Şimdi Ara

İmleç Rengi değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İmleç Rengi değiştirme?

• o xpeke
  • nickini xkeke diye değiştirmen lazım
  • Stream programi o. Xsplit di heralde yanlis hatirlamiyosam onu indirmen lazim. Ama kendin goruyormusun bilmiyorum yayinda gozukuyor olabilir sen bir dene yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Stream programi o. Xsplit di heralde yanlis hatirlamiyosam onu indirmen lazim. Ama kendin goruyormusun bilmiyorum yayinda gozukuyor olabilir sen bir dene yine de

İmleç ile stream programının ne alakası var anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJoel

quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Stream programi o. Xsplit di heralde yanlis hatirlamiyosam onu indirmen lazim. Ama kendin goruyormusun bilmiyorum yayinda gozukuyor olabilir sen bir dene yine de

İmleç ile stream programının ne alakası var anlamadım?

Programin ayarlarindan yapiyorsun o efekti. Normal pc ayarlarinda yok o programdan yapiliyor. Alakasini bilmiyorum ama oradan yapiliyor.

• xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Link rengi değiştirme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bazı streamlarda o alttaki çubuk değişik oluyo süslü falan o da mı stream özelliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi

Xsplit yükledim ancak bulamadın o özeliiği ?
  • o değil starting item bitek benim mi dikkatimi çekti.
  • nasıl oluyor biliyormusun.

stream kasmasın diye bütün grafik özelliklerini EN DÜŞÜK e al.

gg wp. herşey turkuaz oluyor
  • MK Lol programında farklı imleçler var.
  • quote:

quote:

xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi

kardeşim xsplit kursanda sen oyun ici gene aynı goreceksin imleci cok buyutme bir imleci ilerde stream yaparsn seni izleyenler imlecini faklı gorebilir.
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim xsplit kursanda sen oyun ici gene aynı goreceksin imleci cok buyutme bir imleci ilerde stream yaparsn seni izleyenler imlecini faklı gorebilir.

Xsplit yükledim nasıl olduğunu anladım.Kendin göremiyorsun dediğin gibi xplitte mouse tıklayınca kararıyor ve lol ün imlecinde mavi bi görüntü veriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Xsplit yükledim nasıl olduğunu anladım.Kendin göremiyorsun dediğin gibi xplitte mouse tıklayınca kararıyor ve lol ün imlecinde mavi bi görüntü veriyor.

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: W Wonka

o xpeke

İçerği okuduktan sonraki tepkim buydu teşekkürler.
  • MK LOL programında var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.