Ölü pixelden monitör iadesi için baya uğraştım kendileriyle müşteri hizmetlerine bağlanmak sıkıntı bağlandığınız kişiler oyalayıcı cevaplar veriyolar, 1 bucuk ay gibi sürede iade yapıldı ama ben bu arada hakem heyetine de başvuru yapmıştım oda 2 ay da sonuçlandı ortalama 1-2 ay sürmekte iade işlemleri |
Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: iPhone 7 32GB |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yukarıda XanthiN'in bahsettiği "Teknoloji günleri" kampanyası geçtiğimiz Cuma gününü de kapsadığı için ( 09-15 Kasım ) yapılmadı. Bu önümüzdeki haftada 25-29 Kasım arası "İnce Cuma" isimli kampanya yapacaklar. Yani bu haftada olmayacak. Bu haftalar "Black Friday" haftaları olduğu için normal kampanyaları beklemeyin. |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
Klavyelerde efsane indirim olur mu dersiniz? 500-700 TL bütçem var, hp omen 1100 veya xpg summoner düşünüyorum. Beklemeye değer inşallah. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşlemci: Intel Pentium III@933Mhz | Ram: 256MB PC133 SDRAM | Anakart: Intel Onboard | Ekran Kartı: Nvidia Geforce 6200 AGP@128MB | Ses Kartı: Sound Blaster 16 CT2800 ISA | HDD: Seagate Barracuda 30GB | PSU: Antec 300W | Monitör: Philips CRT 107E66 | OS: Windows XP Pro.
|
Yarın olursa 5600 xt veya 2060 çekeceğim 1 tane. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Steam ID: kvothe34
|
|
Aynı anakart ama soldaki 2. versiyonu.. Fark ne dersen bildiğim kadarıyla V2 daha fazla uygulama destekliyor. Gigabyte'ın App Center yazılımı var destek kısmında görebilirsin... http://www.gigabyte.com.tr/products/select/mb/AMD-Socket-AM4 |