Şimdi Ara

Kan Kokusu Çıkmıyor Yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabanın bagajına avuçiçi buyuklugunde bı kan damlamıs bagaj tabanını cıkardım ıkı uckere yıkadım hala koku cıkmadı varmı basına boyle bısey gelen yardım etsın.
    Bir avu kan arabanın ıcınde oyle bı koku yapıyorkı beledıye coplugunde oyle koku yoktu butun arabayı koklayara buldum lekeyı ama şimdide lekeyi çıkaramıyorum

Kan Kokusu Nasıl Giderilir?

Giysileriniz, arabanız veya evinizde oluşan kan kokusunu gidermek zorlu bir iş olabilir. Ancak doğru yöntemleri kullanarak bu kokuyu kalıcı olarak ortadan kaldırabilirsiniz.

Kan Kokusu Nasıl Giderilir:

• Soğuk Suyla Yıkama: Kan lekesine mümkün olan en kısa sürede soğuk su dökün. Bu, kanın pıhtılaşmasını önleyecek ve temizlenmesini kolaylaştıracaktır.
    • Enzimli Deterjan Kullanma: Giysilerinizi enzimli bir deterjanla soğuk suda yıkayın. Enzimler, kanın parçalanmasına ve çıkarılmasına yardımcı olur.
    • Sirke Kullanma: Kan lekesine beyaz sirke uygulayın ve 30 dakika bekletin. Sirke, kanın asitliğini nötralize etmeye yardımcı olarak kokuyu giderir.
    • Kabartma Tozu Kullanma: Kan lekesine kabartma tozu serpin ve bir gece bekletin. Kabartma tozu, kanın emilmesine ve kokunun giderilmesine yardımcı olur.
    • Hidrojen Peroksit Kullanma: Beyaz veya açık renkli kumaşlar için hidrojen peroksit kullanabilirsiniz. Kan lekesine hidrojen peroksit uygulayın ve 30 dakika bekletin. Ardından soğuk suyla yıkayın.

Arabada Kan Kokusu Nasıl Giderilir:

• Arabanızı Havalandırın: Kan kokusunu gidermek için arabanızın pencerelerini ve kapılarını açın ve havalandırın.
    • Kömür veya Aktif Karbon Kullanın: Bir kap veya torba dolusu kömür veya aktif karbonu arabanıza yerleştirin. Bu maddeler kokuları emmeye yardımcı olur.
    • Kahve Telvesi Kullanın: Bir kase kahve telvesini arabanızda bir gece bekletin. Kahve telvesi, kokuları emer ve giderir.
    • Ticari Ürünler Kullanın: Arabada kan kokusunu gidermek için özel olarak tasarlanmış ticari ürünler mevcuttur. Bu ürünler, kokuyu nötralize etmeye ve gidermeye yardımcı olur.

Kan kokusunu gidermek zaman ve çaba gerektirebilir, ancak yukarıdaki yöntemleri uygulayarak kokuyu kalıcı olarak ortadan kaldırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bagajda kan lekesi ne ara dexter misin ?

Orijinalden alıntı: CakalCarlos35

bagajda kan lekesi ne ara dexter misin ?

kurban bayramını hiç düşündün mü ?
    Suzuki Grand Vitara 2007 1.9DDİS
  • bende bayramda köyden İstanbul'a bir parça et getirdim. 29 saat bagajda kalan et nasıl oldu ise yolcu kabinine de geçmiş. Bugün bile arabaya ilk bindiğim anda iğrenç bir koku duyuluyor. camları açıyorum. Biraz sonra ya koku gidiyor. Ya da ben alışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Arkadaşlar arabanın bagajına avuçiçi buyuklugunde bı kan damlamıs bagaj tabanını cıkardım ıkı uckere yıkadım hala koku cıkmadı varmı basına boyle bısey gelen yardım etsın.
    Bir avu kan arabanın ıcınde oyle bı koku yapıyorkı beledıye coplugunde oyle koku yoktu butun arabayı koklayara buldum lekeyı ama şimdide lekeyi çıkaramıyorum

Badaj döşemesini çikarin onun yerine 3 4 gün başka birşey serin.. Badaj döşemesini götürüp Hali yikamaciya birakin. Siz silip temizleyemezsiniz.. Onlar iyice ilaçlayip Tazikli güçlü suyla basinç yapip kokuyuda lekeyide çikarir..

Sonra İyice havadar bir yerde 2 gün havalanmasini sağlayin... Bu kadar kolay basit birşey... Bunun için konu açmanız bile Komik..

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattii07 -- 9 Kasım 2012; 9:30:35 >

• Kan, kazalı araçlarda en korkulan konudur. Kanlı bir kaza olmuşsa o koku çıkmaz, çünkü bakterileri ilaçla vs ölmezler.

Kan kokusunun çözümü ise buharlı yakama yapan yerlere gidip aşırı sıcak buharla yıkanmasını isteyeceksiniz. Yüksek sıcaklık (120-150 derece) bakterielri öldürür ve kokudan kurtulursunuz.
  • etın kanı sızmıs cok sukur kaza falan yok.simdi yıne baktım ılk yıkamalara gore baya baya azalmıs burnumu dayayınca az bı koku var sımdılık arabaya takıcam yıne koku gelırse sıcak su ve cok az camasır suyu toz deterjan yapıcam

Orijinalden alıntı: CakalCarlos35

bagajda kan lekesi ne ara dexter misin ?

yeni sezon erken başlamış galiba

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • oto yıkamacılarda bir ilaç var ismini şimdi hatırlayamadım onlar döşmeyi çıkartıp iyice yıkıyorlar sonra o ilaçtan sürüyorlar koku leke kalmıyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.