Şimdi Ara

İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.521
Cevap
38
Favori
701.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

8 yillik ve 4448 mesajlik uyeligimden sonra imza kural disi uyarisi aldim.
    Acikcasi sasirmadim degil.

Bu imza size 1, 7 satir, uzerinde de bir adet minnacik amblem degil midir?

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Yanlisligin ne oldugu hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Tesekkurler

Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Buraya herhangi bir yonetici bakip sorulara cevap vermiyor mu acaba?

Ben dogru oldugunu dusundugum imzanin aynisini koyacagim fakat biri cevap verir mi diye bekliyorum bunun icin?

Sonucta bir kere kural disi oldugu dusunulerek kaldirilmis?

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4" WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI & eSATA & Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• İmzam kurallara uygun mudur ?

Edit: Sorunumu kendim çözdüm, önceki imzamızı silip kaydet dedikten sonra yeni imza ekleyebiliyormuşuz. Yeni imzam kurallara uygun mu bakabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuzzZzzz -- 23 Şubat 2013; 3:55:01 >

Orijinalden alıntı: Nétwork

Hocam daha önceden imzan silinmiş yeniden düzenledim. Kuralları okudum ama kurallara muahlif bir durum söz konus değil yani.

resim 100x100 4,5kb yazılar font 2 de ve siyah. yani birde güven konusuna karşılık referansım sanalpazardır diye linkli imzam var ama aykırı bir yönlendirme değil.

Herhangi bir sorun var mıdır halen?

Orijinalden alıntı: boxor

quote:

Hocam daha önceden imzan silinmiş yeniden düzenledim. Kuralları okudum ama kurallara muahlif bir durum söz konus değil yani.

resim 100x100 4,5kb yazılar font 2 de ve siyah. yani birde güven konusuna karşılık referansım sanalpazardır diye linkli imzam var ama aykırı bir yönlendirme değil.

Herhangi bir sorun var mıdır halen?

Emin değilim ama ikinci el bölümü imzası ve forum içi imzalar birbirinden bağımsız kullanıldığı için sanalpazar yönlendirmesi ticari bir faaliyet ile alakalı olduğundan dolayı kural dışı olabilir. Sonuçta ikinci el bölümünü ilgilendiren bir husus.
    Detaylı kriterleri işlemleri yapanlar yani adminler bildiği için ben de kesin konuşamıyorum.

• quote:

Detaylı kriterleri işlemleri yapanlar yani adminler bildiği için ben de kesin konuşamıyorum.

ok hocam neyse zaten yine silinirse koymam. ama sanalpazar zaten Dh partneri yani. Sonuçta Cepbekçisi ilanı yönlendirmesi var.

Benim imzadaki bir ürüne yönlendirme yapmıyorum ki, sadece oradaki profil yorumlarım okunsun hakkımda alışveriş yapılırken bilgi edinilsin diye bu şekilde bir girişimde bulundum.

İlginize teşekkürler
  • "Kendi eksperinizi atayabilirsiniz. Ücret sigorta şirketi tarafından karşılanacaktır" manasında bir imzam vardı. İnsanlarımız hasar sonrası kendi eksperlerini atayabileceklerini bilmiyor. Bilenler de eksik biliyor, ücretinin kendisinin karşılayacağı söyleniyor. Yanlış ve eksik bilinen bir uygulamayı insanlara yayma amacı güden imzamın neden kural dışı olarak addedildiğini bir yetkili bana açıklayabilir mi lütfen?

Ben burada forum kullanıcılarına hizmet amacı güden mesajların dışında herhangi bir mesaj yazmıyorum. Eğer tarafıma beni tatmin edici bir cevap verilmez ise yazılarımı sileceğim. Benim burada yorum yazma amacım tamamen kamu yararını gözetmek, kullanamadıkları haklarını kendilerine bildirmek ve hasarı olan kullanıcılarınıza elimden geldiğince yardımcı olabilmektir. Yazdıklarıma bakma imkanınız var ise bunu görürsünüz. İstirham ediyorum imzamı düzeltiniz yahut gerçekten imzamın ilk sayfada belirtilen kuralların dışında olduğunu bana ispat ediniz. Eğer kani olursam kesinlikle uzatmam özür dilerim. Kani olmazsam dediğim gibi yazılarımı sileceğim. Bu yazılarımı sileceğim olayını da hafife almayınız, hiçbir eksper böyle forumlarda insanları bilgilendirmek adına zamanını öldürmez. Bu hizmetimi görmezden gelir iseniz şahsıma haksızlık yapmış olursunuz. Bir an önce tarafıma bilgi verilmesini rica ederim,

Saygılar.

• Benim imzamda hata var mı? Kurallar çerçevesinde yaptım ama yine belki gözümden kaçan birşey olmuştur. Varsa söyleyin lütfen ilk imza yapıtım ehee

M1 MacBook Air
  • Bu imzamı da kaldırmazsınız herhalde? 94x84 pixel 17 kb?

Orijinalden alıntı: anticor

Benim imzamda hata var mı? Kurallar çerçevesinde yaptım ama yine belki gözümden kaçan birşey olmuştur. Varsa söyleyin lütfen ilk imza yapıtım ehee

Sanırım kural dışı. Fazla yer kaplıyor.

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Benim imzamda hata var mı? Kurallar çerçevesinde yaptım ama yine belki gözümden kaçan birşey olmuştur. Varsa söyleyin lütfen ilk imza yapıtım ehee

Sanırım kural dışı. Fazla yer kaplıyor.

98x100 piksel resim 2.97 KB yazılar ise 5 satır size=1 boyutunda anlamadım size=1 boyutunda en fazla 7 satır olmuyormuydu? İlginiz için teşekkürler.

DÜzeltme: Sanırım şimdi oldu 98x100 piksel 2.97 KB ve 5 satır size=1 boyutunda cümle(kelimeler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 1 Mart 2013; 14:49:46 >

M1 MacBook Air
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

çok sıkıcı şu imza kurallları ve avatar resim yukleme olaylarıda zor bu forum'da ama seviyom burayı napim.

aynen güzelsite sıkıntı olunca konu açıyorum hemen cevap geliyo.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraylmz

quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

çok sıkıcı şu imza kurallları ve avatar resim yukleme olaylarıda zor bu forum'da ama seviyom burayı napim.

aynen güzelsite sıkıntı olunca konu açıyorum hemen cevap geliyo.!

imza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öylesine biri -- 9 Mart 2013; 20:00:17 >

• Şimdi olmuştur umarım.

quote:

quote:

8 yillik ve 4448 mesajlik uyeligimden sonra imza kural disi uyarisi aldim.
    Acikcasi sasirmadim degil.

Bu imza size 1, 7 satir, uzerinde de bir adet minnacik amblem degil midir?

[sizer]İmza Kuralları (İmza ve mesaja resim nasıl ekleniri içerir)

Yanlisligin ne oldugu hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Tesekkurler

Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Buraya herhangi bir yonetici bakip sorulara cevap vermiyor mu acaba?

Ben dogru oldugunu dusundugum imzanin aynisini koyacagim fakat biri cevap verir mi diye bekliyorum bunun icin?

Sonucta bir kere kural disi oldugu dusunulerek kaldirilmis?

Benim bu hususla ilgili ayri bir konu mu acmam gerekiyor nedir anlamadim?
    Aylardir cevap alamadim.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• İmzam hakkında uyarı aldım. Kurallara uymak gerek.Herşey bir düzen içinde olmalı.Kabul.
    Ancak, imzam aşağıdaki gibiydi.

Linklerde ki bana ait bloglar. Ticari de değil , ilan olarak adsensesi var oda dişin kovuğunu bile doldurmuyor.
    Link tamamen yasaksa eklemeyeyim.
    Bu imza için Adminlerden olur veya olma cevap rica ediyorum..

• İmzamwww.teknomani.com ve linki şeklinde. Kurallara aykırı ne olduğunu öğrenebilir miyim? Bu benim blogum ve herhangi bir kar, reklam ya da ticari amaç taşımıyor.

Teşekkürler...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.