Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.510
Cevap
36
Favori
690.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler
  • imza ekranı çıkmıyor bende sorunmu var
  • hala imza ekleyemedım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

imza ekranı çıkmıyor bende sorunmu var

Bu sorun kullanmış olduğunuz reklam engelleyici eklentisinden kaynaklanmaktadır.Eklentiyi pasif konuma getirirseniz sorununuz çözülecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: erdem05

hala imza ekleyemedım :(

Kastettiğiniz imzanın düzenlendiği kutucuk çıkmıyor ise kullanmış olduğunuz reklam engelleyici eklentisini pasif konuma getirirseniz sorununuz çözülecektir.
  • size=1 /size komutunu kullanarak 7 satır yazabiliyorsak buna koyacağımız resimde dahilmi? Yani resim+6 satırmı olmalı yoksa resim+7 satır olabilirmi?

Edit: Kod gizlendiği için baştaki [ ve ] işaretlerini sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 19 Nisan 2014; 4:05:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

size=1 /size komutunu kullanarak 7 satır yazabiliyorsak buna koyacağımız resimde dahilmi? Yani resim+6 satırmı olmalı yoksa resim+7 satır olabilirmi?

Edit: Kod gizlendiği için baştaki [ ve ] işaretlerini sildim.

Görselin altında veya üstünde boş satır kalmayacak şekilde düzenlerseniz, 1 numaralı ile font 7 satır yazabilirsiniz.
    İmzada bırakılan boş satırlarda toplam satır sayısına dahil edilmekte.
  • İmzası olmayan bi üyenin imzası kural dışı
  • imzam kural dışı olmuş. düzenlemek istiyorum ancak imza kısmı pasif durumda. hiçbirşey yazamıyorum. sebebi nedir?
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçuç -- 27 Nisan 2014; 2:12:01 >
  • imzam kural dışına dönüşmüş, kullandığım resim bu 16kb 100x100 ayarlamıştım, 2. fonttan alt alta 4 sıralık şiir gibi bişey vardı. kural dışı olan kısım nedir çözemedim.
     [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)
  • İmzamı kural dışı sebebiyle sildiler. Şimdi tekrar ekledim. Bu imzadaki hata nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

İmzamı kural dışı sebebiyle sildiler. Şimdi tekrar ekledim. Bu imzadaki hata nedir

Bir sıkıntı göremedim, kaza kurşunu olmuş olabilir veyahut bundan önceki imzanız kural dışı ise bir üye tarafından şikayet edilmiştir şimdi kaldırılmıştır.
    Detaylı bilgi almak isterseniz forum destek ile iletişim kurabilirsiniz.
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    Sanırım ikinci dediğiniz olmuştur. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • İmzam bir ateist yöneticinin sanırım hoşuna gitmedi tahrik olmuş ve engellenmiş. Halbuki tahrik edici bir söz yok idi ayet vs. de değildi.

Bu kadar saçma sapan bir uygulama da görmedim millet imzasında küfür eder problem yokken bizim iki satır lafımıza ceza geliyor.

Tebrik ediyorum yönetimi.
  • Merhaba. Ben imzanı yapıyorum ancak olmuyor. Yarım yamalak şey çıkıyor.. Neden bu hatayı yapıyor yardımcı olurmusunuz ?

İmzalarım;

Bu imza kodlarını olduğu gibi yapıştırıyorum ama aşağıdaki imza kısmında olan metin ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayYılmaz -- 30 Nisan 2014; 15:23:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkayYılmaz

Merhaba. Ben imzanı yapıyorum ancak olmuyor. Yarım yamalak şey çıkıyor.. Neden bu hatayı yapıyor yardımcı olurmusunuz ?

İmzalarım;

Bu imza kodlarını olduğu gibi yapıştırıyorum ama aşağıdaki imza kısmında olan metin ortaya çıkıyor.

İmzanıza yalnızca bir adet görsel koyabilirsiniz. İki adet görsel imzanızı kural dışı yapmakta.
    Sadece istediğiniz tek bir kulübün imzasını seçip koymayı dener misiniz ?

• 100*100 çok küçük.

İmza yapıcam cücük kadar kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelonian

quote:

Merhaba. Ben imzanı yapıyorum ancak olmuyor. Yarım yamalak şey çıkıyor.. Neden bu hatayı yapıyor yardımcı olurmusunuz ?

İmzalarım;

İmzanıza yalnızca bir adet görsel koyabilirsiniz. İki adet görsel imzanızı kural dışı yapmakta.
    Sadece istediğiniz tek bir kulübün imzasını seçip koymayı dener misiniz ?

Denetim hocam ama olmuyor yinede

• quote:

Bu kodlar üzerinde değişiklik yapmadan imzanıza koyar mısınız ?

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79213608/f_//tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/36/63/b7/3663b742663446d8c67022766d7a8b48.jpg[/image] 
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ[/link][/center]

Bazen tarayıcı kaynaklı bazı sorunlar yaşanmakta.Kullanmış olduğunuz tarayıcıdaki çerezleri temizleyip tekrar dener misiniz?
    Eğer sorun düzelmez ise başka tarayıcıdan deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelonian

quote:

Bu kodlar üzerinde değişiklik yapmadan imzanıza koyar mısınız ?

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79213608/f_//tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/36/63/b7/3663b742663446d8c67022766d7a8b48.jpg[/image] 
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ[/link][/center]

Bazen tarayıcı kaynaklı bazı sorunlar yaşanmakta.Kullanmış olduğunuz tarayıcıdaki çerezleri temizleyip tekrar dener misiniz?
    Eğer sorun düzelmez ise başka tarayıcıdan deneyiniz.

Yazdığınız koduda yapıştırdım ancak yine olmuyor. Hatta telefondan bile denedim yine olmadi. Imza kismindan bi screenshot aldim imza kirmizi halde cikiyor.
     [sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.