Şimdi Ara

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıl önce salak bir adam benim arabamın önüne geçtiğinde yavaşça çarpmıştım. Onun dışında kaza yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

VW CC 1.4 TSI 160 HP DSG / Şeker Beyazı / 17' Phoenix
  • Minibüse patlattım yandan. forumda konusu vardı.

2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • Ehliyeti alalı 2-3 ay olmuştu, ramazanın ilk günüydü yanlış hatırlamıyorsam. Marketden alışverişimizi yaptık, eve döneceğiz. Babam dönmemi istediğim yerden döndürmedi, halbuki oradan tır bile tek manevra dönerdi. Aracın burnunu rampa aşağı olacak şekilde dar bi garaja sokturdu. Sollu geri gelerek çıkmam gerekti. Acemi olduğum debriyajı iyi ayarlayamadım ve en son gelen aracı göremedim için hızlıca çıkış yaptım yola. Aracı görmemle frene bastım ama fayda etmedi.

Benim sol arka tamponun köşesine takınca aracını, ön çamurluktan arka çamurluğa kadar sürttü adam. Annemin demesine göre türlü türlü renge girmişim korkudan. İlk önce kendi aracımıza baktım göz ucuyla, hiç bir şey yoktu. Az ileride megane-2 yi görünce şimdi başımıza iş aldık dedim. Sürtme derin değildi ama boydan boya hafif göçük ve çizik vardı. Adama helal olsun hiç bir şey demedi, geçmiş olsun felan filan. Babamda bana söyleniyor adamın yerine, niye bakmıyorsun, o kadar okumuş adamsın, niye bana bakmadın, duymadın vb bir sürü şeyler dedi. Ben demiştim acemi adamım şuradan doneyim, döndürmedin deyince bir şey demedi. İşin ilginçi kendi aracımızda hiç bir şey yoktu neredeyse. Babamın sürttüğü yer biraz daha çizilmişti, zaten plastik siyah tampon olduğu için sıkıntı yoktu.

Allaha şükür bundan sonra maddi hasarlı kazam olmadı. 2 kere tıklatmam oldu, iki taraftada çizik bile olmadı. Allahım kimseye kaza-bela göstermesin.

• Kaza sayılırsa
    Ters ve tek şerit yoldab gelen adama(yolun sonundaydı burnunu çeksem arabanın geçicekti) yol vereyim diye 10 cm geri geldim ve biraz sert dokundum

• sene 2007 yaş 17, mongol bi arkadaşıma araba sürmeyi öğretiyordum (kendim öğreneli 2 ay olmuş) dar bir yolda karşıdan iett gelince bir şahinin arkasına geçip otobüse yol verdi, otobüs geçince geri yola girerken direksiyonu tam kıramadı arkadan şahine bindirdi. bizim sinyal far kırıldı kaput yamuldu tampon içeri göçtü şahinin sadece stobu kırıldı. şansımıza adamda arabanın içinde bekliyomuş 15 lira tek stop parası verip devam etmiştik
  • Arabayı ağacın altına park etmek için geri gelirken geri vitese taktığım gibi park sensörü ötmeye başladı otlara, ben de onu dinlemedim yavaş yavaş geri geliyordum baktım araba gitmiyor. Meğer ağaca girmişim. Arkadaki kırmızı reflektörün üzerindeki plastik çatladı yarım cm. Neyse ki hızlı değildim, 3-4km/h hızla oldu. Maliyet olarak bana 25 kuruşa patladı. En büyüğü umarım bu olur.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reno19 europa ile vites 4 te gidiyorum bi baktım ileride kız arkadaşım var çekersin vitesi 3 araba şahlandı önümdede polo vardı ani fren yaptı bende yaptım ama araba yağ gibi kaydı fren sesiyle birlijte herkesin bakışları arasında kızların tam önünde polaya arkadan fena girdim alahtan okadar sert darbeye rağmen polada çizik bile yoktu ucuz yırttım

• Bakırköy Zuhuratbaba'da ters yola girmişim. Sonradan ters olduğunu farkettim. Bir apartman önüne soktum aracın burnunu. Geri manevra yaparken soldaki sarı renkli Renault 9'u unuttum. Arabanın sağ tarafını göçerttim. Misafir götürdüğüm için ve biraz da panikle uzaklaştım. Biri plakamı almış. Adam buldu beni. 400.000 TL masraf çıktı. Ödedik. Sene 1992.

Vurduğum arabanın plakası. 53 AK 701
  • geri geri gelirken direğe girdim , arabada da park sensörü falanda var , yanımdakiler bağırmış dur dur diye , hiç hatırlamıyorum beynim durmuştu resmen
  • Gece 12 de Opel İnsignia ile mahallede turlarken dar yola girdim ordada araba vardı sağa fazla dikkat etmedim saniyelik bir ses çıktı neyse arabayı parkettim eve giriyodum bi baktım sagdan sürtmüşüm arabaya

• Kışındı geçen yıl olabilir çok sevdiğim bir alt geçit vardı böyle çıkarken hafif vırajlanıyor orayı görünce hep gazlardım virajlı bir dönüş olunca hoşuma giderdi. Gene kış o alt geçitteyim kış olduğunu unutmuşum gaza yüklenince polocuğumun arkası tıpkı bir şahinci edasıyla yanıma geldi sonra kaldırıma çıkıp arkayı göçertmiştim az

İphone 7
  • ehliyetimi alalı 1 ay olmuştu ,park ettiğim yerden sola doğru çıkarken sinyal vermedim, aynaya da bakmamıştım derken, soldan geçen bmw 520 nin sağ arka tekerin arkasına patlatmam bir oldu ,kütt diye,baya göçük oluştu bmw bir an durdu ve devam etti bende heralde farketmedi sandım, ama farketmemesi imkansız arkasına takıldım , ben selektör yapıp korna çalınca adam iyce hızlanmaya başladı , benim araçta sadece boya kaldığı için sorun etmedim, ama hak geçmesinide istemedim açıkcası, biraz takip ettikten sonra adam , çevre yoluna çıkmasıyla uzaması bir oldu bende peşini bıraktım
  • Ehliyeti yeni almışım. Geri geri çıkıyorum yola. Arkama döndüm bakıyorum ama benim sağıma ve arabanın arkasına bakıyorum. Trafik sağımdan akıyor çünkü. Sol arka civarıma sürücü kursunun arabası park etmiş yol üzerine. Geri geri gelirken görmedim. Bir sürtme sesi geldi. İndim baktım. Bende 2004 yaris vardı, tampon sürtülmüş boya gitmiş, getzin sağ arka kapısına sürtmüşüm, kapı direkt içerdeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 24 Eylül 2016; 19:03:20 >

Orijinalden alıntı: msansertekin

Ehliyeti yeni almışım. Geri geri çıkıyorum yola. Arkama döndüm bakıyorum ama benim sağıma ve arabanın arkasına bakıyorum. Trafik sağımdan akıyor çünkü. Sol arka civarıma sürücü kursunun arabası park etmiş yol üzerine. Geri geri gelirken görmedim. Bir sürtme sesi geldi. İndim baktım. Bende 2004 yaris vardı, tampon sürtülmüş boya gitmiş, getzin sağ arka kapısına sürtmüşüm, kapı direkt içerdeydi

Hasarı ödeniz mi? Ne kadar patladı size? Bugün ben de yokuş aşağı geri geri giderken birden hızımı alamadan arkamdaki arabaya vuracaktım. Aramızda bir kıl kadar mesafe kalmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Ehliyeti yeni almışım. Geri geri çıkıyorum yola. Arkama döndüm bakıyorum ama benim sağıma ve arabanın arkasına bakıyorum. Trafik sağımdan akıyor çünkü. Sol arka civarıma sürücü kursunun arabası park etmiş yol üzerine. Geri geri gelirken görmedim. Bir sürtme sesi geldi. İndim baktım. Bende 2004 yaris vardı, tampon sürtülmüş boya gitmiş, getzin sağ arka kapısına sürtmüşüm, kapı direkt içerdeydi

Hasarı ödeniz mi? Ne kadar patladı size? Bugün ben de yokuş aşağı geri geri giderken birden hızımı alamadan arkamdaki arabaya vuracaktım. Aramızda bir kıl kadar mesafe kalmıştı.

Valla getzi benim sigorta ödediği için bilmiyorum, bendeki boya izi pek takılacak bir şey değildi yaptırmamıştım

• 3 yıl önce ankara otobanında köpğe vurmuştum sol şeritte otoban sol şerit ortadaki hendekten yola aniden giren köpek hız 140 150, sonu hiç iyi olmamıştı hem köpek hem benim için
  • Sene 2007. Derbent te ışıklara yaklaşıyordum. Baktım ışık kırmızı baya da araba bekliyor. Ben oraya gidene kadar yeşil yanar dedim. İyice yaklaşınca araçlar hala kalkış yapmadığı için arkadan bindirmiştim palio ya. Bende de 2001 lacivert kartal vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 25 Eylül 2016; 21:17:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.