Bildirim
<<<<İNCE mi? USB mi?>>>>
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam 3 tane optik sürücü nün bozulmasının başka bi sebebi wardır mutlaka baglantılarda veya anakartında bi problem warki 3 tane bozulmuş.tesadüf diildir heralde bu şimdi gene alsan gene bozullcak gibi slim olarak bi model tavsiye etme taraftarı değilim o yüzden usb olarak philips in modellerini tavsiye ederim kendim kullandım hiç bi sorun yaşamadım... -
Allahtan garanti devam ediyor. İlk ikisini değiştirmişlerdi. Bu üçüncüyü de göndereceğim. Serviste dvd-rw lara suç bulmuşlardı. Dediğiniz aksamlarla ilgili herhangi bir sorun bildirilmedi. Bir yıldır da laptopu kullanıyorum,optik sürücü dışında bir problem yaşamadım. Uyarınız için teşekkür ederim. Teknik servise mail attım,cevap bekliyorum. Tek sıkıntım İstanbul dışında olduğumdan kargonun gidip gelmesi 15 günü buluyor. Acaba usb bir dvd-rw alsam mı? diye de düşünmüyor değilim. -
En iyi seçim 5,25" externall kutu ve iyi bir dvd-rw almak olsa gerek.
5,25" harici kutu önerilerinizi bekliyorum. Saygılar. -
thermaltake in kutuları güzel bence.
ama kutular ekstra güç kaynağı istiyor ve boyutlarıda buyuk oluyor genelde. taşınabilirlik açısından seçimini iyi yapmalısın. -
quote:
Orjinalden alıntı: grau
thermaltake in kutuları güzel bence.
ama kutular ekstra güç kaynağı istiyor ve boyutlarıda buyuk oluyor genelde. taşınabilirlik açısından seçimini iyi yapmalısın.
Flexy kutular nasıl? Biraz daha uygun fiyatları. Alacağım kutuları taşımayı düşünmüyorum zaten. LG GSA-H22N 18X DVD YAZICI alıp sabit kullanacağım. -
bence nec'in slim dvd-rw leri kullanman daha mantıklı gibi. -
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
bence nec'in slim dvd-rw leri kullanman daha mantıklı gibi.
Üç tana dvd-rw bozulduktan sonra açıkcası slim dvd-rw lardan çekinmiyor değilim. External düşünmemdeki bir amaçta external HDD de kullanırım diye düşünüyorum. Bilmem mantıklı mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X