arkadaşlar galiba bundan 10 sene önce bu maç. Tam olarak tarihi nedir bu maçın ve şampiyonluk lig maçımıydı? bu maçı hatırlamıyorum ancak bir çok kişi bu maçtan bahsetmişti daha önceden.dün izledim merak ettim.gerçekten anlatılmaz yaşanır birşey bu.taraftarlık demek budur işte.izlerken ağlayacaktım az daha tüylerim diken diken oldu gerçekten inanmak başarmanın yarısı derler.bu maçta da bu kanıtlanmış.taratftarında müthiş bir desteği var gerçekten gerçek taraftarlık takımı 3-0 mağlupken bile tezahürat etmektir.. bu maçı hatırlayanlar yorum yazarlarsa sevinirim..
Şimdi gelip herkes devre arasında şöyle oldu böyle oldu. Şikeydi, zarttı, zurttu diyecek. O maçı unutmak ne mümkün. İlk yarı 3-0 bitmiş. Evinde o maça kadar olan tüm maçları kazanmışsın. Ve ilk kez 3 farklı olarak mağlup durumdasın. İkinci yarı maç başladı farkı indirmeye başladık. Tabi bu sırada maçı sattı denen Antep ne hikmetse hala atak yapıyor ve gol kaçırıyordu. Nihayetinde daha önce de yaptığımız gibi 3-0 dan maçı çevirmesini bildik. Kısacası bu böyle anlatılmaz. Ancak o zaman yaşanabilecek birşeydi.
21 nisan 2001 Fenerbahçe Gaziantepspor maçı
ORADAYDIM
Şimdi ne o FB taraftarı kaldı, ne de o ruh kaldı ya o zamanlar FB antipatisi de yoktu sonradan yeni nesil FB liler ve onlar gibi değişenler yüzünden böyle oldu malesef..
evet millet gelip maçı satın aldınız vs vs diyecekler.o zaman bende onlara burdan şunları söylyim:89 senesinde de mi ali samiyende maçı satın aldık?
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_Knight
Şimdi ne o FB taraftarı kaldı, ne de o ruh kaldı ya o zamanlar FB antipatisi de yoktu sonradan yeni nesil FB liler ve onlar gibi değişenler yüzünden böyle oldu malesef..
o zamanlar fb ve derbileri bana çok güzel geliyordu o taraftar o meşaleler o konfetiler.ne günlerdi onlar.ama hakikaten şimdi eskisi gibi değil.bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi öyle?
o zamanlar fb ve derbileri bana çok güzel geliyordu o taraftar o meşaleler o konfetiler.ne günlerdi onlar.ama hakikaten şimdi eskisi gibi değil.bilmiyorum bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi öyle?
aziz başkan pankartı bile yasakladı tribünlere daha ne olsun...
galiba bende o maçtaydım ama tam hatırlayamıorum küçüktüm.
Böyle bir maç daha vardı Fb'nin
rakip kimdi hatırlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless1907
bende bir ipucu vereyim o zaman . dünyada en çok yendiğimiz takım .
quote:
Orijinalden alıntı: ALOK
quote:
@DoGGy_ deme be hakkaten o kadar yaptımı?neden yasakladı acaba?
Dün gibi hatırlıyorum bu maçı,
babam ile halısahada izliyoruz maçı, ilk yarı bitti millet sinirli herkes kalkıp gitti babamda kalk gidelim dedi, istemedim zorla durdurdum. maçın 2. yarısı bambaşka idi , o gollerde ne sevinmiştik . hala aklımda emrah abi masanın üstüne çıkmıştı
Bana hep Rapaiç diye bi oyuncunuz vardı onu hatırlatır neden bilmiyorum. Bu maçta garip bir gol atmıştı sanıyorum oradan aklımda kalmış olabilir. Ha bir de "şike" "zart" ve "zurt" kelimelerini aklıma getirir ara ara
rapaiç büyük oyuncu ya adam maçı tek başına çevirmiş goller ve asistlerle
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlix07
ORADAYDIM
bende oradaydım. ve hayatımda belkide ağladığım tek maçtır... o tribünler anlatılmaz yaşanır...
fenerbahçe-antep maçı idi ılk yarı 3-0 bitince ne oldugunu anlamamıstım ikinci yarı başladıgında sanki fenerbahçe değil barcelona cıkmıstı sahaya serhat akının o maçta yaptığı pres hala daha gözlerimin önünden gitimiyor,maç 4-3 olduğunda sevinçten kırathanenin camları inmişti
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
Orijinalden alıntı: ALOK
quote:
@DoGGy_ deme be hakkaten o kadar yaptımı?neden yasakladı acaba?
aziz başkanla GFB arasında tatsızlıklar var sürekli..bir türlü adam gibi anlaşamıyorlar..bu hem doğal oalrak atmosferi etkliyor hem de takımı..geçen sezon..pankart sokmak bile yasaktı..resmen savaş açtı
Nerde eski Tribünler Aziz yıldırım sağolsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme