TheJoel
=> İmleç Rengi değiştirme?
(14.10.2013 14:59:17)
W Wonka
(14.10.2013 15:14:58)
o xpeke
.Che.
(14.10.2013 15:17:44)
nickini xkeke diye değiştirmen lazım
Requast
(14.10.2013 15:20:05)
Stream programi o. Xsplit di heralde yanlis hatirlamiyosam onu indirmen lazim. Ama kendin goruyormusun bilmiyorum yayinda gozukuyor olabilir sen bir dene yine de
TheJoel
(14.10.2013 15:24:50)
quote:
Orijinalden alıntı: Requast Stream programi o. Xsplit di heralde yanlis hatirlamiyosam onu indirmen lazim. Ama kendin goruyormusun bilmiyorum yayinda gozukuyor olabilir sen bir dene yine de |
İmleç ile stream programının ne alakası var anlamadım?
Requast
(14.10.2013 15:27:12)
quote:
Orijinalden alıntı: TheJoel quote:
Orijinalden alıntı: Requast Stream programi o. Xsplit di heralde yanlis hatirlamiyosam onu indirmen lazim. Ama kendin goruyormusun bilmiyorum yayinda gozukuyor olabilir sen bir dene yine de | İmleç ile stream programının ne alakası var anlamadım? |
Programin ayarlarindan yapiyorsun o efekti. Normal pc ayarlarinda yok o programdan yapiliyor. Alakasini bilmiyorum ama oradan yapiliyor.
RoyalSalute
(14.10.2013 15:37:07)
xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi
StoneHearTt
(14.10.2013 15:49:51)
peki bazı streamlarda o alttaki çubuk değişik oluyo süslü falan o da mı stream özelliği
TheJoel
(14.10.2013 16:05:09)
quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi |
Xsplit yükledim ancak bulamadın o özeliiği ?
Herlighét
(14.10.2013 16:06:25)
o değil starting item bitek benim mi dikkatimi çekti.
lastikd0n
(14.10.2013 16:06:33)
nasıl oluyor biliyormusun.
stream kasmasın diye bütün grafik özelliklerini EN DÜŞÜK e al.
gg wp. herşey turkuaz oluyor
Born To Die
(14.10.2013 16:09:50)
MK Lol programında farklı imleçler var.
RoyalSalute
(14.10.2013 16:27:51)
quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi | Xsplit yükledim ancak bulamadın o özeliiği ? |
kardeşim xsplit kursanda sen oyun ici gene aynı goreceksin imleci cok buyutme bir imleci ilerde stream yaparsn seni izleyenler imlecini faklı gorebilir.
TheJoel
(14.10.2013 17:19:42)
quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi | Xsplit yükledim ancak bulamadın o özeliiği ? | kardeşim xsplit kursanda sen oyun ici gene aynı goreceksin imleci cok buyutme bir imleci ilerde stream yaparsn seni izleyenler imlecini faklı gorebilir. |
Xsplit yükledim nasıl olduğunu anladım.Kendin göremiyorsun dediğin gibi xplitte mouse tıklayınca kararıyor ve lol ün imlecinde mavi bi görüntü veriyor.
RoyalSalute
(14.10.2013 17:28:34)
quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute xpekede orda kendi imlecini normal görüyor, xsplit programıyla yaptıgı yayını izleyenler imleci farklı renkte görüyor.Yani Gereksiz bir takıntı sizinkisi | Xsplit yükledim ancak bulamadın o özeliiği ? | kardeşim xsplit kursanda sen oyun ici gene aynı goreceksin imleci cok buyutme bir imleci ilerde stream yaparsn seni izleyenler imlecini faklı gorebilir. | Xsplit yükledim nasıl olduğunu anladım.Kendin göremiyorsun dediğin gibi xplitte mouse tıklayınca kararıyor ve lol ün imlecinde mavi bi görüntü veriyor. |
aynen
baris7777
(14.10.2013 17:34:32)
quote:
Orijinalden alıntı: W Wonka o xpeke |
İçerği okuduktan sonraki tepkim buydu teşekkürler.
mstfgnay
(14.10.2013 17:40:09)
MK LOL programında var