Şimdi Ara

inanılması zor bir yakıt tasarruf cihazı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
21.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakıt tasarrufu arayan arkadaşlara şok gelişme, istanbulda bir mucit arkadaş farklı bir cihaz geliştirdi, cihazı yakında inceleme fırsatı bulacağım daha henüz bu cihazı istanbulda ancak 20 kadar otomobile montajı sağlanabilmiş özellikle güçlü motoru olan araçlarda çok randumanlı çalıştığı gözlenmiş daha detaylı neticesini size aktarırım ilk gözlemime göre cihazın araca montajı çok kolay ve basit sadece aküden akım ve motora iğne ucu ile bir bağlantı ve portatif çok kolay çıkartılıp takılabilen çanta büyüklüğünde bir ana cihaz, cihazın çalışma şekli anladığım kadarı ile hidrojeni anında üretip yakma şeklinde olacaktır ayrıca cihaz bir miktar bor madenine de gereksinim duyacaktır, mucid arkadaş çok güvenilir ve inandığım bir şahsiyettir söylediğine göre içinde 4 kişi bulunan mercedes ile ortalama 150 km hız ile ankara-istanbul arası 16,25 litre benzin ( 71.50 TL' ki bu 430 km lik bir yol olduğunu hesapladığımızda benzin ile KM'de 16.6 kuruş ) tüketmiştir, özellikle LPG'li araçlardaysa bu KM'de 10 kuruş dolaylarına düşeceğine benziyor. konu ile yakından ilgileniyorum yakında bu cihazın tabiri caizse haritasını sizlere aktarırım, saygılar ve hürmetler...

• böyle bir buluş olursa devlet buna el atar. ya sattırmaz, yada patent vermez. sattırsa bile arkadaşına 3-5 lira verip kendisine 300-500 bin alır.
  • Açacağım Bor Dolum İstasyonuna ortak aranıyor...(Kel,kısa boylu,bıyıklı şişko ortak istemem,çok parası varsa belki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

böyle bir buluş olursa devlet buna el atar. ya sattırmaz, yada patent vermez. sattırsa bile arkadaşına 3-5 lira verip kendisine 300-500 bin alır.

doğrudur arkadaşım, bunu yapan mucidimiz sırtını kuvvetli bir yere dayamak öyle tanıtımını yapmak istiyor söylediğine göre 4 büyük firma ile görüşmüş 16 milyon euro mu dolar mı tam hatırlamıyorum telif hakkı vermek istemişler, arkadaş kararsız.
  • ben olsam hayatta satmam. bunun doğru olduğunu var sayarsak, ne 16 milyon doları ne 16 milyar doları. bu işte gerçekten çok büyük para var. bence iyi düşünsün. patentini kendi adına alsın. bir şekilde alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

ben olsam hayatta satmam. bunun doğru olduğunu var sayarsak, ne 16 milyon doları ne 16 milyar doları. bu işte gerçekten çok büyük para var. bence iyi düşünsün. patentini kendi adına alsın. bir şekilde alsın.

bakalım göreceğiz, cihazdan arkadaş çok iddialı, benim aracıma yakında takacak gerçekten tasarrufu varmı yokmu öğreneceğiz hatta bana kendisi söyledi evden çıkıp 100 km cihazsız, ardından depoyu yine doldurup cihazı takarak aynı hız ve güzergahtan geri dönüş sağlayarak birlikte ölçüm yaparak cihazın tasarrufunu anında göstermek isityor.
  • Saçma sapan işler. Hiç bir şekilde inanmam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Saçma sapan işler. Hiç bir şekilde inanmam...

doğrudur arkadaşım, ama ortada bir gerçek var... o da mercedes ile yapılmış bir test sonucu... bu test doğru ise neden cihaza inanmayalım... bende sonuçları merak ediyorum.
  • burdan gelicek parayla güney kıbrıs satın alınır sonrada türkiyeye hibe edilir. neden böle yapiyosunuz takısın aracınıza gerçekten ekonmi yapiyorsa ki imkansız diyorum gelin konu açın.ölemiş bölemiş olmuyor.

bizde boşuna üniversite okuduk mucit lik hangi puan türünde alım yapiyor ona göre hazırlanalım.

valla ben olsam benim araca takar takmaz gider patent başvursu yapar çalarım icadını.

20 kadar araca neden takmış sadece kendi aracımda denerim benim gibi biri çıkar çalar.

ayrıca size tassarrufu göstermek için eden cihazı monte etmekle uğraşıyor hazır takılmışı yokmu bunun .ver anahtarları derim denerim.100 tlliklde benzin almam 10 tl lik alarım malum 100tl nin boşa gitme ihtimali kuvvet ve muhtemel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

burdan gelicek parayla güney kıbrıs satın alınır sonrada türkiyeye hibe edilir. neden böle yapiyosunuz takısın aracınıza gerçekten ekonmi yapiyorsa ki imkansız diyorum gelin konu açın.ölemiş bölemiş olmuyor.

bizde boşuna üniversite okuduk mucit lik hangi puan türünde alım yapiyor ona göre hazırlanalım.

valla ben olsam benim araca takar takmaz gider patent başvursu yapar çalarım icadını.

20 kadar araca neden takmış sadece kendi aracımda denerim benim gibi biri çıkar çalar.

ayrıca size tassarrufu göstermek için eden cihazı monte etmekle uğraşıyor hazır takılmışı yokmu bunun .ver anahtarları derim denerim.100 tlliklde benzin almam 10 tl lik alarım malum 100tl nin boşa gitme ihtimali kuvvet ve muhtemel

arkadaşım adam belki patentini almıştır, ne bileyim sormadım ama önlemini almıştır her halde... benim aracıma takmasında hiç bir mahsur yok montajı çok basit hatta para filan da verme al kullan öyle ver mantığını da kullanıyor ( kendisi çok samim bir arkadaşımın kapı komşusudur) kısacası adamda benim gözlemlerim çok olumlu. ama doğrusunu zaman gösterecek, benim şu an bir iddiam yok ama mucidin anlattıkları beni ve etrafında onu dinleyenleri çok şaşırttı.

• Arkadaşlar bu bor katkısı, tasarruf cihazı gibi şeyler artık dolandırıcılık sınırına dayandı. bence devlet bunlara el atmalı ve bilimsel olarak ispatı olmayan ürünleri piyasadan kaldırmalı...
    yazık ya para tuzağı bunlar.
  • Enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: genie1

Arkadaşlar bu bor katkısı, tasarruf cihazı gibi şeyler artık dolandırıcılık sınırına dayandı. bence devlet bunlara el atmalı ve bilimsel olarak ispatı olmayan ürünleri piyasadan kaldırmalı...
    yazık ya para tuzağı bunlar.

kardeşim kesinlikle katılıyorum, bugüne kadar süper fuel max, eko66 gibi cihazlara kanıp avuç dolusu para verdik ama karşılığında hiç bir şey görmedik, ben şu an bu olaya temkinli bakıyorum etrafımda bana güvenen bir sürü insan var ne diyeceğimi takip ediyorlar, ama kesinlikle bu sefer emin olmadan hatta kendim en az üç defa bu cihazı testten geçirmeden inanmam.
  • Hadi bakalım diyeceğim ama böyle birşeyin mümkün oalcağını sanmıyorum.Çıkar kokusu.
  • eskiden pet şişe bağlar içinde bor var derlerdi.adı değişmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Hadi bakalım diyeceğim ama böyle birşeyin mümkün oalcağını sanmıyorum.Çıkar kokusu.

hep birlikte göreceğiz bende meraklıyım ama mucid üzerimde çok etki bıraktı,kesinlikle ailece çok inançlı, temiz, iyi düşünen, hemen para demeyen, saygılı, nazik ve kibar bir istanbul beyefendisine benziyor, üstelik çok yakın bir arkadaşımın kapı komşusu. Bir kaç gün içinde samimi olduğum bir motor mühendis arkadaş ile tekrar evine ziyarete gitmeyi düşünüyorum, gelişmeleri size aktarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

Açacağım Bor Dolum İstasyonuna ortak aranıyor...(Kel,kısa boylu,bıyıklı şişko ortak istemem,çok parası varsa belki)

1.80 boyum vari 72 kiloyum, hafif sarı saçlıyım, geniş omuzlu sayılabilirim, sonracıma cesur falanımda ben

ama problem şurda, nakit yok ortak.
  • polemiği bırakında böyle birşeyin doğru olması için dua edin. gerçi olursa benzini 15 tl'den satıp yine aradaki farkı kapatırlar.
  • Oto cakmagina takılan bir yakıt tasarruf cihazı varmış , araçların elektrondan elektriksel dengeleme yaparak bujinin verimli ateşlemesini sağlıyor mus. Ha böyle bisi yoksa patendi bana aittir yakında piyasaya sürerim.
  • Hadi bakalım bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.