Şimdi Ara

İNANILMAZ ATRAKSYONLU HIRSIZLIK MACERAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam olarak hırsızlık mı denir bilmiyorum ama yaparken çok heycanlandık

Şimdi noldu biliyon mu, biz 2 erkek 2 kız arkadaş kolye almak için bi takıcıya girdik, kolyelere bakıyoruz falan, çok sevdiğim bi kız arkadaşım bi kolye beğendi ama fiyatı 30 TL idi. hem küpesi hem kolyesi falan takım halinde satılıyordu, yan taraftada 10 TL lik sadece aynı mal aynı malzeme kolyeler vardı, şuan hemen hemen herkes nasıl bir hareket yapacağımı tahmin etti dimi ? evet doğru bildiniz, takım halinde olan kolye setinden küpelerini koparttım küpeleri bi kenara koydum, artık sadece 10 tl lik kolyeler gibi duran bi kolye vardı elimizde, gittim adama dedim ki abi bu ne kadar ? oda dediki 10 TL

aldık çıktık

• hll knk

açtığın bir konuya hep yazmak istemiştim bunu.
  • hll knk
  • Hll knk spr dvm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll spr dvm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Tam olarak hırsızlık mı denir bilmiyorum ama yaparken çok heycanlandık

Şimdi noldu biliyon mu, biz 2 erkek 2 kız arkadaş kolye almak için bi takıcıya girdik, kolyelere bakıyoruz falan, çok sevdiğim bi kız arkadaşım bi kolye beğendi ama fiyatı 30 TL idi. hem küpesi hem kolyesi falan takım halinde satılıyordu, yan taraftada 10 TL lik sadece aynı mal aynı malzeme kolyeler vardı, şuan hemen hemen herkes nasıl bir hareket yapacağımı tahmin etti dimi ? evet doğru bildiniz, takım halinde olan kolye setinden küpelerini koparttım küpeleri bi kenara koydum, artık sadece 10 tl lik kolyeler gibi duran bi kolye vardı elimizde, gittim adama dedim ki abi bu ne kadar ? oda dediki 10 TL

aldık çıktık
    quote:

Şimdi noldu biliyon mu

Bilmiyom

quote:

nasıl bir hareket yapacağımı tahmin etti dimi ?

Hayır etmedim

hll knk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.