Şimdi Ara

İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
15
Favori
182.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam vermedi ama henüz dişi takmadı takınca mı veriyor acaba
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    dtatakan D kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlara bakarsan; kaliteli implant, kalitesiz implant tartışması dönüyor. Ben de "Peki biz diş doktorunun hangi implant markasını kullandığını nasıl bilebiliriz? Şu markayı kullanıyorum merak etmeyin deyip başka bir marka takarsa nasıl anlayabiliriz ki?" diye sordum.

    Kaliteli markalar ürünlerine garanti veriyormuş. Doktordan garanti belgesini isteyin dediler. İmplantı takınca mı veriyor, dişi takınca mı veriyor bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatic

    Sağolun hocam vermedi ama henüz dişi takmadı takınca mı veriyor acaba
    İmplant takıldıktan hemen sonra belgeleri vermesi lazım.
  • dtatakan D kullanıcısına yanıt
    sayın dt atakan sorularınıza cevaplarımı vereyim tek tek
    1.mplantta başarının %25 i markaya bağlı olduğunu yazmışsınız. Peki yeni implant yapan doktorlar neden en kaliteli implant ve implant malzemelerini kullanmak zorundalar?
    cevabım:6 yıllık dental sektördeyim kaliteli implant kavramı yivlerin arge çalışmalarının implant yüzeyine bağlı olarak diş hekimlerinin nezdinde başarılı olan implant markalarıdır ama şöyle ince nüans lar vardır ki a implantın argesi 48 yıllık olsun b implantın argesi 5 yıllık ikiside başarılı olması durumunda hekimden kaynakladığını anlamazmıyız ki ben çok şahidim... :) implantta dikkat edilmesi noktolardan biride üretim de ambalajda sterilden sonuca kadar herşeyi kapsar kontamine olmuş dezenformasyon yaşamış hastalarda en pahalı ürünü kullansanızda başarı alamazsınız bu sonuctada %50 etken hekimdir cerrahtır. bazı hekimleri tenzih ederek en ucuz implantı kullanan sonucu gayet başarılı olanda var en kaliteli ımplantı kullanıp sonucu alamayanda var o yüzden yüzdesel oranım %25 bazı şeyler ticari boyutla da alakası vardır numaram açık ve net isterseniz konuşabiliriz...
    2.cisi İMPLANT YAPTIRACAK ARKADAŞLARIM. LÜTFEN KALİTESİZ İMPLANTLARI YAPTIRMAYIN. KALİTESİZ BİR İMPLANT ÇENENİZE TUTUNSA BİLE EN FAZLA 5 SENE SONRA DÜŞECEKTİR. 5 SENE DEDİĞİME BAKMAYIN BU SÜRE 5 AYDA OLABİLİR. İMPLANTI YAPAN DOKTORUN YANINA GİTTİĞİNİZDE İSE 30 ÇEŞİT KIVIRIP SUÇU SİZE ATAR VE SIYRILIRLAR, BENDEN SÖYLEMESİ. AŞAĞIDA YAZACAĞIM İMPLANTLAR HARİCİ YAPTIRMAYIN LÜTFEN. TAVSİYE BENDEN DİNLEMEZSENİZ PROBLEMLERİ ÇEKMESİ SİZDEN :
    cevabım: birey aile ve toplumu ilgilendiren konuların bütçelerle ilgisi olduğu unutulmamalıdır .kaliteli kalitesiz implant olayı hasta doktoruna güvenerek hareket eder toplum bu konuda yeterince bilinçli değil ve şunuda belirtmek isterim bir hekim 3 implant a markası diyip hemen tedaviyi kabul etmemek gerek başka bir hekime gidip bilgi almakta faydır... 5 sene sonra 5 ay sonra implantlar kalitesiz düşer diye yorum yapmışsınız en kaliteli implant ta olsa 5 sene 5 ay sonra sistematik rahatsızlığı çevresel faktörler ruhsal problemler vb. sorunlar yüzünden düşebilmekte burada hastanın hekimin güvendiği markanın güvenirliliği yani fda onayının olması garanti belgesinin olması bunlar çok önemlidır altta bir çok implant markası yazmışsınız onlarada katıldığımı belirterek arz-talep ilişkisine bağlı olmakla fiyatlandırıldığını tekrar vurgulamak istiyorum yardımcı olmak babında iletişim numaramı tekrar veriyorum 05530562662 ararsanız yardımcı olurum size ve okurlara teşekkürler.




  • sayın doktor arkadaşlar marka önerileri oluyor tabiki siz kullandığınız için hangi ürünün iyi olduğunu bilirsiniz.
    Lakin tartışma fiyat / performansa yönelmiş durumda şöyleki siz yazdığınız markaların fiyatını bilmektesiniz en azından euro veya dolar bazında yanlarına sadece ürünün fiyatını yazsaydınız. İnsanlar zaten bunu yaptırırken cebındeki paraya göre hareket ediyor. en azından marka seçimini cebindeki paraya göre yapsın şu markalar iyidir şu markalar kötüdür tamam sayfalarca anlatımda biz bunu anladık ama iyi denilen markaların fiyatı nedir kendi aralarındaki fiyat farkı nedir yazın ki insanlar hangi doktorda yaptırmak istiyorsa gider şu marka benim bütçeme uygun şu markayı istiyorum der.
  • eniyident için burada yazı yazanlar kesinlikle bence orada çalışan insanlar. Ben buraya gittim fiyat bana fazla gelince hem muayeneden hemde röntgenden para istediler. Ben implant içinde gitmemiştim dolgu ve temizlik için gitmiştim. Ben kesinlikle burayı tavsiye etmiyorum. Benim için burası tam bir soyguncu firmadır. Kapıdan adımınızı attığınızda bütün personel aç kurt gibi üzerinize saldırıyorlar. Neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz resmen. Zaten dediğim gibi yaptırmaya karar vermezsenizde hemen size muayene ve röntgen parasını faturalandırmaya çalışıyorlar.
  • erkaner1992 E kullanıcısına yanıt
    Bütçeyle ilgili olduğunu yazmışsın. Adamın cebinde 1250 lira var diyelim. Yani siz 1250 lirayamı göz dikiyorsunuz. Bütçesi az ise kalitesiz implantı hiç yaptırmasın daha iyi.

    Kaliteli kalitesiz implantı hastanın doktoruna güvenmesi ile alakalı diyorsun. Yani ben manavıma güveniyorum bana kalitesiz çürük elmada verse problem değil ben güvenirim demek istiyorum.

    Kardeşim senin aklun başındamı. Elindeki kalitesiz implantları millete gagalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden diş hekimlerini kötü biliyorlar.

    Elindeki mallarin kalitesiz olduğunu bildiğin halde milleti kandırmaya çalışıyorsun.

    Şunuda yazayım ben burada ne kendi reklamımı yapıyorum nede herhangi bir implant markasını. Kullandığım 3 tane çok kaliteli ve sıfır problem implant markası var. Bunları hepsi farklı firmalardır. Sizin gibi milleti kandırmaya çalışmıyorum.




  • dtatakan D kullanıcısına yanıt
    Ben bir kere bütçeyle ilgili olanın marka firmayla herkesin kesesine göre işlem olur demek istedim sen dikkatli okumalısın bence iftira atma kimseyi kandırmıyorum elimdeki malzeme bu olacağı bu diyorum doğru yönlendirme yapıyorum zaten az önce beni arayıp donanımdan alan insanları doğru yönlendirdiğimi düşünüyorum ki hasta bize itimat ediyor zaten ben şunuda belirtiyorum başka hekimlere de sorun istediğiniz implantı zaten ben TEMin ediyorum o konuda sorunum yok bütçeye göre kararınızı verin biz düzenli 2 implant markasıyla zaten çalışıyoruz strauman istiyen hastalarımada TEM’in ediyorum bende piyasada 650/1000 Euro diyenlerden değilim değiliz. Kaliteli kalitesiz konusuna gelirsem ben kalitesiz implant mı yapıyorum da iftira atıyorsun strauman bego noris mis bunlar kalitesiz mi kardeş? Yaptığımız anda da garanti belgeli ve stikerlerini veriyorum belgeleye yapıştırıp zaten benim vurgulamak istediğim şey insanların en kaliteli malı kullansana hekim cerrahın önemi çok dememdi yanlış anlayıp yorum yapmışsın . Yukarıyı lütfen oku anlamadığın yer varsa arayarak konuyu kapatalım 0553 056 2662




  • implant yaptırmak istiyorumda istanbulda

    bildiğiniz yapan yerler ve fiyatı nedir söylebilrsminiiz rica etsem marka ve fiyat
  • DreamEnergy kullanıcısına yanıt
    İmplant Fiyatları ile ilgili bilgi ve fiyat alabilirsiniz . Link :İmplant Fiyatları
  • izmirde olmayı düşünüyorum buraya giden var mı link: izmirde implant
  • İmplant Nedir ?
    İmplant, çene kemiğine yerleştirilen ve protezlere destek için yapılan yapay diş kökleridir. Bunlar eksik dişlerin yerine yapılan, uzun ömürlü ve yaşam boyu sorunsuz şekilde kullanılabilen daha çok titanyumdan yapılan vidalardır. İmplant fiyatları genellikle kullanılan malzemeler nedeniyle değişiklik göstermektedir.

    İmplant kimlere yapılabilir?
    implantGenel sağlık durumu iyi olan, sağlıklı diş etleri ve çene kemiğinde implantları destekleyebilecek oranda kemik bulunan, iyi ağız bakımı yapan bireyler implant tedavisinde yüksek başarı oranına

    sahiptir. Bazı durumlarda kemiğin miktarı implant yerleşimi için yeterli olmaz. Eğer kemik kaybı fazla ise, ileri teknikler uygulanarak implant yerleştirilmesi için uygun alt yapı sağlanarak implantlar yerleştirilebilir.

    İmplant Markaları
    Beylikdüzü Diş Kliniği olarak 28 yıllık tecrübemiz ile tercih ettiğimiz implant markaları şunlardır:

    ITI Straumann : En çok bilinen implant markalarındandır. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

    Medentika By Straumann : Straumann güvencesi ve Alman teknolojisi ile üretilmiş Straumann Group implant markasıdır.
    Bego İmplant: Alman teknolojisi ile üretilmektedir. Uzun ömürlü ve dayanıklı olması ile ünlüdür.

    Osstem İmplant: Güney Koreli bu implant markası kendini ispatlayarak diş klinik ve hastanelerinin en çok tercih ettiği implant markalarından biri olmuştur.

    implant diş fiyatları implant fiyatları 2019
    İmplant fiyatları belirlenirken pek çok faktör göz önünde bulundurulmalı. Her Sene implant fiyatları özel klinikler, devlet hastaneleri ve özel hastaneler için olmak üzere Türk Dişhekimleri Birliği tarafından belirlenmektedir.Belirlenen İmplant fiyatları kıymetli metal ve zirkonyum gibi kullanılan malzeme ücretlerini içermemekle birlikte rekabet şartlarından dolayı internet üzerinden fiyat paylaşılması yasaklanmıştır. Dolayısıyla hem fiyat bilgisini öğrenmek hem de ihtiyacınız olan tedaviyi detaylı olarak belirlenmesi için klinik muayene gerekmektedir.

    2019 Türk Diş hekimleri Birliği tarafından belirlenen İmplant Diş Fiyatları
    TDB 2019 İmplant Hariç Fiyatlar KDV Dahil %8
    Kemik İçi İmplant (Tek Silindirik İmplant Ücreti Hariç) 1380 TL
    Sert doku greftleme ( kemik tozu ücreti hariç ) 620 TL
    Overdenture İmplant Ücreti Hariç (Tek Çene) 2530 TL
    İmplant Çıkartılması 540 TL
    Veneer Kron ( Zirkonyum) ( Kıymetli Metal Ücreti Hariç ) 525 TL
    Veneer Kron ( Porselen ) ( Kıymetli Metal Ücreti Hariç ) 525 TL
    Tam Seramik Kron ( Metal Desteksiz Porselen ) 1105 TL
    Diş Çekimi 145 TL
    Gömülü Diş Çekimi 475 TL
    İmplant fiyatları implant markasına göre farklılık arz etmektedir.

    Yerli implant fiyatı: İstanbul’da tek diş için implant fiyatı diş sağlığı merkezlerinin farklı fiyat politikalarına göre değişmektedir. En uygun implant fiyatını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

    İthal (yabancı) implant fiyatı: Marka olarak aynı implant kullanılsa dahi diş sağlığı hastaneleri aynı hizmeti farklı fiyatlarla sunmaktadırlar. Kliniğimizin ithal implant fiyatı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

    İmplant tedavisinde implantın kendisinden daha önemli bir husus var ise bu da uygulamayı yapacak hekimin tecrübesidir.

    Bu konuda yeterli tecrübesi olmayan bir hekime veya sadece reklam politikası ile hastalara hitap eden hastanelerin aynı ürüne ve hizmete uyguladıkları iki/üç katına varan fiyatlarla tedavinizi yaptırmamanızı tavsiye ederiz.

    Beylikdüzü Diş Kliniği’mizin güncel tek diş implant tedavisi fiyatını öğrenmek isterseniz aşağıdaki yöntemlerden biri ile bize şimdi ulaşabilirsiniz.

    YERLİ İMPLANT FİYATLARI
    Yukarıda bahsedildiği üzere pek çok implant markası olduğunu söylemeliyiz. Uzun zamandır başarılı bir şekilde kullanılan implant tedavisi tüm dünyada bu konuda bir hareketlenmeye sebep olmuştur. Türkiye’de bu konuda gerekli çalışmaları tamamlamış ve yerli bir implant markası kurmuştur. Bu yerli implant markası yaklaşık olarak 10 yıldır bu konuda çalışmalarını devam ettirmekte ve başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.
    implant fiyatları 2019 Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız :www.akvadent.com - implant diş fiyatları İçin Tıklayınız.
    İmplant Hakkında Detaylı Bilgi İçin Burdan Bize Yazabilir veya Aşağıdaki Numaradan Bizlere Ulaşabilirsiniz.
    0850 303 74 74



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalmedyalist -- 8 Ağustos 2019; 18:12:52 >




  • Benim anlamadığım.Yorum yapan kişilerin çoğunluğu bu siteye hiç msj yazmadığı şimdiye kadar. Bu işi yapanlar deneyimlerini anlatlasalar çok daha iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtsaykopat

    Şaka gibi bir konu. Domates mi alıyorsunuz da fiyatına yorum yapıyorsunuz çok ilginç. İmplant a para verilmez, implantın başarısına, hekime ve memnuniyete para verilir. Devlette 1000tl ye yaptırırsın 1 sene sonra sorun olduğunda hekim gitmiştir, ilgilenen olmaz. Dışarıda 3500tl ye yaptırırsın sorun olduğunda hemen ulaşabilirsin hekime. Ege bölgesi için yardımcı olabilirim. İzmir, Bodrum, Didim, Aliağa. Hep İstanbul yazılmış. Hatta tüm şehirler için arkadaşlarımdan önerebilirim.
    Ankara için var mı bir yer?
  • İmplant için, Ankarada önereceğiniz yerler var mı?
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Amacım reklam yapmak değil ama hem poliklinik tavsiyesi hem de marka/fiyat bilgisi vereceğim. Bahsettiğim yer Türkiye İşbankası’nın iştiraki Özel Bayındır Hastaneleri Grubuna ait BAYEK Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi. Ben istanbul şirinevler’dekine gidiyorum. Şirinevler işbanakası’nın üstü hemen. Doktor tavsiyesi İçin Dr.Emre ŞUR‘u öneririm.

    Bana 2 implant yapılacak bu poliklinikte. Öncelikle burada şöyle bir şey yok. İşbankası ihale açıp bir firmadan implant alıp çalışan ve yakınlarına bunu yapıyor diye bir zorunluluk yok. Straumann’dan tutun da MegaGen’ine, American BioHorizonal’ından tutun da DTI’a kadar istediğiniz markayı getirtip yapabiliyorlar. Merkezin tavsiyesi DTI (Yerli) ve Kore malı olan MegaGen öneriyorlar. Yüzlerce İşbankası mensubuna yapmışlar ve şikayet neredeyse sıfır. DTI adlı marka yerli ancak almanya, isviçre gibi ülkelere ihracatı var. Tübitak ile ortal çalışıyorlar. Hatta doktor bey almanya’daki meslektaşlarına bu markayı kullanırken hastalarınız türk malı olduğunu duyunca ne diyorlar diye sormuş. Ama almanya’da şöyle bir şey varmış. Özel bir polikliniğe de gitseniz orada doktora sen ne marka kullanıyorsun? Hayır onu kullanma, bu markayı kullan deme gibi bir kültür zaten yokmuş. Tamamen hasta <=> doktor arasında karşılıklı güven olduğu için. MegaGen ise Güney Kore malı. Almanya’da fabrikaları varmış. Milyonlarca dolar bu işe yatırım yapmışlar ve dünyanın her yerine gönderim yapıyorlarmış.

    Gelelim fiyatlara. DTI için 4000 lira fiyat aldım. MegaGen, American BioHorizonal için ise 1000’er dolar.

    Ben Güney Kore MegaGen yaptıracağım. Peder işbankalı olduğu için %15 indirimle 1700 dolara 2 diş için anlaştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 28 Ekim 2019; 3:34:56 >




  • Merhaba arkadaşlar,

    Annem için 12 adet implant yapılması gerekiyor. Maalesef maddi durumlar çok iyi sayılmaz. 12 adet implant ne kadara takılır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetera

    Merhaba arkadaşlar,

    Annem için 12 adet implant yapılması gerekiyor. Maalesef maddi durumlar çok iyi sayılmaz. 12 adet implant ne kadara takılır ?
    24bin lira ila 240bin lira araı değişir kardeşim, önce annenin gidip bir muayene olması gerekir. 24bin fiyat verenden de 240bin fiyat verenden de uzak durmanı öneririm ama arada bir fiyat veren varsa ona yaptır.
  • Sağol perSNN , Araştırıyorum ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetera

    Sağol perSNN , Araştırıyorum ...
    Bu işi yapan 10-12 tane klinik ismi önerebilirim istersen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.