Ölü pixelden monitör iadesi için baya uğraştım kendileriyle müşteri hizmetlerine bağlanmak sıkıntı bağlandığınız kişiler oyalayıcı cevaplar veriyolar, 1 bucuk ay gibi sürede iade yapıldı ama ben bu arada hakem heyetine de başvuru yapmıştım oda 2 ay da sonuçlandı ortalama 1-2 ay sürmekte iade işlemleri |
Gaming geceleri yok, onun yerine bu var: |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yukarıda XanthiN'in bahsettiği "Teknoloji günleri" kampanyası geçtiğimiz Cuma gününü de kapsadığı için ( 09-15 Kasım ) yapılmadı. Bu önümüzdeki haftada 25-29 Kasım arası "İnce Cuma" isimli kampanya yapacaklar. Yani bu haftada olmayacak. Bu haftalar "Black Friday" haftaları olduğu için normal kampanyaları beklemeyin. |
neredeyse tüm stoklar neredeyse bıtmıs gorunuyor. 25 inde süpriz yaparlarmı ki? |
Klavyelerde efsane indirim olur mu dersiniz? 500-700 TL bütçem var, hp omen 1100 veya xpg summoner düşünüyorum. Beklemeye değer inşallah. |
|
Yarın olursa 5600 xt veya 2060 çekeceğim 1 tane. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyuncu monitörü arıyorum arkadaşlar denk gelirse mesajımı alıntılarsanız sevinirim |
|
Yanlış ürün için alıntılama yaptın ama arkadaşın istediği ürün de geldi neyse ki... |
xfx 5600 xtyi 2700 tlden bekliyordum umarım gelir |
|
Aynı anakart ama soldaki 2. versiyonu.. Fark ne dersen bildiğim kadarıyla V2 daha fazla uygulama destekliyor. Gigabyte'ın App Center yazılımı var destek kısmında görebilirsin... http://www.gigabyte.com.tr/products/select/mb/AMD-Socket-AM4 |
|
Evet 2. versiyonu satıyor. |