< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Asus geri ödeme kampanyası da var. Dual modeli listede var. |
tşkler.. ben de ona bakıyordum var mı diye öncekinden de 100 tl geri ödeme almıştım |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
330 tl mi ödüyor bu sefer gerçek mi bu? |
2300 tl ye 5600xt güzel fıyat oluyor. ekran kartı ıhtıyacı olan kacırmasın. daha 8 stok var |
Gigabyte Aorus K1 satın aldım fiyatı 600 lira olduğu için. Ürün hakkında bilgisi/yorumu olan var mı? |
ben de aldım hocam ikimize de h.o. asus cashbackten inş sıkıntısız faydalaniriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 6 Kasım 2020; 22:56:49 > |
-Anker SoundCore Strike 3 7.1 Surround USB Oyuncu Kulaklığı - Siyah - A3830 (330 TL) -Asus TUF Gaming H3 Mavi 7.1 Surround 3.5mm Kablolu Gaming Kulaklık (370 TL) Bu iki kulaklıktan birini önerir misiniz? Yoksa biraz daha beklememi mi tavsiye edersiniz? |
Bende sipariş geçtim cashback için ne yapıyoruz :) |
b550 plus a da 190 tl veriyor geri ödeme , acaba tek kullanıcı olarak ikisinden de faydalanabilir miyim |
Dolar aldı başını gidiyor. 1600e bi daha düşmez diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
öncekinde 1-1,5 ay falan sürmüştü asusa bi mail attım bir kaç gün sonra yattı para < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 6 Kasım 2020; 23:6:12 > |
![]() |
Worldpuan için kampanya ya katılmayı unutmuşum, siparişi geçtikten sonra katıldım. Yine de puan hediyesi yapar mı banka ? |