Bildirim
İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (55. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oldu,teşekkürler. -
İmzayı yazmak için boşluk görünmüyor benim profilimde. Nasıl imza oluşturacağım? -
quote:
Orijinalden alıntı: Curious Monkey
İmzayı yazmak için boşluk görünmüyor benim profilimde. Nasıl imza oluşturacağım?
Bu sorun kullanmış olduğunuz reklam engelleyici eklentisinden kaynaklanmaktadır.Eklentiyi pasif konuma getirirseniz sorununuz çözülecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chelonian
quote:
İmzayı yazmak için boşluk görünmüyor benim profilimde. Nasıl imza oluşturacağım?
Bu sorun kullanmış olduğunuz reklam engelleyici eklentisinden kaynaklanmaktadır.Eklentiyi pasif konuma getirirseniz sorununuz çözülecektir.
Hocam gizli yönetici falan mısınız? -
imzayı nasıl ortaya alıyoruz peki ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
quote:
Bu sorun kullanmış olduğunuz reklam engelleyici eklentisinden kaynaklanmaktadır.Eklentiyi pasif konuma getirirseniz sorununuz çözülecektir.
Hocam gizli yönetici falan mısınız?
Paralel yapılanma, DH Lobisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL
imzayı nasıl ortaya alıyoruz peki ??
[center]. .. ... .... ...İMZA... .... ... .. .[/center]
Kodlarını kullanarak imzanızı ortalayabilirsiniz.
Buyrun;
[center][image]https://store.donanimhaber.com/55/c4/a2/55c4a2e95feb0ae08d85c946f4da3ed6.jpg[/image]
Mercedes-Benz[/center]
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
quote:
quote:
quote:
Öhöm öhöm kem küm,
üyelere yardımda mı etmiyah
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL
imzayı nasıl ortaya alıyoruz peki ??
[center]. .. ... .... ...İMZA... .... ... .. .[/center]
Kodlarını kullanarak imzanızı ortalayabilirsiniz.
Buyrun;
[center][image]https://store.donanimhaber.com/55/c4/a2/55c4a2e95feb0ae08d85c946f4da3ed6.jpg[/image]
Mercedes-Benz[/center]
quote:
quote:
quote:
quote:
Öhöm öhöm kem küm,
üyelere yardımda mı etmiyah
Bunlar işte, üyelere yardım ayağına topicler açtılar! O topicler kapatılacak deyince de bize saldırıyorlar şimdi.
Hocam o değil de imzamı 3 satır yapmak istiyorum ama olmuyor. Alt satıra geçsem de kaydet deyince yan yana kalıyor.
-
Bu kodları dener misiniz ? sorun çıkmaması gerekiyor.
[center]2000 Volkswagen Polo 1.4 | 2000 Volvo S40 2.0 | 31.01.2014
Benzinin litre fiyatı 5.07 TL
Motorinin litre fiyatı 4.67 TL[/center]
___
-
Allah Allah ben yapınca niye olmadı?
2000 Volkswagen Polo 1.4
2000 Volvo S40 2.0
31.01.2014 Benzinin litre fiyatı 5.07 TL Motorinin litre fiyatı 4.67 TL
Böyle istemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 30 Mart 2014; 17:01:40 > -
quote:
Allah Allah ben yapınca niye olmadı?
2000 Volkswagen Polo 1.4
2000 Volvo S40 2.0
Böyle istemiştim.
İlginç bir durum;
Bu kodları dener misiniz ?
[center][ul]
2000 Volkswagen Polo 1.4
2000 Volvo S40 2.0
[/ul][/center] -
Bende gene olmuyor. -
quote:
Bende gene olmuyor.
Ben de sorunsuz çalışan kodların siz de çalışmamasının tek bir açıklaması olabilir, lanetlenmişsiniz
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?, Tarayıcınızda çerez temizlemesi yapıp tekrar kodları dener misiniz ?
Tamam o zaman başka kodlar deneyeceğim, tekrar haberdar ederim sizi -
Dış mihrakların işi hocam bu. İki tarayıcıda da durum aynı. Boş vermek lazım. -
Aha oldu. -
İmzam için kullanıcağım resim 100x71 yani eni daha geniş ama tam 20kb.Sorun çıkmaz dimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
İmzam için kullanıcağım resim 100x71 yani eni daha geniş ama tam 20kb.Sorun çıkmaz dimi?
Sıkıntı yok, görseli imzanızda kullanabilirsiniz. -
Arkadaşlar benim imzada herhangi bir uygunsuzluk var mı? Kuralları okudum ama ters bir şey göremedim? -
quote:
Orijinalden alıntı: BORUBEY06
Arkadaşlar benim imzada herhangi bir uygunsuzluk var mı? Kuralları okudum ama ters bir şey göremedim?
1024*768 ekran çözünürlüğünde imzanızı kontrol ettim herhangi bir sorun göremedim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X