Şimdi Ara

İlkay Gündoğan ıslıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya’nın S.Arabistan’ı 2-1 yendiği hazırlık maçında Türk asıllı İlkay Gündoğan protesto edildi. İlkay, 57. dakikada oyuna girdiği sırada Alman taraftarlar, kendi oyuncularını ıslıkladı. Almanya Teknik Direktörü Löw, tribünlere dönerek İlkay’ın alkışlanmasını istedi. Alman futbolcunun gördüğü tepki sonrası moralinin bir hayli bozulduğu dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere Alman Milli Takımı’nın oyuncuları Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, Londra’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edip formalarını hediye ederek fotoğraf çektirmişti. Bu görüntü Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Grindel tarafından eleştirilmiş, iki futbolcu ülkesinde Erdoğan’ın siyasi propagandasına destek sağlamakla suçlanmıştı.

Reisin politikaları herkesi etkilemeye devam ediyor

İlkay Gündoğan ıslıklandıİlkay Gündoğan ıslıklandı

• nereye selam verse nereye dokunsa negatif birseyler oluyor inanılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay siyasi olduğu için değil RTE olduğu için ıslıklandı bence.
  • Dusun şimdi, suriyeli bir futbolcu cikiyor gs de oynuyor Türk milli takımında oynuyor.

Sonra Esed ile fotoğraf çektiriyor formasıyla.

Saçma is yapmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlar ıslıklamış, onlar kıskaniyi bizi o yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanı sadece bir partinin başkanı olamaz. Parti lideri cumhurbaşkanın sancısını hep çekeceğiz.
  • Simdi hakan sukur hala futbola devam etseydi ne olurdu sizce?

Futbolcuysan, sanatciysan, halkin gozu onundeysen siyasete bulasmayacaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meira kampa katıldı!
    17 yıl önce açıldı
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E İlkay kardeş birilerine şakşakcılık yaparsan birileride seni ıslıklar bu işler böyle.

Bu alamancı futbolcular işine gelince biz Türküz derler aslında Türk kulüblerinde oynamak bile istemezler.Onu geçtim Alman milli takımında ne işin var senin biryerlerinide yırtsan Almanların umurunda değilsiniz böyle harcarlar adamı

• Alman seyircisini tebrik ediyorum bu davranışlarından ötürü .Futbolcuysan futbolculuğunu bileceksin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE3ADB3F4 -- 9 Haziran 2018; 9:19:26 >
  • Avrupa'da Erdoğan düşmanlığının bu noktalara geldiğini gördükçe demekki reis doğru yolda diyorum ve daha aşk ve şevk ile Erdoğan diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Avrupa'da Erdoğan düşmanlığının bu noktalara geldiğini gördükçe demekki reis doğru yolda diyorum ve daha aşk ve şevk ile Erdoğan diyorum.

Sadece Avrupa'da mı? İçimizde bu kadar Erdoğan düşmanı varken.

• İlkay gelsene tr ye artik seni istemiyorlar.eurolari getirmeyi unutma.

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    Düşmanı uzakta arama,
    ülkesi cumhurbaşkanını binlerce kişinin katili esad ile futbolcusunu fetoşcu zaar ile anıp, zilliyeti meçhul bir grubun ıslıklamasından derin haz duyanları gördükçe.

enemy with us...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.