30:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.