Ryzen 7 3700x doğru overclock yardım lütfen
|
MASTERBOX TD500 rgb çalışmıyor
Bu gün yeni sistem kurdum ama kasadaki 4 fanın ışıkları sadece yeşil renkte yanıyor, kasanın üstüdeki led ışığına basıyorum ama değişmiyor. Kasanın arkasındaki karttan kabloyu çıkarıp bi daha taktım emin oldum ama yine düzelmedi Ne yapmam lazım bilen varmı ?
30k sistem tavsiyesi
Merhaba, 30-32 bin TL ye 1080p 240hz monitör dahil toplama şeklinde sistem yapabilir miyiz acaba? Csgo, PUBG, valorant ve autocad çizim programları için alıyoruz.
İşlemci stress testinden geçemezse nolur?
Merhaba, ryzen 3700x işlemcim var stok sogutucuda kullanıyorum. 4.3 ghz aldıgım zaman prime95 gibi stress testlerinde hata verip program kapanıyor. Ama oynadıgım oyunlarda gündelik kullanımda baya hızlı kullanıyorum ortalama 55 derece sıcaklıgında
Sormak istedigim o testlerden geçmese bana zararı varmıdır?
Asus VG259QM 24.5" 280Hz 1ms 2.777 TL
Güncel diğer fiyatların altında bi fiyat girilmiş ihtiyacı olan varsa görür umarım
2. Yayın bilgisayarı nasıl olmalı
Anlayan arkadaşlar için 3700x - x570p 1070ti li sistemim var pubg yayını yapıyorum fakat tek bilgisayar sistemi cok yoruyor rahat oynatmıyor. En az bütçeyle nasıl bi yayın bilgisayari dizebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Turknet Upload Hızları ( Soru )
Merhaba arkadaşlar Port adresim 3 aydan sonra açıldı fakat biliyorsunuz tt ve diger internet saglayıcıları bu pandemi süreclerinde upload hızlarını 2 kat çıkardı. Turknet için de aynı şey geçerli mi? 50mb ye 8 upload veriyorlar mı bilen varmıdır?
wraith prism' den daha iyi sogutucu önerisi
|
r7 3700x soğutucu önerisi
|
Monitör Hakkında Bilgi
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 305
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar