Şimdi Ara

İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
15
Favori
182.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • perSNN kullanıcısına yanıt

    Swiss gercek swiss değil aslında:)

    Türkiyede yapılıp dışarıda kaplama yapılıyor

  • TheDanışma kullanıcısına yanıt

    Biraz geç yazıyorum ama ben Başakşehir de implant yaptırdım. Nobel marka tercih ettim aşağıda kliniğin ismini yazarım. Doktor tecrübesi çok önemli bu konuda bende araştırırken onada dikkat etmiştim. Fakat şimdi olsam Anyridge diye bir implant var ve 10 günde üzerine kaplama yapılıyor eğer yaptırmadıysan onu secebilirsin bizim gibi 3 ay bekleme kaplama için:)


    www.goldensmile.com.tr

  • medcezir82 M kullanıcısına yanıt

    Ben Türk malı diye biliyorum!!!


    Türkiye de üretilip avrupada kaplanarak satılıyor. Yani kime tutturabilirlerse satıyorlar:)

  • __nikolaus__ kullanıcısına yanıt

    Dostum devlette implant mı yaptırılır:) walla o aletlerin hijyen olduguna bile inanmam!! neyse kimsenin günahını almıyım ama bir kere bağcılar diş hastanesine gitmiştim randevum olmasına rağmen bir kalabalık bir kalabalık walla bıraktım çıktım ordan:)

  • hannibal kullanıcısına yanıt

    Dostum kesinlikle öneririm:)


    Koreliler artık herşeyde çok iyiler

  • @senseman62 ve @Zendo PM ile mesaj atıyorum,@_TUTANKHAMUN_ dediğin yeri hiç duymadım,


    Bu arada burada sahte hesaplarla sanki hastaymış da bir yerdeki doktoru övüyormuş gibi reklam yapan yerlerden uzak durun, isteyene bulundğu şehri söylesin doktor ismi vereyim, istanbul'da pm ile bir düzine kaliteli doktor ismi veririm.


    @__nikolaus__ , @Gulivers1 kesinlikle haklı, devlet hastanesinde implant yaptıracağına gir üniversiteye öğrenciye yaptır çok daha iyi olur, en azından birinin ilk hastası olup onun öğrenmesine katkın da olur, özele göre de sadece malzeme maliyetini ödeyeceğinden %50 daha ucuza yapılmış olur.


    @hannibal korede de dünyanın her yerinde de vereceğin paraya bakar, parayı kısarsan kalitesiz, parayı basarsan kaliteli olur :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 4 Kasım 2021; 19:52:4 >




  • Merhabalar



    İmplant için fiyat aldık 8 implant gerekiyor dedi arka dişler ölmüş önlerde sorun yok.



    her köşeye 2 implant yapılması gerekiyor dedi implant başı 5.000 TL fiyat verdi alman markasıymış yerli olursa 3500 TL 



    Bana fazla geldi önerileriniz nedir ? İstanbul için önerilerinizi bekliyorum.



    Kemik tozu vs 50.000 TL bulabileceğini söyledi bana fazla geldi




    teşekkürler herkese sağlıklı günler

  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Batıkent çakırlarda Alican bey var 3 sene önce gitmiştik bir sorun yaşamadık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar anneme implant yapıldı ancak bundan sonra konuşması hiç düzelmedi. Ş, ç harflerinin olduğu kelimeleri dili döndüremiyor... Eskiden üst dişleri öne doğru bombeli idi ancak implantları böyle değil. Geçen pamuk koydu üst dudağı ile dişleri aradına konuşması düzeldi. Diş hekimine durumunu belirtiyoruz ancak sürekli olayın dişlerin uzunluk ve kısalığından kaynaklandığını söylüyor. Sizce ne yapabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt

    Kaçırma yaptır, pişman olursun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

    Başlandı salı günü çekim yapıldı bekleme sürecindeyiz

  • emrcnd E kullanıcısına yanıt

    Bu fiyatları artık bulamazsınız, sakın kaçırmayın, hoş muhtemelen Alman olan en az %20 zamlanmıştır artıkın Kasım'dan beri

  • perSNN kullanıcısına yanıt

    sürece başladık ama implant uygulanmasına 3 ay var en erken ön ödemeyi kabul etmedi doktorumuz çok fiyat artışı olmaz dedi öneri olarak parayı euro veya dolar tutun dedi bende öyle yapıyorum euro tutuyorum


    Dişleri çektirdik yarın dikişler alınacak önümüzde 2.5 aylık uzun bir bekleme süreci olacak bakalım hayırlısı

  • dünya da maaliyet-satış arasındaki makasın en fazla olduğu ürünlerden biridir implant.

    bundan 10 yıl önce iki implant satıcısı laf ediyordu. bende kulak misafiri olmuştum. dedi 5 liralık maddeyi biz dişçilere 250 liraya (o zamanki kurla) satıyoruz.


    yani implantın 10 yıl önce maaliyeti 5 lira ise şimdi en fazla 100 liradır. bunu ne yapıp edip 3500 lira yapıyorlar. ben dişçileri görünce kazıkçı görmüş gibi bakıyorum. bir implant bana çok ama çok pahalı geliyor.


    kısaca dişçiler ve buna malzeme veren firmalar dua etsinler de öbür dünya olmasın. ahirete gidince başları büyük belada çünkü.

  • aksu01 kullanıcısına yanıt

    ben iki implant yaptırdım bu diş protezlerinin satışını,işlemini yapan bir tanıdıktan, 2 kere yanlış ölçü alıp porselenleri çöp ettiler. Ossen marka önderdi hekim diyorum. O marka çok kötü bizde bir sürü var kullanılmıyor deyip kovayı gösteriyor. O kıyıda köşede çöp gibi duran dişlere 4 bin lira para istiyorlardı. O kadar çok para kazanıyorlar ki Afgan çalışana bile 15 bin lira para veriyorlardı. Ben de normalden çok fazla istediklerini düşünüyorum, görüyorum da...

  • aksu01 kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğinizde haklı olabilirsiniz ama o 7 euroya ürettikleri malzemeyi diş hekimlerine 200 euroya satıyorlar ki kaliteli implanları da çok daha pahalıya satıyorlar. Bunun bir kaç sebebi var, o 7 eurlouk malzemeyi üretmek için milyonlarca euroluk fabrika açılıyor, üretimde ve satışta koca bir ekip çalışıyor ve hiçbiri asgari ücretli değil vs vs, bir de özel bir malzeme, herkese satılamıyor. 30 kuruş maliyeti olan tırnak makası bile 7 liradan aşağı satılmıyor zaten. Kaldı ki sağlık malzemesi oldukları olması gerektiğinin aksine diğer malzemelerden çok daha fazla vergi veriyorlar. Depolama koşulları için bile özel ekipmanlar ve özel eğitim gerekiyor, ama ülkemiz insanı tırnak makası ile karşılaştırıyor, çünkü sağlığına verdiği değer ancak tırnak makası kadar, ama diğer ülkelerde 4-5 maaşla binilen arabalar için burada 6-7 sene kredi çekiyorlar, çünkü ortadoğu ülkesi, itibar sağlıktan daha önemli, arabası olmadan yaşayamaz, ama tek gözümüz, tek kolumuz tek bacağımız olmadan yaşarız.


    Diş hekimleri de minumum 200 euroya aldıkları malzemeyi al-sat yapmıyorlar, ameliyat yapıyorlar, emeklerinin karşılığın ekleyince 6bin TL oluyor doğal olarak. Bugün kapı açmaya bile yüzlerce lira veriyorsunuz, masrafı yok, sadece birkaç saniye sürüyor, birkaç saatlik bir eğitimle meslek sahibi oluyorsunuz, adam ameliyat yapıyor ve eğitime ömür boyu para harcamak zorunda. Asıl emeğinin karşılığını vermeyi çok görenlerin işi ahirette başı belada olacaktır unutmayın. Diş hekimliği alanında dünyanın en ucuz ülkesindesiniz.


    Bugün 2-3 ünitli bir diş kliniği açmak için bile en az 400bin euro gerekiyor, doktorlara en az 20-30 bin lira maaş vermek gerekiyor ki devletin belirlediği yoksulluk sınırı 23binlira zaten, birine 23 bin lira net maaş veriyorsanız, bunun vergisi ve sigorta primleri ile beraber işverenin kasasından 40bin lira çıkıyor. %50 civarı vergi veren diş kliniklerini 30 kuruşluk çayı 7 liraya satan ve asgari ücret bile vermemek için Afgan eleman çalıştıran, dakikada 5-6 çay satan ama hiç vergi vermeyen bin lira masrafka çay ocağı açan esnafla bir tutmayın. Adamın bir işi yapması saatler, günler, aylar sürüyor


    Sizin mantığınızla asgari ücretli çalışanın da çalışanın kendisine yol parasından başka bir maliyeti yok demektir, o zaman 5500 lira fazla, 500 lira yol masrafı olsa ayda bin lira maaş yeter mi diyorsunuz? Sonuçta ortada bir emek var,5500 lira bile az bu devirde.


    Kaldıki dünyada en malzemeyi en pahalı şekilde almasına rağmen dünyanın en ucuza çalışan diş hekimleri Türkiye'de. Hindistandan, afrikasına kadar ülkemizde diş hekimliği daha ucuz diye ülkemize hasta geliyor ki o ülkelerde asgari ücret 100 euro. Tabi avrupa'dan, Kanada'dan, İngiltere'den, fransa'dan gelenlerin haddi hesabı belli değil, adamlar orada 5bin euro maaşaldıkları için onlara ülkemzdeki herşey bedava geliyor.



    Bakın Bahrain'de tel tedavisi 2000 Bahreyn dinarı, yani 100bin lira ve en fazla 5bin lira malieti oluyordur oradaki doktorun, bizde 20bine yapılıyor, senelerce sürüyor ve en az 10bin lira doktora masrafı var. Birleşik Arap emirliklerinde 10.000 AED yani 50bin TL, belki doktora maliyeti orada 3bin lirayı geçmiyor, Sudi arabistanda da öyle 10.000 SAR. katar'da 20bin Katar riyali, 100.000 TL, ve dediğim gibi 5bin liradan fazla maliyeti olmuyor oradaki doktorlara.


    Bu ülkede haklısınız, ahiret varsa çok kişi yanacak, başta aldığı hizmetin karşılığını ödemeyi çok görenler, başyiyicilere biat edip doktorun-öğretmenin-askerin kazancına göz dikenler, kendisine milyonlar kazandıran çalışanına asgari ücreti bile çok görenler gibi vs vs


    Bu arada ben yaptıracak olsam 9bin lira altı diyene yaptırmam da neyse




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 10 Eylül 2022; 8:3:11 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.